Lehetséges távkapcsolatot kezelni?

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha képes gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor higgye el, hogy még egy távkapcsolat is működhet.

Tehát mit kell tenned, hogy működjön a távkapcsolatod?

Rendszeres kapcsolattartás

< p>A rendszeres kapcsolatokhoz hasonlóan a távkapcsolatban is fontos a kommunikáció. A partnereknek a lehető leggyakrabban érintkezniük kell egymással. Naponta legalább néhány percre/több tucat percre ideális. Mivel több tíz, száz vagy több ezer kilométerre vagytok egymástól, ebben az esetben nem mindennapi személyes kapcsolatról van szó, mint ahogyan az egy városban csak néhány háztömbnyire lakó párokról van szó. Távolsági kapcsolat esetén a telefonos, e-mailben, SMS-ben vagy közösségi oldalakon írt kapcsolattartás jön számításba. Egy rövid telefonhívás vagy csevegés a szerelmével elég ahhoz, hogy tudasd egymással, hogy állandóan egymásra gondolsz. Próbáljon meg modern technikákat is alkalmazni, és időnként próbáljon ki egy videohívást, vagy fordítva, egy régi klasszikust – egy postán keresztül küldött levelet.

Mindenféle témát oldjatok meg együtt

Nemcsak azoknak a szép dolgoknak, amelyek veled történtek, és amikkel kapcsolatban jelenleg örülsz, hanem annak is, ami zavar, mi az, amiben tanácsra van szükséged, vagy mi az, ami kellemetlen számodra. Nagyon fontos, hogy szerelmednek rálátása legyen rád, azaz tudja, mit érzel ma, és hogy nagy valószínűséggel mit fogsz érezni holnap, hogy tudjon segíteni, ha segítségre lenne szükséged, de tudjon veled együtt örülni , ha sikerül, mint fontos. Ne feledje, hogy egy kapcsolat nem csak a jót, hanem a negatívat is magában foglalja. Beszélgess kettőtökről, de arról is, hogy mi újság a városban, a barátairól, a munkáról, a hobbiról, arról, hogy mit fogtok csinálni, ha találkoztok, de arról is, hogy mivel töltitek ki a szabad hétvégét nem tudtok együtt időt tölteni.

Élvezd a romantikát úgy, ahogy mások teszik

Még egy távkapcsolatban is megtapasztalhatsz szép dolgokat, ha mindketten akarják. Szép, hosszú, romantikus estéket tölthet el telefonon. Lehet romantikus vonalakat mondani egymásnak, vagy lebonyolítani a hőn szeretett "telefonos szexet". De bekapcsolhatod a videocsevegést is, és így együtt tölthetsz el egy kellemes romantikus órát, például egy "közös vacsora gyertyafénynél" vagy "együtt fürödhetsz". A modern technológia lehetővé teszi ezt. A képzeletednek nincsenek határai. Ha szeretné meglepni kedvesét, küldjön neki ajándékot közvetlenül a munkába messengeren keresztül. A nőnek viszont egy csokor rózsa dedikációval. Ha tudod, hogy párodnak szabad hétvégéje lesz, lepd meg őt, és gyere el hozzá. Ha teheti, a felénél szervezzen egy wellness hétvégét. Ha akarod, bármi sikerül, ne feledd!

Ne légy féltékeny magadra, és ne ingereld féltékenységre szerelmedet

Az a tény, hogy két ember féltékeny egymásra, egyszerűen hozzátartozik. a szerelemről. És a távolsági kapcsolatokban ez még nehezebb. Igaz, hogy amit a szem nem lát, a szív nem fáj, de tudod, hogyan. Bármilyen gondolat, hogy szerelme megcsal valakivel az ország/világ másik felén, nem kellemes senkinek. Ne adj hát feleslegesen lehetőséget szerelmednek a féltékenységre és a bizonytalanságra. Főleg, ha tudod, hogy nagyon szeret téged, és fél a kapcsolatodtól. Ha nem szeretnéd veszélybe sodorni távkapcsolatodat, gondold át, milyen információt adsz a szerelmednek, és hogyan. Az emberi képzelet eléggé kényelmetlenné tehet néhány embert.

Ne feledkezz meg saját életedről

Egy kapcsolat jó dolog, de nem a saját életed rovására. Tehát próbáljon mindkettőt követni. Egy távkapcsolatban kicsit könnyebb a dolgod, mert sokkal több helyed van magadnak, mint azoknak, akik minden szabadidejüket együtt töltik. Ezért mindig állapodjanak meg abban az időpontban, amikor felhívják egymást, mikor csevegnek, vagy mikor kapcsolnak be videohívást. Hasonlóképpen tervezzen közös találkozókat, kirándulásokat, hétvégéket. A maradék szabadidejét pedig töltse önmagával.


Hasonló cikkek

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket hozunk neked, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben hagyod.

Egyébként elképzelted az életed, hogy ha találkozol valakivel, aki megéri, akkor letelepedsz vele, közös lakást kapsz, majd szülsz? Nem minden a tervek szerint alakul? Már mindened megvan, de még mindig hiányzik a gyerek? Hosszú évek óta próbál teherbe esni, és hirtelen azt mondja az orvos, hogy nagy valószínűséggel csoda lesz a terhessége, vagy a legrosszabb esetben egyáltalán nem lehet gyereke? Mit kell tenni ilyen helyzetben? Hogyan kezeljük?
Nem tud teherbe esni?

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.