Rossz szokások, amelyek megfojtanak minden kapcsolatot

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. De ha megszabadulsz a következő rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

„Igazam van!”

Az alkalmi viták állandó része minden kapcsolatról, és nem csak partnerről. De nem az igazságért harcolsz benne. Tartsa meg ezt az ügyféllel folytatott versengő megbeszélésekhez vagy tárgyalásokhoz. Az életben nem csak egy igazság van. A kapcsolatban keress megoldást, kompromisszumot, akár megegyezést. Nem, melyikőtöknek van igaza, és melyiküknek nincs igaza.

„Vele kellett volna történnie”

Dühös vagy, mert nem hozott neked virágot? Egy étterem előtt állsz, és idegesít, hogy nem mennek be? Ez meg fog történni velük! Miért nem tudja, mit akarsz? Miért nem kapják meg? És akkor van egy klasszikus szituáció, amely vitával végződik. A nők főznek, takarítanak, még dolgoznak, és haragszanak a barátjukra, amiért a kanapén fekszik, és egy ujját sem mozdítja. A férfiak fáradtan, éhesen és kimerülten térnek haza üzleti útról, és csak arra vágynak, hogy néhány percre a kanapén kucorodjanak. De ha nem mondod ki, miért haragszol, hogy a férfi nem segít a takarításban, vagy hogy a nő nem hagy magára pár percre? Beszélgessetek együtt. Mondd el magadnak, mit vársz el magadtól. Fogadd el, hogy párod először pihen egy kicsit, és csak utána segít abban, amire szüksége van. És ti hölgyek, addig igyatok meg egy kávét, és csak ezután kezdjetek el együtt dolgozni. Ha eddig tartott, akkor a plusz 15 vagy 30 perc kitart.

Előre számítod, hogy a másik személy mit akar mondani

Minél tovább vagytok együtt, annál jobban ismeri a párját. . Sajnos ez gyakran azzal az érzéssel jár, hogy már tudod, mire gondol a másik. Anélkül, hogy kimondta volna! Vagy az első három szó után abbahagyod a hallgatást, mert már tudod, mit fog mondani a másik. Mindig ugyanazt mondja, akkor minek hallgatni újra? Ennek eredményeként soha nem hallgatsz a partneredre. Nyugodtan határozd meg azokat az időpontokat és helyzeteket, amikor hallgatsz partnered minden szavára. Akkor igazán észreveszi a megfelelőjét!

A támadást a gyengeségekre irányítja

Vita közben hajlamosak vagyunk mindent megtámadni. Szerelmed gyenge pontjai pedig a legvonzóbbak.Annál is inkább, mert pontosan tudod, hol fog a legjobban fájni. Ha nem akarod végleg lerombolni a köztetek fennálló bizalmat, soha ne tedd ezt. Szándékosan ne bánts senkit!


Hasonló cikkek

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Akár még nem is beszélt a házasságkötésről, akár több éve vagytok együtt, minden bizonnyal sok értékes tanácsot hallottatok a boldog házasság létrehozásáról és fenntartásáról. Több pszichológust, partneredzőt és sikeres házaspárt is megkérdeztünk, mit gondolnak erről. Megcáfolták helyettünk ezeket a mítoszokat!

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.