Sikeres nők – karrier versus szerelem

Tisztességes karrierjük van, sok barátjuk van, nem szűkölködik a hobbijuk. Szépek, okosak, sikeresek. Mégis boldogtalanok. Kiről beszélünk? Beszéljen a sikeres nőkről, akiknek semmi hiánya. Csak egy dolog hiányzik belőlük. Szeretet. Miért van a sikeres nőknek oly gyakran problémája élettársat találni?

Nagy követelmények

Ők maguk is magas, jól fizető pozíciókat értek el. Akkor miért elégedjenek meg egy cipőárussal vagy valami kisvállalkozás hétköznapi alkalmazottjával? Egyrészt igazuk van az ilyen nőknek. Elérték valamit, és ezért nem akarnak semmilyen "nullához" kötni. Sajnos nem veszik észre, hogy jóval kevesebb felsővezető van, mint hétköznapi alkalmazottak, és akikre vágynak, ugyanolyan elfoglaltak lesznek a munkával, így a kapcsolatuk abból áll majd, hogy legfeljebb este látják egymást az ágyban.

Addig átveszik az irányítást, amíg teljesen át nem veszik az irányítást

A mai idő rengeteg lehetőséget kínál számunkra az élet minden területén! Mindennapi és szakmai életünkben állandóan döntéseket kell hoznunk és választanunk kell. A sikeres nőknek sokkal több lehetőségük és felelősségük van, mint másoknak. Gyakran elengedik az érzéseiket, mert egyszerűen nincs idejük rájuk. Még a szerelemben is a választás ördögi körébe kerülnek. Folyamatosan keresik, hogy valami baj van valakivel, és válogatnak, míg végül teljesen átveszik a hatalmat, és rájönnek, hogy már nem tízek, és a biológiai órájuk ketyegni kezd.

Nem fogadják el a hibákat

Mindennek tökéletesnek kell lennie, beleértve önmagukat is. Paradox módon az önbizalommal vannak problémáik, mert minden hiba, tökéletlenség kudarc számukra. Hasonlóan látják a férfiakat. Ha valaki tökéletesen illik hozzájuk, mindig talál valamit, ami elválasztja őket. És ez tényleg hülyeség lehet – túl kicsi lakásban él, túl lassan költözik a karrierje során, nem él olyan nagyvárosban, mint ő...

Nem a szívével gondolkodik

A szakmailag sikeres emberek, nők és férfiak, elfelejtik az érzéseiket. Mindent hidegen kiszámítanak, és nem marad idejük a szerelemre vagy a vágyra. Szóval hogyan lehetnek szerelmesek? És ha valami ilyesmi történik velük, általában nem hagyják csak úgy a kapcsolatot. Ehelyett logikus lépéseket és gyakorlati megoldásokat tesznek, amelyek végül megölnek minden szenvedélyt és okot, hogy együtt legyenek a kapcsolatban. Ez alatt a szeretetet értjük. És ez így megy tovább és tovább. Amíg a sikeres nők fel nem ismerik, hogy a szerelem több, mint a karrierjük, addig a magánéletükben soha nem fognak sikerülni!


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítanod a párodra...

A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort fogsz használni a kapcsolatodban.

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

Mint minden más a világon, a partnerkapcsolat is folyamatosan fejlődik. Bár szívesebben maradnánk a szerelemnek abban a csodálatos időszakában, ez nem lehetséges. Szerencsére a pszichológusoknak már sikerült feltárniuk, hogyan követik egymást a párkapcsolat egyes fázisai. Azt is kitalálták, merre és hogyan kell továbblépni a hosszú távú kapcsolat fenntartása érdekében.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.