Amikor elveszted saját ÉNED

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van vele?

Feltűnően kezdődik

Valakinek ez a természetéből fakad, és a partneréhez való alkalmazkodás nem jelent problémát számára. Valaki viszont egyáltalán nem akar alkalmazkodni, és sok sikertelen kapcsolat után félni kezdhet ettől. Azt kérdezed miért? Mert attól tartasz, hogy a párod nem fog tetszeni, ha önmagad maradsz. És akkor megtörténik, hogy elkezded elé állítani a párodat, és azt csinálsz, amit ő akar. Ebben semmi eredendően nincs baj. De ezt nem szabad saját igényeid rovására tenni. Mindent bölcsen kell csinálni. Néha alkalmazkodsz, néha a szerelmed.

Hogyan jelenik meg ez?

Úgy érzed, hogy nem tud veled maradni, ha olyasmit csinálsz, amit ő nem. nem tetszik? Legyen szó tűsarkúban, vagy a zoknit a földre dobásáról? Itt nem ártana annyira egy engedmény. Rosszabb, ha a saját érdekeidhez igazodsz. Nem jársz többé szeretett jógaóráira / teljesen kihagyod a sportállomásokat a TV-műsorokból stb. Legyen óvatos!

Vigyázzon a pszichés függőségre is

Ha partnere prioritást élvez előbb-utóbb elkezdi megzavarni a kapcsolat dinamikáját. Annak ellenére, hogy az idő múlásával egyre boldogtalanabbá válsz. Minél inkább elkezd a másik emberre koncentrálni, és megpróbálja újraéleszteni a boldogság érzését. Az egész helyzet a partnertől való függéssel végződhet. Legyen itt nagyon óvatos. Egy ilyen életmód egyáltalán nem jó.

Légy önmagad

Folyamatosan azt gondold, hogy egy pár kettő. Két különböző ember, különböző érdeklődési körökkel, vágyakkal és karakterekkel. Kompromisszumokat kell kötni. De nem a teljes benyújtás árán. Ne feledje, csak a manipulátorok és a zaklatók követelnek ilyen tökéletes behódolást. Ha nem értesz egyet a partnereddel, az nem jelenti azt, hogy nem szereted őt. Pont az ellenkezője. Légy önmagad!


Hasonló cikkek

A férfiak és a nők világa más, ezt már mindenki tudja. A kommunikációban a leggyakoribb félreértések azon alapulnak, hogy partnere egyáltalán nem érti Önt. Mutatjuk a legveszélyesebb kifejezéseket. A férfiak és a nők teljesen másképp értik őket.

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.