Boldogtalan szerelem

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni egy boldogtalan szerelemtől?

Ahhoz, hogy elszakadjon a múlttól, és megszabaduljon a kellemetlen, szomorú és fájdalmas emlékektől, el kell szakadnia mindentől, ami egykor volt és kezdj el élni, ami van és ami lesz. Eltart egy ideig, és nem lesz könnyű, de higgyétek el, hogy megteheti!

Kövesse a szerencsétlen szerelmeseknek szóló tanácsainkat, és látni fogja, hogy segíteni fog:

  1. Fogd el a tényt, hogy a szerelem, amire annyira vágytál, nem jött össze. Ne beszélj arról, hogy miért volt így, ne menj vissza a múltba, ne emlékezz ezekre a szomorú és fájdalmas pillanatokra. Tanulj meg a jelenben és a jövőben élni. Húzzon vastag vonalat a szerelemre.

  2. Bocsáss meg partnerének, mindenkinek, aki részt vesz a kapcsolatában, bocsásson meg magának. Ez különösen alkalmas azok számára, akiknek a szerelme véget ért, mert a partner nem hagyta el feleségét vagy volt partnerét, így a hosszú távú "kapcsolat" után csak a sírás marad a szemed. Cserélj le minden negatív érzelmet pozitívra. Ez megkönnyíti a „feledést”.

  3. Ha nem tudsz megbirkózni egy boldogtalan szerelemmel, próbálj beszélni róla a barátaidnak, vagy írd le papírra. . Ez a módszer nagyon hatékony. Minden fájdalom és negativitás papíron marad, és ez segít megszabadulni tőlük.

  4. Ajándékozza magát barátainak, ismerőseinek és családtagjainak. Csak azoknak, akiket szeretsz. Rendezzen velük egy kávét, menjen el velük kirándulni vagy esetleg nyaralni. Az, hogy hogyan szeretné megszervezni a velük töltött idejét, valóban csak rajtad múlik.

  5. Szánd rá magad. Kényeztesse magát valamivel, amiben már régóta nem volt része. Menj el masszázsra, fodrászhoz, futni vagy tornázni, szaunázni vagy vásárolni. Látni fogja, hogy az ilyen apróságok is kellemesebbé tehetik a napunkat.

  6. Mosolyogj. És nem csak magadra reggel a tükörben, hanem a villamoson utazókra, a szomszédokra, a munkahelyi kollégákra, egyszerűen mindenkire, akivel aznap találkozol. Ha örömöt terjeszt magad körül, esélyed lesz arra, hogy egyenlő mértékben megkapd. Mert az emberek tükrözni fogják a viselkedésedet.

  7. Írd le a legjobb tulajdonságaid listáját. Írd le, mit értél el már az életben, és mit szeretnél még elérni. És hajrá. Mikor? Ideális esetben azonnal.

  8. A hobbijainak szentelje magát. Fess, fotózz, sportolj, utazz, vegyen részt idegennyelv-tanfolyamokon.... Ha azt csinálja, amit szeret és élvez, pozitív energiával tölti fel. És pontosan erre van a legnagyobb szüksége ebben az időszakban.

  9. Ne essen depresszióba, ne verje az éket az ékkel, vagy ne győződjön meg arról, hogy boldog szerelem nem létezik. Hidd el, hogy létezik és rád is vár. Csak meg kell találkoznia a megfelelővel.

  10. Ha mindezt megteszi, sokkal vidámabban kezdi látni a világot. Olyan dolgokat kezd látni, amiket még nem, és talán az is, amit keres, ezek között lesz.


Hasonló cikkek

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

A vonzás meglehetősen összetett dolog. Számos szintje van, amelyeket meg kell érteni ahhoz, hogy boldog partneréletet élhessünk. Mi tehát a vonzalom titka? Gazdagságban, intelligenciában, szépségben vagy milyen jellemvonásokkal rendelkezik?

A kommunikáció minden kapcsolat alapja, ezt mindenki tudja. De miről beszélgess igazán a pároddal? Ha kíváncsi, ez a cikk neked szól.

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézz meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheted kapcsolatodat, és új szikrát hozhatsz bele!

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.