Mit nem változtatnál rajta?

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat a férfiakon?

Mamánek vs. önellátás

Akár azok közé tartozol, akiknek az édesanyja 35 évesen főzte az ebédet, vagy azok közé tartozol, akik tizenhat évesen elköltöztek otthonról, ezen az életen semmit sem tudsz változtatni. A családi kapcsolatok, szokások erősen gyökereznek, a férfiaknak alapvetően esélyük sincs megváltoztatni. Ha mindenre "De anyu mondta" stílusban válaszol, vagy erőszakkal kell rárángatni, hogy meglátogassa a szüleit, akkor ezt úgy kell elfogadni, ahogy van. Fogadja el, mert a tanácsai és panaszai itt nem segítenek.

Sport és játékok

Lelkes futballista, sörivó, első világháborús repülőgép-modellépítő. Bármit is csinál és bárhogyan tölti a szabadidejét, az a személyiségének része. Még te sem szeretnél lemondani a szokásos szombati kávézásról egy barátoddal, ha középiskola óta hozzászoktál az ilyen találkozásokhoz. Bizony, néha elkíséritek egymást, és egy rövid időre képesek vagytok lemondani mindenről, amit szeretsz. De egy futballrajongó előbb-utóbb úgyis visszatér a futballhoz.

Tervező vs. anarchista

Ha belenézel a naplójába a kapcsolat elején, azonnal tudni fogod, mire készülsz. Minden percről percre sorba van állítva? Tudja már májusban, hogy idén hova megy a hegyekbe? Vagy éppen ellenkezőleg, üres a naplója, kivéve a „születésnapok, ünnepek, jeles évfordulók” esetenkénti feljegyzéseit? Az ellentétek vonzzák, de különösen, ha tervezésről van szó, jobb leülni.

Introvertált vs. extrovertált

Itt már a dolog lényegéről beszélünk. Leegyszerűsítve, ha nem szeret elkísérni a barátaid tömegrendezvényeire, vagy éppen ellenkezőleg, nem érti a nyugodt estéket csak veled és egy könyvvel, aligha tudsz változtatni rajta. Megtaníthatod szocializálódni, de soha nem fogja ott jól érezni magát. És fordítva. Egyszer majd egy elég vad bulival kell "kompenzálnia" az egyedül töltött estéket.


Hasonló cikkek

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik azok?

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.