Rossz szokások, amelyek megfojtanak minden kapcsolatot

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. De ha megszabadulsz a következő rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

„Igazam van!”

Az alkalmi viták állandó része minden kapcsolatról, és nem csak partnerről. De nem az igazságért harcolsz benne. Tartsa meg ezt az ügyféllel folytatott versengő megbeszélésekhez vagy tárgyalásokhoz. Az életben nem csak egy igazság van. A kapcsolatban keress megoldást, kompromisszumot, akár megegyezést. Nem, melyikőtöknek van igaza, és melyiküknek nincs igaza.

„Vele kellett volna történnie”

Dühös vagy, mert nem hozott neked virágot? Egy étterem előtt állsz, és idegesít, hogy nem mennek be? Ez meg fog történni velük! Miért nem tudja, mit akarsz? Miért nem kapják meg? És akkor van egy klasszikus szituáció, amely vitával végződik. A nők főznek, takarítanak, még dolgoznak, és haragszanak a barátjukra, amiért a kanapén fekszik, és egy ujját sem mozdítja. A férfiak fáradtan, éhesen és kimerülten térnek haza üzleti útról, és csak arra vágynak, hogy néhány percre a kanapén kucorodjanak. De ha nem mondod ki, miért haragszol, hogy a férfi nem segít a takarításban, vagy hogy a nő nem hagy magára pár percre? Beszélgessetek együtt. Mondd el magadnak, mit vársz el magadtól. Fogadd el, hogy párod először pihen egy kicsit, és csak utána segít abban, amire szüksége van. És ti hölgyek, addig igyatok meg egy kávét, és csak ezután kezdjetek el együtt dolgozni. Ha eddig tartott, akkor a plusz 15 vagy 30 perc kitart.

Előre számítod, hogy a másik személy mit akar mondani

Minél tovább vagytok együtt, annál jobban ismeri a párját. . Sajnos ez gyakran azzal az érzéssel jár, hogy már tudod, mire gondol a másik. Anélkül, hogy kimondta volna! Vagy az első három szó után abbahagyod a hallgatást, mert már tudod, mit fog mondani a másik. Mindig ugyanazt mondja, akkor minek hallgatni újra? Ennek eredményeként soha nem hallgatsz a partneredre. Nyugodtan határozd meg azokat az időpontokat és helyzeteket, amikor hallgatsz partnered minden szavára. Akkor igazán észreveszi a megfelelőjét!

A támadást a gyengeségekre irányítja

Vita közben hajlamosak vagyunk mindent megtámadni. Szerelmed gyenge pontjai pedig a legvonzóbbak.Annál is inkább, mert pontosan tudod, hol fog a legjobban fájni. Ha nem akarod végleg lerombolni a köztetek fennálló bizalmat, soha ne tedd ezt. Szándékosan ne bánts senkit!


Hasonló cikkek

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Nem minden partnerség működik mindig. Ha nem értitek meg egymást, természetes, hogy szakítanak, és máshol keresik a boldogságot. De mi van akkor, ha a párod azzal fenyeget, hogy bántani fog téged vagy önmagát, ha szakítasz? Hogyan lehet megoldani a helyzetet?

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.