Amikor elveszted saját ÉNED

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van vele?

Feltűnően kezdődik

Valakinek ez a természetéből fakad, és a partneréhez való alkalmazkodás nem jelent problémát számára. Valaki viszont egyáltalán nem akar alkalmazkodni, és sok sikertelen kapcsolat után félni kezdhet ettől. Azt kérdezed miért? Mert attól tartasz, hogy a párod nem fog tetszeni, ha önmagad maradsz. És akkor megtörténik, hogy elkezded elé állítani a párodat, és azt csinálsz, amit ő akar. Ebben semmi eredendően nincs baj. De ezt nem szabad saját igényeid rovására tenni. Mindent bölcsen kell csinálni. Néha alkalmazkodsz, néha a szerelmed.

Hogyan jelenik meg ez?

Úgy érzed, hogy nem tud veled maradni, ha olyasmit csinálsz, amit ő nem. nem tetszik? Legyen szó tűsarkúban, vagy a zoknit a földre dobásáról? Itt nem ártana annyira egy engedmény. Rosszabb, ha a saját érdekeidhez igazodsz. Nem jársz többé szeretett jógaóráira / teljesen kihagyod a sportállomásokat a TV-műsorokból stb. Legyen óvatos!

Vigyázzon a pszichés függőségre is

Ha partnere prioritást élvez előbb-utóbb elkezdi megzavarni a kapcsolat dinamikáját. Annak ellenére, hogy az idő múlásával egyre boldogtalanabbá válsz. Minél inkább elkezd a másik emberre koncentrálni, és megpróbálja újraéleszteni a boldogság érzését. Az egész helyzet a partnertől való függéssel végződhet. Legyen itt nagyon óvatos. Egy ilyen életmód egyáltalán nem jó.

Légy önmagad

Folyamatosan azt gondold, hogy egy pár kettő. Két különböző ember, különböző érdeklődési körökkel, vágyakkal és karakterekkel. Kompromisszumokat kell kötni. De nem a teljes benyújtás árán. Ne feledje, csak a manipulátorok és a zaklatók követelnek ilyen tökéletes behódolást. Ha nem értesz egyet a partnereddel, az nem jelenti azt, hogy nem szereted őt. Pont az ellenkezője. Légy önmagad!


Hasonló cikkek

A hosszú távú kapcsolat fenntartása a legtöbbünk számára igencsak meló. Munkakapcsolatot csak úgy tudsz fenntartani, ha nem hiányoznak belőle a szükséges dolgok. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ne szenvedjen túl sokat.

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.