Együtt és mégis egyedül

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még akkor is magányosnak érezheted magad, ha látszólag mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod.

Főleg ne kötődj!

Az elidegenedés gyakran a legelején megtörténik. egy "kapcsolatról", valójában még azelőtt, hogy még pár lettetek volna. Főleg pályafutásuk elején a fiatalok nem akarják megkockáztatni, hogy bármi vagy bárki bekerüljön ígéretes jövőjükbe. Nem kell rögtön a gyereknek lennie, a kapcsolat egész „intézménye” a szabadság elvesztésével kapcsolatos dolognak tűnik számukra. Így a kezdetektől távolságot tart. Maga a kapcsolat meghatározása azonban nem kapcsolódik ehhez. Előbb-utóbb a pár rájön, hogy megvan a szabadsága, ugyanakkor nem számíthatnak a másikra. Egyedül vannak benne.

Családi szánkó

A párkapcsolatban gyakran előfordul válság, még akkor is, ha felnőtt gyerekek költöznek ki otthonról. Hirtelen hiányzik az, ami annyi éven át kitöltötte házaséletüket. Különösen a nők érezhetik hirtelen haszontalannak, mert hirtelen nincs kivel törődniük. Főleg, ha a férfi egész nap dolgozik. Az úgynevezett zöld özvegyek hasonló helyzetben vannak. Gazdag üzletemberek feleségei, akik egész napjukat a munkában töltik. A párnak kifogy a témája, amiről beszélni lehetne, vagy egyikük mindig túl fáradt. Aztán elhaladnak egymás mellett a háztartásban.

Ne zárd magad burokba

Ha te is úgy érzed, hogy egyedül vagy, ne tartsd magadban. Mondd el a partnerednek, és kommunikálj vele. Találjatok valami közös elfoglaltságot. Még akkor is, ha csak együtt kellene moziba menni. Hetente legalább egy napot szánjatok arra, hogy együtt csináljatok valamit. Menjen kirándulni, találkozzon barátaival, vagy vacsorázzon együtt otthonában. Ne féljetek megnyílni egymás felé. Egy kapcsolat a megosztásról szól, nem pedig az önmagadba való bezárkózásról.


Hasonló cikkek

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson el néhány tippet arról, hogyan lehet újra együtt szerelmével szakítás után.

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.