Hogyan lehet megoldani a párhuzamos kapcsolatokat?

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Nincs sok lehetőség a párhuzamos kapcsolatok megoldására

Ha te vezeted ezt a kettős életet, próbálj meg minél gyorsabban gondolkodni lehetséges, hogy melyik kapcsolat a megfelelő az Ön számára. Amíg két kapcsolatban élsz, az egyik féllel szemben sem fair. Ettől függetlenül két titkos életet élni rendkívül kimerítőnek kell lennie. És ha önkéntelen résztvevő? Ezután a következő három lehetőség közül választhat.

Egyszer vessen véget a partnerével

Ha felfedezi ezt a hűtlenséget, fejezze be a kapcsolatot. Vedd úgy, hogy te vagy az egyetlen a párod életében, és ha valaki más is van valahol a családodban, akkor nem éri meg neked. Persze nehéz otthagyni azt az embert, akivel sok éve együtt élünk, akivel gyerekeink vannak. De megőrzi büszkeségét és tiszteletét önmagának. Ha megmarad a kapcsolatban, a csípő a legtöbb esetben nem tűnik el. Főleg, ha a párodhoz még gyerek kötődik. Ha nem mész el, állandóan ezen a gondolaton fogsz aggódni.

Tűrd a párhuzamos kapcsolatot

Természetesen a kapcsolatban maradhatsz. De a párod soha nem lesz 100%-ban a tiéd. Meg fogod osztani. Inkább saját magadra kell támaszkodnod. A végén még az is lehet, hogy megfelel neked. De ha te az a típus vagy, aki mindent a párodra szeretne bízni, és tudod, hogy ha szükséged van rá, ő csak neked lesz ott, akkor ez a lehetőség nem az, ami neked megfelelne. Egész életedet úgy élnéd le, hogy tudod, hogy nem te vagy az egyetlen, akit szerethet a "szerelméért".

Szenvedj és ultimátumokat adj

Ez nem igazán lehetséges. Legalábbis nem az, amelyikből becsülettel kiszállsz. Annak a szerepébe helyezed magad, aki "biztos". Idővel a partnered elkerülhetetlenül visszajön hozzád, csak azért, hogy megjavítsa a polcot a nappaliban, vagy hogy te mosd ki. Nem fog többé értékelni téged. Nem fogja többé szórakoztatni az ultimátumaiddal, a szemrehányásaiddal, a könyörgéseiddel, a sírásoddal. És valószínűleg úgyis szakítani fog veled. Tehát ne félj kilépni egy rosszul működő kapcsolatból!


Hasonló cikkek

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

Ugye ez mostanában a hálószobában? Vagy csak szeretnéd meglepni párodat? Készíts neki egy finom vacsorát! Sok élelmiszer természetes afrodiziákumként működik. Nem kell azonnal drága kaviárt venni. Még a cseh konyhánkban is az afrodiziákumok egész sorát találja. Olvass tovább, és készülj az izgalmas pillanatokra!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.