A nők szerint milyen a tökéletes partner?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyennek kell lennie a tökéletes partnernek.

Kedves

Az ideális partnernek kedvesnek kell lennie a barátnőjéhez. Bánj nőként. Ajtókat nyitni neki, segíteni a kabátjában, vagy nehéz dolgokat cipelni neki. A felesége kényeztetése elengedhetetlen. Minden nő imádja ezt a viselkedést. Ne felejtsd el az apró meglepetéseket. Időnként vegyél a barátnődnek egy csokrot, egy ékszert vagy valamit, amit szeret. Biztosan a nyakába fognak ugrani ezért.

Felelősségteljes

Egy nagyszerű partnernek felelősségteljesnek kell lennie. A nők számára nagyon fontos, hogy melletted legyen egy férfi, aki bizonyos dolgokat komolyan vesz, és szembesül velük. Ha a hölgyeknek bármilyen problémájuk lesz, biztosak akarnak lenni abban, hogy partnereik nem hagyják cserben őket. A legtöbb nő olyan férfit keres, aki együtt tud gondoskodni leendő gyermekeiről. Ez pedig nagy felelősséget igényel.

Segítőkész

A nők olyan partnereket szeretnének, akik sok mindenben segítik őket. Főleg a háztartással. Nem kellemes elmenni dolgozni, és utána elintézni minden szükséges dolgot, ami az otthonsal kapcsolatos. Kétségtelenül örülnének, ha partnereik segítenének nekik a takarításban vagy legalább a főzésben. Bármely nő azonnal egy olyan férfi után ugrik, aki mosni és vasalni is tud. Gondolj bele, és kezdj el dolgozni magadon. Légy tudatában annak, hogy ha mindent gyorsabban végzel, akkor lesz időd a pároddal tölteni.

Férfias

A nők szeretik azokat a partnereket, akik férfiként viselkednek. Ez azt jelenti, hogy gondoskodni kell egy házról, képes szögeket verni a falba, megtisztítani az eltömődött lefolyót vagy összerakni egy szekrényt. A hölgyek meg akarják védeni őket a barátjuk. Biztonságban kell érezniük magukat vele. Egyáltalán nem éri meg nekik egy kapcsolatban élni egy gyenge egyénnel, aki inkább a sarokba hajlik, minthogy kiálljon értük mások előtt. Uraim, dolgozzanak magukon! Látni fogja, hogy partnere szemében egy fokkal magasabbra fog emelkedni!


Hasonló cikkek

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Egyrészt a férjeddel élsz, másrészt van egy szeretőd. Egyáltalán lehetséges, hogy mindkét férfi iránt érzelmeket táplálsz? Mi a teendő, ha úgy érzi, mindketten szeretitek egymást? Melyiket válassza?

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.