Mit nem változtatnál rajta?

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat a férfiakon?

Mamánek vs. önellátás

Akár azok közé tartozol, akiknek az édesanyja 35 évesen főzte az ebédet, vagy azok közé tartozol, akik tizenhat évesen elköltöztek otthonról, ezen az életen semmit sem tudsz változtatni. A családi kapcsolatok, szokások erősen gyökereznek, a férfiaknak alapvetően esélyük sincs megváltoztatni. Ha mindenre "De anyu mondta" stílusban válaszol, vagy erőszakkal kell rárángatni, hogy meglátogassa a szüleit, akkor ezt úgy kell elfogadni, ahogy van. Fogadja el, mert a tanácsai és panaszai itt nem segítenek.

Sport és játékok

Lelkes futballista, sörivó, első világháborús repülőgép-modellépítő. Bármit is csinál és bárhogyan tölti a szabadidejét, az a személyiségének része. Még te sem szeretnél lemondani a szokásos szombati kávézásról egy barátoddal, ha középiskola óta hozzászoktál az ilyen találkozásokhoz. Bizony, néha elkíséritek egymást, és egy rövid időre képesek vagytok lemondani mindenről, amit szeretsz. De egy futballrajongó előbb-utóbb úgyis visszatér a futballhoz.

Tervező vs. anarchista

Ha belenézel a naplójába a kapcsolat elején, azonnal tudni fogod, mire készülsz. Minden percről percre sorba van állítva? Tudja már májusban, hogy idén hova megy a hegyekbe? Vagy éppen ellenkezőleg, üres a naplója, kivéve a „születésnapok, ünnepek, jeles évfordulók” esetenkénti feljegyzéseit? Az ellentétek vonzzák, de különösen, ha tervezésről van szó, jobb leülni.

Introvertált vs. extrovertált

Itt már a dolog lényegéről beszélünk. Leegyszerűsítve, ha nem szeret elkísérni a barátaid tömegrendezvényeire, vagy éppen ellenkezőleg, nem érti a nyugodt estéket csak veled és egy könyvvel, aligha tudsz változtatni rajta. Megtaníthatod szocializálódni, de soha nem fogja ott jól érezni magát. És fordítva. Egyszer majd egy elég vad bulival kell "kompenzálnia" az egyedül töltött estéket.


Hasonló cikkek

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Kutatások szerint a jelenlegi partnerkapcsolatok legnagyobb gyilkosa a mobiltelefon. Közvetlenül mögötte van egy számítógép/laptop. És mi van veled? Ön is veszélyben van?

A hosszú távú kapcsolat fenntartása a legtöbbünk számára igencsak meló. Munkakapcsolatot csak úgy tudsz fenntartani, ha nem hiányoznak belőle a szükséges dolgok. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.