Rossz szokások, amelyek megfojtanak minden kapcsolatot

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. De ha megszabadulsz a következő rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

„Igazam van!”

Az alkalmi viták állandó része minden kapcsolatról, és nem csak partnerről. De nem az igazságért harcolsz benne. Tartsa meg ezt az ügyféllel folytatott versengő megbeszélésekhez vagy tárgyalásokhoz. Az életben nem csak egy igazság van. A kapcsolatban keress megoldást, kompromisszumot, akár megegyezést. Nem, melyikőtöknek van igaza, és melyiküknek nincs igaza.

„Vele kellett volna történnie”

Dühös vagy, mert nem hozott neked virágot? Egy étterem előtt állsz, és idegesít, hogy nem mennek be? Ez meg fog történni velük! Miért nem tudja, mit akarsz? Miért nem kapják meg? És akkor van egy klasszikus szituáció, amely vitával végződik. A nők főznek, takarítanak, még dolgoznak, és haragszanak a barátjukra, amiért a kanapén fekszik, és egy ujját sem mozdítja. A férfiak fáradtan, éhesen és kimerülten térnek haza üzleti útról, és csak arra vágynak, hogy néhány percre a kanapén kucorodjanak. De ha nem mondod ki, miért haragszol, hogy a férfi nem segít a takarításban, vagy hogy a nő nem hagy magára pár percre? Beszélgessetek együtt. Mondd el magadnak, mit vársz el magadtól. Fogadd el, hogy párod először pihen egy kicsit, és csak utána segít abban, amire szüksége van. És ti hölgyek, addig igyatok meg egy kávét, és csak ezután kezdjetek el együtt dolgozni. Ha eddig tartott, akkor a plusz 15 vagy 30 perc kitart.

Előre számítod, hogy a másik személy mit akar mondani

Minél tovább vagytok együtt, annál jobban ismeri a párját. . Sajnos ez gyakran azzal az érzéssel jár, hogy már tudod, mire gondol a másik. Anélkül, hogy kimondta volna! Vagy az első három szó után abbahagyod a hallgatást, mert már tudod, mit fog mondani a másik. Mindig ugyanazt mondja, akkor minek hallgatni újra? Ennek eredményeként soha nem hallgatsz a partneredre. Nyugodtan határozd meg azokat az időpontokat és helyzeteket, amikor hallgatsz partnered minden szavára. Akkor igazán észreveszi a megfelelőjét!

A támadást a gyengeségekre irányítja

Vita közben hajlamosak vagyunk mindent megtámadni. Szerelmed gyenge pontjai pedig a legvonzóbbak.Annál is inkább, mert pontosan tudod, hol fog a legjobban fájni. Ha nem akarod végleg lerombolni a köztetek fennálló bizalmat, soha ne tedd ezt. Szándékosan ne bánts senkit!


Hasonló cikkek

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.