Hogyan lehet megoldani a párhuzamos kapcsolatokat?

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Nincs sok lehetőség a párhuzamos kapcsolatok megoldására

Ha te vezeted ezt a kettős életet, próbálj meg minél gyorsabban gondolkodni lehetséges, hogy melyik kapcsolat a megfelelő az Ön számára. Amíg két kapcsolatban élsz, az egyik féllel szemben sem fair. Ettől függetlenül két titkos életet élni rendkívül kimerítőnek kell lennie. És ha önkéntelen résztvevő? Ezután a következő három lehetőség közül választhat.

Egyszer vessen véget a partnerével

Ha felfedezi ezt a hűtlenséget, fejezze be a kapcsolatot. Vedd úgy, hogy te vagy az egyetlen a párod életében, és ha valaki más is van valahol a családodban, akkor nem éri meg neked. Persze nehéz otthagyni azt az embert, akivel sok éve együtt élünk, akivel gyerekeink vannak. De megőrzi büszkeségét és tiszteletét önmagának. Ha megmarad a kapcsolatban, a csípő a legtöbb esetben nem tűnik el. Főleg, ha a párodhoz még gyerek kötődik. Ha nem mész el, állandóan ezen a gondolaton fogsz aggódni.

Tűrd a párhuzamos kapcsolatot

Természetesen a kapcsolatban maradhatsz. De a párod soha nem lesz 100%-ban a tiéd. Meg fogod osztani. Inkább saját magadra kell támaszkodnod. A végén még az is lehet, hogy megfelel neked. De ha te az a típus vagy, aki mindent a párodra szeretne bízni, és tudod, hogy ha szükséged van rá, ő csak neked lesz ott, akkor ez a lehetőség nem az, ami neked megfelelne. Egész életedet úgy élnéd le, hogy tudod, hogy nem te vagy az egyetlen, akit szerethet a "szerelméért".

Szenvedj és ultimátumokat adj

Ez nem igazán lehetséges. Legalábbis nem az, amelyikből becsülettel kiszállsz. Annak a szerepébe helyezed magad, aki "biztos". Idővel a partnered elkerülhetetlenül visszajön hozzád, csak azért, hogy megjavítsa a polcot a nappaliban, vagy hogy te mosd ki. Nem fog többé értékelni téged. Nem fogja többé szórakoztatni az ultimátumaiddal, a szemrehányásaiddal, a könyörgéseiddel, a sírásoddal. És valószínűleg úgyis szakítani fog veled. Tehát ne félj kilépni egy rosszul működő kapcsolatból!


Hasonló cikkek

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazt az évfordulót ünnepeld? Olvassa el tippjeinket, és élvezze együtt az ünneplést!

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

A párkapcsolati problémák egyidősek, mint maguk a kapcsolatok. És nem csak a férfi-nő párokban, hanem ott is, ahol két úr vagy két hölgy él együtt. Emberként különbözőek vagyunk, így minden kapcsolatnak megvannak a maga problémái. De amiben a kapcsolati tanácsadók egyetértenek, az az alábbiakban felsorolt hibák. A férfiak pedig elkövetik ezeket a hibákat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.