Újabb szakítás, vagy mikor térjünk vissza a kapcsolatba és mikor kezdjünk új életet?

Szereted a párodat, és ő is szeret téged? Van azonban egy nagy DE? Megint csikorognak a dolgok köztetek? Úgy érzed, hamarosan újra szakítani fogsz? És akkor mi van? Ezúttal végleges lesz a szakításod, vagy egy idő után újra összejönnek?

Azok közé a párok közé tartozol, akik néhány hónapnyi randevúzást követően rendszeresen szakítanak, majd újra összejönnek határozott szünet? Igaz?

Ezek az ismétlődő szünetek megoldják a problémát?

Nincs határozott válasz erre a kérdésre. Az emberek nem tudnak egyedül élni, ezért szívesebben térnek vissza olyan kapcsolatokhoz, ahol pontosan tudják, mit várhatnak el tőlük. Vannak, akik azért is térnek vissza a nem túl jól működő kapcsolatokhoz, mert úgy érzik, hogy megbántották szerelmüket azzal, hogy eltávoztak, és azt hiszik, hogy az összejövetel újra a régi lesz. A kérdés az, hogy ez igaz szerelem, vagy csak megbánás és valamiféle átmeneti megoldás. Vagyis a megoldás addig, amíg nem találkozol valakivel, akivel remekül kijössz.

A szakítás után gyakran visszatér egy kapcsolathoz azok is, akik félnek az egyedülléttől. Ezek az emberek szívesebben élnek diszfunkcionális kapcsolatban, főleg azért, hogy ne kelljen egyedül élniük. Azon a véleményen vannak, hogy kettesben jobban mennek a dolgok.

És mi a helyzet azokkal, akik egy kapcsolatot nagy életleckének veszik, és fokozatosan megtanulnak kezelni belőle minden élethelyzetet? Megoldás számukra egy nem túl jól működő kapcsolathoz való visszatérés?

Mikor van értelme befektetni egy kapcsolatba, és mikor érdemes végleg szakítani?

< p>A kapcsolatokhoz való visszatérésnek csak akkor van értelme, ha mindkét partner tudja, hogy együtt akar lenni, hogy értelmetlenség miatt szakítottak, és hajlandóak a jövőben dolgozni a kapcsolatukon. Ha csak azért tér vissza egy kapcsolatba, mert az exed rábeszélt, mert sajnálod őt, vagy egyszerűen nem akarsz egyedül élni, akkor rossz a döntésed. Nem fog sokáig tartani egy kapcsolat egy olyan személlyel, aki iránt már régen elszállt minden szeretet. Az ilyen személy többé nem próbál dolgozni a kapcsolaton. Emellett nagy a kockázata annak, hogy ha párod találkozik valakivel, akivel jobban kijön, mint te, akkor habozás nélkül összepakolja a csomagjait és elmegy.

A párkapcsolatban való szünet a megoldás?

Hogyan mikor és kinek hogyan. Mindenesetre érdemes kipróbálni, és hagyni magadnak egy kis teret, hogy rájöjj, mit is szeretnél valójában. Ha mindketten úgy találjátok, hogy nem tudtok egymás nélkül élni, hiányoznak egymásnak, és szeretnétek újra együtt lenni, akkor nincs ok az aggodalomra. Ilyen esetben helyénvaló a kapcsolathoz való visszatérés. Ha azonban egyikőtök/vagy mindketten rájönnek, hogy jobban megvagytok egymás nélkül, és leesett rólatok az a "hatalmas kő", ami végig nehezítette az együttélésteket, akkor az csak jó. Végre mindketten elkezdhetik a saját életüket, és talán egy jobb életet is.
A döntés, hogy a tizedik szakítás után adsz-e még egy esélyt a kapcsolatodnak, vagy végleg véget vetsz a kapcsolatnak, egyedül rajtad múlik!
< br />


Hasonló cikkek

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan osztják fel 137 milliárd dolláros vagyonát. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Ez vezeti az eddigi legdrágább válások listáját.

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Minden kapcsolat folyamatosan fejlődik. Úgy érzed, hogy nem értitek egymást úgy, mint régen? Mi van, ha a partnere úgynevezett érzelmi hűtlenségbe esne? Mit jelent? Hogy nem fizikailag vonzódik hozzád, hanem gondolkodásában mindig mással van. Szerencsére könnyen felkeltheti partnere érdeklődését és javíthatja kapcsolatát. Hogyan lehet felismerni az ilyen érzelmi hűtlenséget?

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni a kapcsolatot?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.