5 kérdés, ami egy párkapcsolati válságról árulkodik

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

1. Várod, hogy hazamehess a munkából?

Otthon nyugodt és szeretetteljes környezet vár rád, ahol támogatnak, és ahol gyűjtöd az elveszett energiákat. Ha ez a te eseted, minden rendben van. Rossz okok a rohanásra a régóta ott álló munka, a gyerekek, akiket etetni kell, vagy a menekülés olyan emberek elől, akiktől végre ki kell pihenni.

2. Szeretsz szeretkezni?

A szex továbbra is szórakoztató számodra, ezért keresed a lehetőségeket, amikor csak kettesben vagytok. Kimerültnek érzi magát, amikor partnere üzleti úton van? Maximálisan élvezed a közös szerelmet? Ebben az esetben minden rendben van. Egyértelmű jelzés az is, hogy önkielégítés közben vagy a szeretődre vagy az álmodra gondolsz, tökéletes alakra az arcával. Amint kifogásokat keres, vagy akár máshol keresi a kielégülést, probléma adódik.

3. Bizakodsz?

Még ha nagyon tartózkodó is vagy, mindig van valami, amit meg szeretnél osztani valakivel. Ez a valaki csak a megfelelője? Nagy. Ha már régóta bizalmaskodsz egy naplóban vagy egy névtelen terapeutában, akkor valahol ott lapul egy elásott kutya. Főleg, ha soha nem vallottad be!

4. Vannak közös tervei?

Még néhány nap találgatás után sem tudja elképzelni, hogy mással töltse a nyugdíját? Eszébe sem jut, hogy jövőre lemondja a nyaralását, mert biztosan számít rá? Bingó! Egyértelmű bizonyítékai vannak arra, hogy jelenlegi problémái elhanyagolhatóak. Még mindig számíthat arra, hogy továbbra is együtt fogtok élni! Mit szólnál, ha így leülnél, lesöpörnéd az asztalról a lényegtelen problémát, és békében kezdenél újra?

5. Büszkék vagytok egymásra?

Senki sem akar napokat és heteket olyannal tölteni, akit nem tisztel. Vagy nevetségesnek, tragikusnak vagy akár kétségbeesettnek találja. Lehet, hogy lenyűgözi Önt, hogy mennyire képzettek a munkában, hogy mindig mindent tökéletesre tudnak rendezni, vagy akár milyen jól öltözködnek. Büszke vagy arra, hogy ez a személy a "tiéd"?

Több mint három kérdésre válaszoltál igennel? Sziklaszilárd a kapcsolatod! Ha a válaszok többnyire „Nem”, gondold át, megéri-e neked egy ilyen kapcsolat!


Hasonló cikkek

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Házas vagy, és van egy jó barátod? Nem látsz ebben semmi rosszat? De gyere és nézd meg, hogy egy ilyen barátság egy nagyszerű baráttal milyen hatással lehet a házasságodra.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.