Rossz szokások, amelyek megfojtanak minden kapcsolatot

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. De ha megszabadulsz a következő rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

„Igazam van!”

Az alkalmi viták állandó része minden kapcsolatról, és nem csak partnerről. De nem az igazságért harcolsz benne. Tartsa meg ezt az ügyféllel folytatott versengő megbeszélésekhez vagy tárgyalásokhoz. Az életben nem csak egy igazság van. A kapcsolatban keress megoldást, kompromisszumot, akár megegyezést. Nem, melyikőtöknek van igaza, és melyiküknek nincs igaza.

„Vele kellett volna történnie”

Dühös vagy, mert nem hozott neked virágot? Egy étterem előtt állsz, és idegesít, hogy nem mennek be? Ez meg fog történni velük! Miért nem tudja, mit akarsz? Miért nem kapják meg? És akkor van egy klasszikus szituáció, amely vitával végződik. A nők főznek, takarítanak, még dolgoznak, és haragszanak a barátjukra, amiért a kanapén fekszik, és egy ujját sem mozdítja. A férfiak fáradtan, éhesen és kimerülten térnek haza üzleti útról, és csak arra vágynak, hogy néhány percre a kanapén kucorodjanak. De ha nem mondod ki, miért haragszol, hogy a férfi nem segít a takarításban, vagy hogy a nő nem hagy magára pár percre? Beszélgessetek együtt. Mondd el magadnak, mit vársz el magadtól. Fogadd el, hogy párod először pihen egy kicsit, és csak utána segít abban, amire szüksége van. És ti hölgyek, addig igyatok meg egy kávét, és csak ezután kezdjetek el együtt dolgozni. Ha eddig tartott, akkor a plusz 15 vagy 30 perc kitart.

Előre számítod, hogy a másik személy mit akar mondani

Minél tovább vagytok együtt, annál jobban ismeri a párját. . Sajnos ez gyakran azzal az érzéssel jár, hogy már tudod, mire gondol a másik. Anélkül, hogy kimondta volna! Vagy az első három szó után abbahagyod a hallgatást, mert már tudod, mit fog mondani a másik. Mindig ugyanazt mondja, akkor minek hallgatni újra? Ennek eredményeként soha nem hallgatsz a partneredre. Nyugodtan határozd meg azokat az időpontokat és helyzeteket, amikor hallgatsz partnered minden szavára. Akkor igazán észreveszi a megfelelőjét!

A támadást a gyengeségekre irányítja

Vita közben hajlamosak vagyunk mindent megtámadni. Szerelmed gyenge pontjai pedig a legvonzóbbak.Annál is inkább, mert pontosan tudod, hol fog a legjobban fájni. Ha nem akarod végleg lerombolni a köztetek fennálló bizalmat, soha ne tedd ezt. Szándékosan ne bánts senkit!


Hasonló cikkek

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.