Boldogtalan szerelem

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni egy boldogtalan szerelemtől?

Ahhoz, hogy elszakadjon a múlttól, és megszabaduljon a kellemetlen, szomorú és fájdalmas emlékektől, el kell szakadnia mindentől, ami egykor volt és kezdj el élni, ami van és ami lesz. Eltart egy ideig, és nem lesz könnyű, de higgyétek el, hogy megteheti!

Kövesse a szerencsétlen szerelmeseknek szóló tanácsainkat, és látni fogja, hogy segíteni fog:

  1. Fogd el a tényt, hogy a szerelem, amire annyira vágytál, nem jött össze. Ne beszélj arról, hogy miért volt így, ne menj vissza a múltba, ne emlékezz ezekre a szomorú és fájdalmas pillanatokra. Tanulj meg a jelenben és a jövőben élni. Húzzon vastag vonalat a szerelemre.

  2. Bocsáss meg partnerének, mindenkinek, aki részt vesz a kapcsolatában, bocsásson meg magának. Ez különösen alkalmas azok számára, akiknek a szerelme véget ért, mert a partner nem hagyta el feleségét vagy volt partnerét, így a hosszú távú "kapcsolat" után csak a sírás marad a szemed. Cserélj le minden negatív érzelmet pozitívra. Ez megkönnyíti a „feledést”.

  3. Ha nem tudsz megbirkózni egy boldogtalan szerelemmel, próbálj beszélni róla a barátaidnak, vagy írd le papírra. . Ez a módszer nagyon hatékony. Minden fájdalom és negativitás papíron marad, és ez segít megszabadulni tőlük.

  4. Ajándékozza magát barátainak, ismerőseinek és családtagjainak. Csak azoknak, akiket szeretsz. Rendezzen velük egy kávét, menjen el velük kirándulni vagy esetleg nyaralni. Az, hogy hogyan szeretné megszervezni a velük töltött idejét, valóban csak rajtad múlik.

  5. Szánd rá magad. Kényeztesse magát valamivel, amiben már régóta nem volt része. Menj el masszázsra, fodrászhoz, futni vagy tornázni, szaunázni vagy vásárolni. Látni fogja, hogy az ilyen apróságok is kellemesebbé tehetik a napunkat.

  6. Mosolyogj. És nem csak magadra reggel a tükörben, hanem a villamoson utazókra, a szomszédokra, a munkahelyi kollégákra, egyszerűen mindenkire, akivel aznap találkozol. Ha örömöt terjeszt magad körül, esélyed lesz arra, hogy egyenlő mértékben megkapd. Mert az emberek tükrözni fogják a viselkedésedet.

  7. Írd le a legjobb tulajdonságaid listáját. Írd le, mit értél el már az életben, és mit szeretnél még elérni. És hajrá. Mikor? Ideális esetben azonnal.

  8. A hobbijainak szentelje magát. Fess, fotózz, sportolj, utazz, vegyen részt idegennyelv-tanfolyamokon.... Ha azt csinálja, amit szeret és élvez, pozitív energiával tölti fel. És pontosan erre van a legnagyobb szüksége ebben az időszakban.

  9. Ne essen depresszióba, ne verje az éket az ékkel, vagy ne győződjön meg arról, hogy boldog szerelem nem létezik. Hidd el, hogy létezik és rád is vár. Csak meg kell találkoznia a megfelelővel.

  10. Ha mindezt megteszi, sokkal vidámabban kezdi látni a világot. Olyan dolgokat kezd látni, amiket még nem, és talán az is, amit keres, ezek között lesz.


Hasonló cikkek

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

A legtöbbször észrevétlenül jön. Ennek oka sokszor az az érzés, hogy máskor is el tudtok tölteni együtt időt, így elengeditek magatokat ide-oda kirándulni a barátokkal, a főnököd rábeszél a hétvégi munkára, vagy te magad tervezel valamit. Ráadásul egyszerűen modern. Azt kérdezed mit? Ne hagyd, hogy a családod „visszatartson”.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.