6 dolog, amit SOHA ne tegyél szakítás után

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és jó egészségben szeretnél felépülni a szakításból.

Akár rituálisan elégetsz mindent, ami az exeddel kapcsolatos, vagy úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, mindannyian hajlamosak igazán gyilkos dolgokat csinálni. Olvassa el, melyik van a 6 legrosszabb között, amelyet minden áron el kell kerülnie.

1. Radikális külső megjelenés

Bizonyára találkoztál valakivel, aki egy szakítás után gyökeresen megváltozott. Lehet, hogy működött, de valószínűbb, hogy nem. Ügyeljen arra, hogy hosszúra nőtt, derékig érő haját ne vágja modern sünnek, és ne borotválja le gondosan növesztett szakállát. Ugyanez még erősebben vonatkozik a piercingekre és a tetoválásokra. Lehet, hogy először jól érzi magát vadonatúj megjelenésében, de az idő múlásával valószínűleg megbánja.

2. Úgy tenni, mintha minden tökéletesen rendben lenne

A szakítás az egyik legnehezebb dolog mindenki életében. Magától értetődik, hogy le van döbbenve emiatt. Nincs mit szégyellni. Sírj a legjobb barátaiddal vagy valakivel a családban, és ne próbáld visszatartani. Talán megalázónak találod. De ha nem tartod magadban ezeket az érzelmeket, az segít a növekedésben.

3. Pánik, hogy egyedül maradsz

Főleg több éves házasság után ez gyakran megtörténik. Elhagyva hirtelen pánikba esik, hogy egyedül marad régi térdén. Van, akinek van "íze" az összeomlásnak, van, aki (és szerencsére nem sok van belőlük) úgy akarja magát "meggyógyítani", hogy azonnal újabb kapcsolatba kezd. Vegyél egy mély levegőt, és hagyd, hogy a távoli jövő aludjon még egy kicsit. Senki és semmi nem mondja, hogy egyedül kell maradnod. Először gyógyulj meg, és utána kezdheted el keresni életed igaz szerelmét.

4. Bosszút állni

Jó ötletnek tűnhet, ha bosszút áll az exed kedvenc dolgaiért. Égesd el a képeket rituálisan, és dobd bele a fogkefét egy sáros tócsába. De ha olyan dolgokról van szó, amelyeket vissza akarnak venni, vagy akár valamiről, amit utánad kapnak, engedd el az étvágyadat. Csak rossz vége lesz számodra. A bosszú édes érzése legfeljebb néhány percig tart, utána belsőleg megtört, boldogtalan és még több bosszúvágyó marad. Álljon meg időben.

5. Szex

Itt könnyű. Ne csináld. Nincs búcsúszex, nincs alkalmi szex. Nem. Meg fogod bánni. A szex nem hozza vissza az exedet, és a szakításhoz hozzáadja azt az érzést, hogy túl könnyen kezelhető vagy manipulálható.

6. Megszállottság és nyomon követés

Ha még mindig szerelmes vagy, ez nagyon nehéznek bizonyulhat. De bízzon bennünk, ez nem vezet sehova. Lehetetlen nem gondolni az exedre. Ha ez sok gondot okoz, sok technika létezik arra, hogy gondolatait valami másra terelje. Mindenesetre vágjon le minden kapcsolatot, beleértve a közösségi hálózatokon lévőket is. Legalábbis addig, amíg túl nem lépsz a szakításon. Nem tesz jót, ha az exedet nézed. Ne tedd.


Hasonló cikkek

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

A megfelelően kezelt vitákra szükség van egy egészséges kapcsolatban. Az ilyen érvelést közvetlenül követő időszak azonban ugyanolyan fontos lehet.

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.