Mit nem változtatnál rajta?

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat a férfiakon?

Mamánek vs. önellátás

Akár azok közé tartozol, akiknek az édesanyja 35 évesen főzte az ebédet, vagy azok közé tartozol, akik tizenhat évesen elköltöztek otthonról, ezen az életen semmit sem tudsz változtatni. A családi kapcsolatok, szokások erősen gyökereznek, a férfiaknak alapvetően esélyük sincs megváltoztatni. Ha mindenre "De anyu mondta" stílusban válaszol, vagy erőszakkal kell rárángatni, hogy meglátogassa a szüleit, akkor ezt úgy kell elfogadni, ahogy van. Fogadja el, mert a tanácsai és panaszai itt nem segítenek.

Sport és játékok

Lelkes futballista, sörivó, első világháborús repülőgép-modellépítő. Bármit is csinál és bárhogyan tölti a szabadidejét, az a személyiségének része. Még te sem szeretnél lemondani a szokásos szombati kávézásról egy barátoddal, ha középiskola óta hozzászoktál az ilyen találkozásokhoz. Bizony, néha elkíséritek egymást, és egy rövid időre képesek vagytok lemondani mindenről, amit szeretsz. De egy futballrajongó előbb-utóbb úgyis visszatér a futballhoz.

Tervező vs. anarchista

Ha belenézel a naplójába a kapcsolat elején, azonnal tudni fogod, mire készülsz. Minden percről percre sorba van állítva? Tudja már májusban, hogy idén hova megy a hegyekbe? Vagy éppen ellenkezőleg, üres a naplója, kivéve a „születésnapok, ünnepek, jeles évfordulók” esetenkénti feljegyzéseit? Az ellentétek vonzzák, de különösen, ha tervezésről van szó, jobb leülni.

Introvertált vs. extrovertált

Itt már a dolog lényegéről beszélünk. Leegyszerűsítve, ha nem szeret elkísérni a barátaid tömegrendezvényeire, vagy éppen ellenkezőleg, nem érti a nyugodt estéket csak veled és egy könyvvel, aligha tudsz változtatni rajta. Megtaníthatod szocializálódni, de soha nem fogja ott jól érezni magát. És fordítva. Egyszer majd egy elég vad bulival kell "kompenzálnia" az egyedül töltött estéket.


Hasonló cikkek

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

A szakítás mindig fájdalmas. Ha ti is együtt éltek, akkor ebben a pillanatban nem sok ideje marad a szívfájdalmat. A szakítás után el kell kezdenie a gyakorlati ügyekkel foglalkozni. Egyeseknek segít a szakításnál, másoknak még jobban fáj. Ha tehát mielőbb el kell költöznie párjától, tanácsot adunk, mire gondoljon!

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.