Rossz szokások, amelyek megfojtanak minden kapcsolatot

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. De ha megszabadulsz a következő rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

„Igazam van!”

Az alkalmi viták állandó része minden kapcsolatról, és nem csak partnerről. De nem az igazságért harcolsz benne. Tartsa meg ezt az ügyféllel folytatott versengő megbeszélésekhez vagy tárgyalásokhoz. Az életben nem csak egy igazság van. A kapcsolatban keress megoldást, kompromisszumot, akár megegyezést. Nem, melyikőtöknek van igaza, és melyiküknek nincs igaza.

„Vele kellett volna történnie”

Dühös vagy, mert nem hozott neked virágot? Egy étterem előtt állsz, és idegesít, hogy nem mennek be? Ez meg fog történni velük! Miért nem tudja, mit akarsz? Miért nem kapják meg? És akkor van egy klasszikus szituáció, amely vitával végződik. A nők főznek, takarítanak, még dolgoznak, és haragszanak a barátjukra, amiért a kanapén fekszik, és egy ujját sem mozdítja. A férfiak fáradtan, éhesen és kimerülten térnek haza üzleti útról, és csak arra vágynak, hogy néhány percre a kanapén kucorodjanak. De ha nem mondod ki, miért haragszol, hogy a férfi nem segít a takarításban, vagy hogy a nő nem hagy magára pár percre? Beszélgessetek együtt. Mondd el magadnak, mit vársz el magadtól. Fogadd el, hogy párod először pihen egy kicsit, és csak utána segít abban, amire szüksége van. És ti hölgyek, addig igyatok meg egy kávét, és csak ezután kezdjetek el együtt dolgozni. Ha eddig tartott, akkor a plusz 15 vagy 30 perc kitart.

Előre számítod, hogy a másik személy mit akar mondani

Minél tovább vagytok együtt, annál jobban ismeri a párját. . Sajnos ez gyakran azzal az érzéssel jár, hogy már tudod, mire gondol a másik. Anélkül, hogy kimondta volna! Vagy az első három szó után abbahagyod a hallgatást, mert már tudod, mit fog mondani a másik. Mindig ugyanazt mondja, akkor minek hallgatni újra? Ennek eredményeként soha nem hallgatsz a partneredre. Nyugodtan határozd meg azokat az időpontokat és helyzeteket, amikor hallgatsz partnered minden szavára. Akkor igazán észreveszi a megfelelőjét!

A támadást a gyengeségekre irányítja

Vita közben hajlamosak vagyunk mindent megtámadni. Szerelmed gyenge pontjai pedig a legvonzóbbak.Annál is inkább, mert pontosan tudod, hol fog a legjobban fájni. Ha nem akarod végleg lerombolni a köztetek fennálló bizalmat, soha ne tedd ezt. Szándékosan ne bánts senkit!


Hasonló cikkek

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni a kapcsolatot?

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

Szeretnél egy élettársat? Ezután folyamatosan dolgoznia kell a kapcsolatán. Ha követed tanácsainkat, biztosan meg tudod csinálni!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.