Trendek a partnerkapcsolatokban

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és valószínűleg milyenek lesznek a jövőben?

A mai idők inkább a szabadságon alapulnak

A partnerek vágynak szerelemre és kapcsolatokra, de szabadabbra mint eddig voltak. Párt akarnak, meg akarják tapasztalni a szerelmet, élvezni a szexet, de nem akarnak elköteleződni. Szinte mindenki szerelemre vágyik, arra, hogy élete végéig társat találjon, mi még kevésbé. Leginkább a harminc körüli fiatalok vágynak erre az ötletre. Fiatalok, akik még nem éltek át hosszabb vagy komolyabb kapcsolatot.

Azok az emberek, akik már átmentek csalódások egész során, átéltek néhány szakítást vagy válást, már kissé szkeptikusak ezzel az életszemlélettel kapcsolatban. A legtöbb ilyen ember szerelemre vágyik, ugyanakkor nagyon szabad kapcsolatra, amelyben élvezni fogják a "kapcsolatukat", együtt vállalnak különféle tevékenységeket, megosztják egymással az életükből származó információkat, kedvelik egymást, szeretik egymást, ugyanakkor mindannyian a saját házukban vagy lakásukban fognak élni.

A szingli életmód semmi különös manapság

Az egyedülálló emberek nem veszik el szingli élet" gonoszként. Éppen ellenkezőleg, megpróbálják a legtöbbet kihozni szingli életükből. Saját hobbijaiknak szentelik magukat, karriert építenek, a megkeresett pénzt arra költik, amire akarják stb. Csak akkor élvezik a kapcsolatot, ha mindkettőjüknek van idejük és vágyuk egymásra, vagyis amikor mindkettőjüknek látnia kell egymást Egyéb. Az egyedülállók különösen szeretik azt a hatalmas szabadságot, amelyet kapcsolataikban kapnak. Nem kell aggódniuk senkiért, nem kell odafigyelniük senkire, hazamennek, amikor jónak látják. Azt főznek, amit akarnak, azt csinálnak, amit akarnak, amikor akarnak. Senki nem kritizálja őket ezért, senki nem hibáztatja őket semmiért.

Persze a szingli életnek megvannak a maga hátrányai is. És ez pontosan azokban a pillanatokban, amikor egyáltalán nem érdekel egy ilyen élet, és amikor megpróbálod megtalálni a szerelmedet, akivel a szabadidőd nagy részét töltöd. Egy személy, akivel együtt tudtok majd élni, és akivel minden jót és rosszat megtapasztal.

A házasságról és a szilárd kötelékekről is meglehetősen eltérőek a vélemények

A múltban házasságot kötöttek, mert teljesen nyilvánvaló volt. A nőknek a háztartásról és a gyermeknevelésről, míg a férfiaknak a családról kellett gondoskodniuk. Azokat a nőket, akik harminc éves korukig nem mentek férjhez, vénlányoknak, a férfiakat öreglegénynek tekintették. Manapság nem szokatlan, hogy az emberek a harmincas éveikben vagy még annál is többen házasodnak össze. Régebben az emberek elváltak, de minden elvált emberre mutogattak. Ma szinte minden második házasság elválik, és senki sem gondol rá. Az emberek nem tudnak kommunikálni egymással. Az emberek nem tudják megoldani a problémákat, ezért inkább menekülnek a kapcsolatok elől. És ez nagy kár.

Az élet a kutyakönyv szerint

Rohamosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az úgynevezett kutyakönyv szerint élnek. Az emberek úgy érzik, hogy szabadabb kapcsolatban élnek, és bármikor kiléphetnek belőle. Anélkül, hogy ezután el kellene válnia és a vagyonrendezéssel kellene foglalkoznia. Hiszen mindenkinek csak az van, amit a közös életbe hozott. A házasságban minden félkész, és néha ez is gyakori oka annak, hogy az emberek nem akarnak házasodni.

Valószínűleg olyan kapcsolatok lesznek, amelyekben életünk végéig hűségesek leszünk. a jövőben több rövid távú kapcsolat váltja fel. Ezekben a kapcsolatokban az embereknek több helyük lesz saját szükségleteik és vágyaik kielégítésére.

Online társkereső az interneten

Hasonló az emberek találkozási módjához. Korábban teljesen természetes volt a személyes találkozás. Manapság a legtöbb ember számára problémát jelent a személyes randevúzás. Emiatt folyamatosan növekszik azoknak a száma, akik online társkeresőt találnak az interneten, mivel ez a legjobb módja a párkeresésnek. És nem mindegy, hogy egy partner állandó kapcsolathoz, kötetlen flörtöléshez, alkalmi szexhez, sétáló partner vagy olyan személy, akivel nyaralni mennek. Az internetes társkereső oldalak az összes fent említett csoportra irányulnak. Nincs más dolgod, mint megtalálni a megfelelőt, és találkozni a boldogságoddal!


Hasonló cikkek

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

Csókolózáskor az emberi szervezetben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Öröm és élvezet érzésével tölti el az embert. A csókok növelik a vágyat, hogy két embert egy testben egyesítsenek. Nem csoda, ha egy szerelmes pár csókolózás közben még jobban vonzódik egymáshoz. A csókok pozitívan erősítik minden pár kapcsolatát. Szóval ne habozzon, és azonnal ugorjon bele a csókolózásba.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.