Hogyan lehet megoldani a párhuzamos kapcsolatokat?

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Nincs sok lehetőség a párhuzamos kapcsolatok megoldására

Ha te vezeted ezt a kettős életet, próbálj meg minél gyorsabban gondolkodni lehetséges, hogy melyik kapcsolat a megfelelő az Ön számára. Amíg két kapcsolatban élsz, az egyik féllel szemben sem fair. Ettől függetlenül két titkos életet élni rendkívül kimerítőnek kell lennie. És ha önkéntelen résztvevő? Ezután a következő három lehetőség közül választhat.

Egyszer vessen véget a partnerével

Ha felfedezi ezt a hűtlenséget, fejezze be a kapcsolatot. Vedd úgy, hogy te vagy az egyetlen a párod életében, és ha valaki más is van valahol a családodban, akkor nem éri meg neked. Persze nehéz otthagyni azt az embert, akivel sok éve együtt élünk, akivel gyerekeink vannak. De megőrzi büszkeségét és tiszteletét önmagának. Ha megmarad a kapcsolatban, a csípő a legtöbb esetben nem tűnik el. Főleg, ha a párodhoz még gyerek kötődik. Ha nem mész el, állandóan ezen a gondolaton fogsz aggódni.

Tűrd a párhuzamos kapcsolatot

Természetesen a kapcsolatban maradhatsz. De a párod soha nem lesz 100%-ban a tiéd. Meg fogod osztani. Inkább saját magadra kell támaszkodnod. A végén még az is lehet, hogy megfelel neked. De ha te az a típus vagy, aki mindent a párodra szeretne bízni, és tudod, hogy ha szükséged van rá, ő csak neked lesz ott, akkor ez a lehetőség nem az, ami neked megfelelne. Egész életedet úgy élnéd le, hogy tudod, hogy nem te vagy az egyetlen, akit szerethet a "szerelméért".

Szenvedj és ultimátumokat adj

Ez nem igazán lehetséges. Legalábbis nem az, amelyikből becsülettel kiszállsz. Annak a szerepébe helyezed magad, aki "biztos". Idővel a partnered elkerülhetetlenül visszajön hozzád, csak azért, hogy megjavítsa a polcot a nappaliban, vagy hogy te mosd ki. Nem fog többé értékelni téged. Nem fogja többé szórakoztatni az ultimátumaiddal, a szemrehányásaiddal, a könyörgéseiddel, a sírásoddal. És valószínűleg úgyis szakítani fog veled. Tehát ne félj kilépni egy rosszul működő kapcsolatból!


Hasonló cikkek

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk neked, hogy nem igazán kell szégyellned a tested.

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és 85%-ig biztos lehetsz abban, hogy életed szerelmével vagy-e.

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.