6 dolog, amit SOHA ne tegyél szakítás után

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és jó egészségben szeretnél felépülni a szakításból.

Akár rituálisan elégetsz mindent, ami az exeddel kapcsolatos, vagy úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, mindannyian hajlamosak igazán gyilkos dolgokat csinálni. Olvassa el, melyik van a 6 legrosszabb között, amelyet minden áron el kell kerülnie.

1. Radikális külső megjelenés

Bizonyára találkoztál valakivel, aki egy szakítás után gyökeresen megváltozott. Lehet, hogy működött, de valószínűbb, hogy nem. Ügyeljen arra, hogy hosszúra nőtt, derékig érő haját ne vágja modern sünnek, és ne borotválja le gondosan növesztett szakállát. Ugyanez még erősebben vonatkozik a piercingekre és a tetoválásokra. Lehet, hogy először jól érzi magát vadonatúj megjelenésében, de az idő múlásával valószínűleg megbánja.

2. Úgy tenni, mintha minden tökéletesen rendben lenne

A szakítás az egyik legnehezebb dolog mindenki életében. Magától értetődik, hogy le van döbbenve emiatt. Nincs mit szégyellni. Sírj a legjobb barátaiddal vagy valakivel a családban, és ne próbáld visszatartani. Talán megalázónak találod. De ha nem tartod magadban ezeket az érzelmeket, az segít a növekedésben.

3. Pánik, hogy egyedül maradsz

Főleg több éves házasság után ez gyakran megtörténik. Elhagyva hirtelen pánikba esik, hogy egyedül marad régi térdén. Van, akinek van "íze" az összeomlásnak, van, aki (és szerencsére nem sok van belőlük) úgy akarja magát "meggyógyítani", hogy azonnal újabb kapcsolatba kezd. Vegyél egy mély levegőt, és hagyd, hogy a távoli jövő aludjon még egy kicsit. Senki és semmi nem mondja, hogy egyedül kell maradnod. Először gyógyulj meg, és utána kezdheted el keresni életed igaz szerelmét.

4. Bosszút állni

Jó ötletnek tűnhet, ha bosszút áll az exed kedvenc dolgaiért. Égesd el a képeket rituálisan, és dobd bele a fogkefét egy sáros tócsába. De ha olyan dolgokról van szó, amelyeket vissza akarnak venni, vagy akár valamiről, amit utánad kapnak, engedd el az étvágyadat. Csak rossz vége lesz számodra. A bosszú édes érzése legfeljebb néhány percig tart, utána belsőleg megtört, boldogtalan és még több bosszúvágyó marad. Álljon meg időben.

5. Szex

Itt könnyű. Ne csináld. Nincs búcsúszex, nincs alkalmi szex. Nem. Meg fogod bánni. A szex nem hozza vissza az exedet, és a szakításhoz hozzáadja azt az érzést, hogy túl könnyen kezelhető vagy manipulálható.

6. Megszállottság és nyomon követés

Ha még mindig szerelmes vagy, ez nagyon nehéznek bizonyulhat. De bízzon bennünk, ez nem vezet sehova. Lehetetlen nem gondolni az exedre. Ha ez sok gondot okoz, sok technika létezik arra, hogy gondolatait valami másra terelje. Mindenesetre vágjon le minden kapcsolatot, beleértve a közösségi hálózatokon lévőket is. Legalábbis addig, amíg túl nem lépsz a szakításon. Nem tesz jót, ha az exedet nézed. Ne tedd.


Hasonló cikkek

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.