Újabb szakítás, vagy mikor térjünk vissza a kapcsolatba és mikor kezdjünk új életet?

Szereted a párodat, és ő is szeret téged? Van azonban egy nagy DE? Megint csikorognak a dolgok köztetek? Úgy érzed, hamarosan újra szakítani fogsz? És akkor mi van? Ezúttal végleges lesz a szakításod, vagy egy idő után újra összejönnek?

Azok közé a párok közé tartozol, akik néhány hónapnyi randevúzást követően rendszeresen szakítanak, majd újra összejönnek határozott szünet? Igaz?

Ezek az ismétlődő szünetek megoldják a problémát?

Nincs határozott válasz erre a kérdésre. Az emberek nem tudnak egyedül élni, ezért szívesebben térnek vissza olyan kapcsolatokhoz, ahol pontosan tudják, mit várhatnak el tőlük. Vannak, akik azért is térnek vissza a nem túl jól működő kapcsolatokhoz, mert úgy érzik, hogy megbántották szerelmüket azzal, hogy eltávoztak, és azt hiszik, hogy az összejövetel újra a régi lesz. A kérdés az, hogy ez igaz szerelem, vagy csak megbánás és valamiféle átmeneti megoldás. Vagyis a megoldás addig, amíg nem találkozol valakivel, akivel remekül kijössz.

A szakítás után gyakran visszatér egy kapcsolathoz azok is, akik félnek az egyedülléttől. Ezek az emberek szívesebben élnek diszfunkcionális kapcsolatban, főleg azért, hogy ne kelljen egyedül élniük. Azon a véleményen vannak, hogy kettesben jobban mennek a dolgok.

És mi a helyzet azokkal, akik egy kapcsolatot nagy életleckének veszik, és fokozatosan megtanulnak kezelni belőle minden élethelyzetet? Megoldás számukra egy nem túl jól működő kapcsolathoz való visszatérés?

Mikor van értelme befektetni egy kapcsolatba, és mikor érdemes végleg szakítani?

< p>A kapcsolatokhoz való visszatérésnek csak akkor van értelme, ha mindkét partner tudja, hogy együtt akar lenni, hogy értelmetlenség miatt szakítottak, és hajlandóak a jövőben dolgozni a kapcsolatukon. Ha csak azért tér vissza egy kapcsolatba, mert az exed rábeszélt, mert sajnálod őt, vagy egyszerűen nem akarsz egyedül élni, akkor rossz a döntésed. Nem fog sokáig tartani egy kapcsolat egy olyan személlyel, aki iránt már régen elszállt minden szeretet. Az ilyen személy többé nem próbál dolgozni a kapcsolaton. Emellett nagy a kockázata annak, hogy ha párod találkozik valakivel, akivel jobban kijön, mint te, akkor habozás nélkül összepakolja a csomagjait és elmegy.

A párkapcsolatban való szünet a megoldás?

Hogyan mikor és kinek hogyan. Mindenesetre érdemes kipróbálni, és hagyni magadnak egy kis teret, hogy rájöjj, mit is szeretnél valójában. Ha mindketten úgy találjátok, hogy nem tudtok egymás nélkül élni, hiányoznak egymásnak, és szeretnétek újra együtt lenni, akkor nincs ok az aggodalomra. Ilyen esetben helyénvaló a kapcsolathoz való visszatérés. Ha azonban egyikőtök/vagy mindketten rájönnek, hogy jobban megvagytok egymás nélkül, és leesett rólatok az a "hatalmas kő", ami végig nehezítette az együttélésteket, akkor az csak jó. Végre mindketten elkezdhetik a saját életüket, és talán egy jobb életet is.
A döntés, hogy a tizedik szakítás után adsz-e még egy esélyt a kapcsolatodnak, vagy végleg véget vetsz a kapcsolatnak, egyedül rajtad múlik!
< br />


Hasonló cikkek

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikkben.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.