Sikeres nők – karrier versus szerelem

Tisztességes karrierjük van, sok barátjuk van, nem szűkölködik a hobbijuk. Szépek, okosak, sikeresek. Mégis boldogtalanok. Kiről beszélünk? Beszéljen a sikeres nőkről, akiknek semmi hiánya. Csak egy dolog hiányzik belőlük. Szeretet. Miért van a sikeres nőknek oly gyakran problémája élettársat találni?

Nagy követelmények

Ők maguk is magas, jól fizető pozíciókat értek el. Akkor miért elégedjenek meg egy cipőárussal vagy valami kisvállalkozás hétköznapi alkalmazottjával? Egyrészt igazuk van az ilyen nőknek. Elérték valamit, és ezért nem akarnak semmilyen "nullához" kötni. Sajnos nem veszik észre, hogy jóval kevesebb felsővezető van, mint hétköznapi alkalmazottak, és akikre vágynak, ugyanolyan elfoglaltak lesznek a munkával, így a kapcsolatuk abból áll majd, hogy legfeljebb este látják egymást az ágyban.

Addig átveszik az irányítást, amíg teljesen át nem veszik az irányítást

A mai idő rengeteg lehetőséget kínál számunkra az élet minden területén! Mindennapi és szakmai életünkben állandóan döntéseket kell hoznunk és választanunk kell. A sikeres nőknek sokkal több lehetőségük és felelősségük van, mint másoknak. Gyakran elengedik az érzéseiket, mert egyszerűen nincs idejük rájuk. Még a szerelemben is a választás ördögi körébe kerülnek. Folyamatosan keresik, hogy valami baj van valakivel, és válogatnak, míg végül teljesen átveszik a hatalmat, és rájönnek, hogy már nem tízek, és a biológiai órájuk ketyegni kezd.

Nem fogadják el a hibákat

Mindennek tökéletesnek kell lennie, beleértve önmagukat is. Paradox módon az önbizalommal vannak problémáik, mert minden hiba, tökéletlenség kudarc számukra. Hasonlóan látják a férfiakat. Ha valaki tökéletesen illik hozzájuk, mindig talál valamit, ami elválasztja őket. És ez tényleg hülyeség lehet – túl kicsi lakásban él, túl lassan költözik a karrierje során, nem él olyan nagyvárosban, mint ő...

Nem a szívével gondolkodik

A szakmailag sikeres emberek, nők és férfiak, elfelejtik az érzéseiket. Mindent hidegen kiszámítanak, és nem marad idejük a szerelemre vagy a vágyra. Szóval hogyan lehetnek szerelmesek? És ha valami ilyesmi történik velük, általában nem hagyják csak úgy a kapcsolatot. Ehelyett logikus lépéseket és gyakorlati megoldásokat tesznek, amelyek végül megölnek minden szenvedélyt és okot, hogy együtt legyenek a kapcsolatban. Ez alatt a szeretetet értjük. És ez így megy tovább és tovább. Amíg a sikeres nők fel nem ismerik, hogy a szerelem több, mint a karrierjük, addig a magánéletükben soha nem fognak sikerülni!


Hasonló cikkek

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.