A nők szerint milyen a tökéletes partner?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyennek kell lennie a tökéletes partnernek.

Kedves

Az ideális partnernek kedvesnek kell lennie a barátnőjéhez. Bánj nőként. Ajtókat nyitni neki, segíteni a kabátjában, vagy nehéz dolgokat cipelni neki. A felesége kényeztetése elengedhetetlen. Minden nő imádja ezt a viselkedést. Ne felejtsd el az apró meglepetéseket. Időnként vegyél a barátnődnek egy csokrot, egy ékszert vagy valamit, amit szeret. Biztosan a nyakába fognak ugrani ezért.

Felelősségteljes

Egy nagyszerű partnernek felelősségteljesnek kell lennie. A nők számára nagyon fontos, hogy melletted legyen egy férfi, aki bizonyos dolgokat komolyan vesz, és szembesül velük. Ha a hölgyeknek bármilyen problémájuk lesz, biztosak akarnak lenni abban, hogy partnereik nem hagyják cserben őket. A legtöbb nő olyan férfit keres, aki együtt tud gondoskodni leendő gyermekeiről. Ez pedig nagy felelősséget igényel.

Segítőkész

A nők olyan partnereket szeretnének, akik sok mindenben segítik őket. Főleg a háztartással. Nem kellemes elmenni dolgozni, és utána elintézni minden szükséges dolgot, ami az otthonsal kapcsolatos. Kétségtelenül örülnének, ha partnereik segítenének nekik a takarításban vagy legalább a főzésben. Bármely nő azonnal egy olyan férfi után ugrik, aki mosni és vasalni is tud. Gondolj bele, és kezdj el dolgozni magadon. Légy tudatában annak, hogy ha mindent gyorsabban végzel, akkor lesz időd a pároddal tölteni.

Férfias

A nők szeretik azokat a partnereket, akik férfiként viselkednek. Ez azt jelenti, hogy gondoskodni kell egy házról, képes szögeket verni a falba, megtisztítani az eltömődött lefolyót vagy összerakni egy szekrényt. A hölgyek meg akarják védeni őket a barátjuk. Biztonságban kell érezniük magukat vele. Egyáltalán nem éri meg nekik egy kapcsolatban élni egy gyenge egyénnel, aki inkább a sarokba hajlik, minthogy kiálljon értük mások előtt. Uraim, dolgozzanak magukon! Látni fogja, hogy partnere szemében egy fokkal magasabbra fog emelkedni!


Hasonló cikkek

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatod tehát, hogy a kedvesed boldogtalan?

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.