Hogyan válasszunk partnereket?

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Általában hogyan választjuk meg a partnereinket?

Milyen partnereket keresnek a nők?

A fiatal lányok általában olyan fiúkat keresnek, akiket kedvelnek. Vagyis vonzó srácok, olyan srácok, akik vonzzák őket, olyan srácok, akik szexuálisan megfelelnek nekik, és olyan srácok, akik hűek lesznek hozzájuk. Manapság a legtöbb fiatal számára a hűség szemlélete meglehetősen fontos szempont a párválasztásnál.

Az érettebb nők egy kicsit másképp látják a prioritásaikat a párválasztás során. Mindenekelőtt olyan partnert kell találnia, aki anyagilag és anyagilag is biztonságban van, és aki hajlandó lesz a családját is ellátni. Bár manapság a nők a férfiakhoz hasonlóan már nagyon függetlenek és anyagilag megjutalmazottak, egyik nő sem akar feltétlenül olyan partnert, akit el kell tartania. A nőknek biztosnak kell lenniük abban, hogy férjük saját fizetéséből tudja eltartani őket, amíg szülési szabadságon vannak gyermekeikkel.

Minden nő szerelmet és biztonságot keres egy kapcsolatban. Tehát a lényeg az, hogy találj egy férfit, akinek ugyanolyan lekötözési igénye lesz, mint neked.

A fent említett kritériumok mellett a nők az alapján is választanak férfit, hogy mennyire vonzóak a számára. őket. És nem csak az a fontos, hogy hogyan szeretnek, milyen az alakjuk, hogyan öltözködnek, hanem az is, hogy partnere milyen genetikai beállítottságot fog átörökíteni az utódokra.

Összefoglalva tehát: a nők partnereket keresnek. kiről tudnak szívesen gondoskodni, kinek tetszenek és kik is kedvelik őket.

Milyen partnereket keresnek a férfiak?

A fiatalok elsősorban lány, aki tetszik nekik, tetszeni fog, és akivel kijönnek az ágyban. Ha nem csak flörtölésben vagy alkalmi szexben gondolkodnak, akkor olyan lányt is keresnek, aki hűséges lesz hozzájuk.

A férjhez menni vágyó férfiaknak hasonló elvárásaik vannak a nőkkel szemben. A vonzerő általában a férfiaknál az első helyen áll. Tehát, ha nagyon leegyszerűsítjük, a férfiak általában az alapján választják meg a párjukat, hogy mit szeretnek és milyen az alakjuk. Olyan partnert szeretnének maguk mellé, akit mások "irigyelni fognak", és aki képviselni fogja őket a társadalomban.

A kellemes megjelenés mellett a nőnek szeretnie kell a szexet. Ez nem minden férfira vonatkozik, de a férfiak nagy része egy működő kapcsolat szükséges feltételének tartja a szexhez való pozitív hozzáállást. Csakúgy, mint a nők, a férfiak is vágynak a hűségre egy kapcsolatban.

A férfiak számára nem annyira az a fontos, hogy partnerük milyen munkakörben vagy társadalmi státusszal rendelkezik, hanem az, hogy a nő vonzódik-e hozzájuk és hogy nem csak jó szerető, feleség, hanem anya is.

Nincsenek olyan általános szabályok, amelyeket érdemes betartani a párválasztásnál. Mindenki keres valamit, vagy valaki mást, mindenki másképp látja bizonyos életértékeket.

Azonban minden kapcsolatban van valami közös. Abban a korban, amikor randevúzni kezdesz, teljesen másképp látod az ideális párodat, mint abban a korban, amikor szeretnél letelepedni, amikor ketyeg a biológiai órád, vagy amikor már öreg vagy, amikor lelki társat keresel. p>

Idős korban már nem tekintjük annak a partner vonzerejét, vagy azt, hogy szexuálisan kijössz-e. Itt általában olyan társat keresnek az emberek, akivel közösek lesznek az érdeklődési körük, akivel jól kijönnek, aki meghallgatja őket, beszélget velük, vagyis olyan embert, akivel még szép élményeket szerezhetnek, és aki kitölti. üres napjaik magányát.< br />


Hasonló cikkek

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.