A nők szerint milyen a tökéletes partner?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyennek kell lennie a tökéletes partnernek.

Kedves

Az ideális partnernek kedvesnek kell lennie a barátnőjéhez. Bánj nőként. Ajtókat nyitni neki, segíteni a kabátjában, vagy nehéz dolgokat cipelni neki. A felesége kényeztetése elengedhetetlen. Minden nő imádja ezt a viselkedést. Ne felejtsd el az apró meglepetéseket. Időnként vegyél a barátnődnek egy csokrot, egy ékszert vagy valamit, amit szeret. Biztosan a nyakába fognak ugrani ezért.

Felelősségteljes

Egy nagyszerű partnernek felelősségteljesnek kell lennie. A nők számára nagyon fontos, hogy melletted legyen egy férfi, aki bizonyos dolgokat komolyan vesz, és szembesül velük. Ha a hölgyeknek bármilyen problémájuk lesz, biztosak akarnak lenni abban, hogy partnereik nem hagyják cserben őket. A legtöbb nő olyan férfit keres, aki együtt tud gondoskodni leendő gyermekeiről. Ez pedig nagy felelősséget igényel.

Segítőkész

A nők olyan partnereket szeretnének, akik sok mindenben segítik őket. Főleg a háztartással. Nem kellemes elmenni dolgozni, és utána elintézni minden szükséges dolgot, ami az otthonsal kapcsolatos. Kétségtelenül örülnének, ha partnereik segítenének nekik a takarításban vagy legalább a főzésben. Bármely nő azonnal egy olyan férfi után ugrik, aki mosni és vasalni is tud. Gondolj bele, és kezdj el dolgozni magadon. Légy tudatában annak, hogy ha mindent gyorsabban végzel, akkor lesz időd a pároddal tölteni.

Férfias

A nők szeretik azokat a partnereket, akik férfiként viselkednek. Ez azt jelenti, hogy gondoskodni kell egy házról, képes szögeket verni a falba, megtisztítani az eltömődött lefolyót vagy összerakni egy szekrényt. A hölgyek meg akarják védeni őket a barátjuk. Biztonságban kell érezniük magukat vele. Egyáltalán nem éri meg nekik egy kapcsolatban élni egy gyenge egyénnel, aki inkább a sarokba hajlik, minthogy kiálljon értük mások előtt. Uraim, dolgozzanak magukon! Látni fogja, hogy partnere szemében egy fokkal magasabbra fog emelkedni!


Hasonló cikkek

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.