Újabb szakítás, vagy mikor térjünk vissza a kapcsolatba és mikor kezdjünk új életet?

Szereted a párodat, és ő is szeret téged? Van azonban egy nagy DE? Megint csikorognak a dolgok köztetek? Úgy érzed, hamarosan újra szakítani fogsz? És akkor mi van? Ezúttal végleges lesz a szakításod, vagy egy idő után újra összejönnek?

Azok közé a párok közé tartozol, akik néhány hónapnyi randevúzást követően rendszeresen szakítanak, majd újra összejönnek határozott szünet? Igaz?

Ezek az ismétlődő szünetek megoldják a problémát?

Nincs határozott válasz erre a kérdésre. Az emberek nem tudnak egyedül élni, ezért szívesebben térnek vissza olyan kapcsolatokhoz, ahol pontosan tudják, mit várhatnak el tőlük. Vannak, akik azért is térnek vissza a nem túl jól működő kapcsolatokhoz, mert úgy érzik, hogy megbántották szerelmüket azzal, hogy eltávoztak, és azt hiszik, hogy az összejövetel újra a régi lesz. A kérdés az, hogy ez igaz szerelem, vagy csak megbánás és valamiféle átmeneti megoldás. Vagyis a megoldás addig, amíg nem találkozol valakivel, akivel remekül kijössz.

A szakítás után gyakran visszatér egy kapcsolathoz azok is, akik félnek az egyedülléttől. Ezek az emberek szívesebben élnek diszfunkcionális kapcsolatban, főleg azért, hogy ne kelljen egyedül élniük. Azon a véleményen vannak, hogy kettesben jobban mennek a dolgok.

És mi a helyzet azokkal, akik egy kapcsolatot nagy életleckének veszik, és fokozatosan megtanulnak kezelni belőle minden élethelyzetet? Megoldás számukra egy nem túl jól működő kapcsolathoz való visszatérés?

Mikor van értelme befektetni egy kapcsolatba, és mikor érdemes végleg szakítani?

< p>A kapcsolatokhoz való visszatérésnek csak akkor van értelme, ha mindkét partner tudja, hogy együtt akar lenni, hogy értelmetlenség miatt szakítottak, és hajlandóak a jövőben dolgozni a kapcsolatukon. Ha csak azért tér vissza egy kapcsolatba, mert az exed rábeszélt, mert sajnálod őt, vagy egyszerűen nem akarsz egyedül élni, akkor rossz a döntésed. Nem fog sokáig tartani egy kapcsolat egy olyan személlyel, aki iránt már régen elszállt minden szeretet. Az ilyen személy többé nem próbál dolgozni a kapcsolaton. Emellett nagy a kockázata annak, hogy ha párod találkozik valakivel, akivel jobban kijön, mint te, akkor habozás nélkül összepakolja a csomagjait és elmegy.

A párkapcsolatban való szünet a megoldás?

Hogyan mikor és kinek hogyan. Mindenesetre érdemes kipróbálni, és hagyni magadnak egy kis teret, hogy rájöjj, mit is szeretnél valójában. Ha mindketten úgy találjátok, hogy nem tudtok egymás nélkül élni, hiányoznak egymásnak, és szeretnétek újra együtt lenni, akkor nincs ok az aggodalomra. Ilyen esetben helyénvaló a kapcsolathoz való visszatérés. Ha azonban egyikőtök/vagy mindketten rájönnek, hogy jobban megvagytok egymás nélkül, és leesett rólatok az a "hatalmas kő", ami végig nehezítette az együttélésteket, akkor az csak jó. Végre mindketten elkezdhetik a saját életüket, és talán egy jobb életet is.
A döntés, hogy a tizedik szakítás után adsz-e még egy esélyt a kapcsolatodnak, vagy végleg véget vetsz a kapcsolatnak, egyedül rajtad múlik!
< br />


Hasonló cikkek

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk neked, hogy nem igazán kell szégyellned a tested.

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.