A nők szerint milyen a tökéletes partner?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyennek kell lennie a tökéletes partnernek.

Kedves

Az ideális partnernek kedvesnek kell lennie a barátnőjéhez. Bánj nőként. Ajtókat nyitni neki, segíteni a kabátjában, vagy nehéz dolgokat cipelni neki. A felesége kényeztetése elengedhetetlen. Minden nő imádja ezt a viselkedést. Ne felejtsd el az apró meglepetéseket. Időnként vegyél a barátnődnek egy csokrot, egy ékszert vagy valamit, amit szeret. Biztosan a nyakába fognak ugrani ezért.

Felelősségteljes

Egy nagyszerű partnernek felelősségteljesnek kell lennie. A nők számára nagyon fontos, hogy melletted legyen egy férfi, aki bizonyos dolgokat komolyan vesz, és szembesül velük. Ha a hölgyeknek bármilyen problémájuk lesz, biztosak akarnak lenni abban, hogy partnereik nem hagyják cserben őket. A legtöbb nő olyan férfit keres, aki együtt tud gondoskodni leendő gyermekeiről. Ez pedig nagy felelősséget igényel.

Segítőkész

A nők olyan partnereket szeretnének, akik sok mindenben segítik őket. Főleg a háztartással. Nem kellemes elmenni dolgozni, és utána elintézni minden szükséges dolgot, ami az otthonsal kapcsolatos. Kétségtelenül örülnének, ha partnereik segítenének nekik a takarításban vagy legalább a főzésben. Bármely nő azonnal egy olyan férfi után ugrik, aki mosni és vasalni is tud. Gondolj bele, és kezdj el dolgozni magadon. Légy tudatában annak, hogy ha mindent gyorsabban végzel, akkor lesz időd a pároddal tölteni.

Férfias

A nők szeretik azokat a partnereket, akik férfiként viselkednek. Ez azt jelenti, hogy gondoskodni kell egy házról, képes szögeket verni a falba, megtisztítani az eltömődött lefolyót vagy összerakni egy szekrényt. A hölgyek meg akarják védeni őket a barátjuk. Biztonságban kell érezniük magukat vele. Egyáltalán nem éri meg nekik egy kapcsolatban élni egy gyenge egyénnel, aki inkább a sarokba hajlik, minthogy kiálljon értük mások előtt. Uraim, dolgozzanak magukon! Látni fogja, hogy partnere szemében egy fokkal magasabbra fog emelkedni!


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Az "Olaszország" uralkodik otthonában, vagy inkább egy csendes háztartás? Kiabál, nagy gesztusokat használ, és a másik csak hidegen figyel? Nem kell szándékosan provokálniuk. Mindannyian másként vitatkozunk személyiségtípusunktól függően. Ami az egyiknek világos, azt a másik egyáltalán nem érti. Hogyan vitatkozik egy magányos a társaságot szeretővel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.