5 kérdés, ami egy párkapcsolati válságról árulkodik

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

1. Várod, hogy hazamehess a munkából?

Otthon nyugodt és szeretetteljes környezet vár rád, ahol támogatnak, és ahol gyűjtöd az elveszett energiákat. Ha ez a te eseted, minden rendben van. Rossz okok a rohanásra a régóta ott álló munka, a gyerekek, akiket etetni kell, vagy a menekülés olyan emberek elől, akiktől végre ki kell pihenni.

2. Szeretsz szeretkezni?

A szex továbbra is szórakoztató számodra, ezért keresed a lehetőségeket, amikor csak kettesben vagytok. Kimerültnek érzi magát, amikor partnere üzleti úton van? Maximálisan élvezed a közös szerelmet? Ebben az esetben minden rendben van. Egyértelmű jelzés az is, hogy önkielégítés közben vagy a szeretődre vagy az álmodra gondolsz, tökéletes alakra az arcával. Amint kifogásokat keres, vagy akár máshol keresi a kielégülést, probléma adódik.

3. Bizakodsz?

Még ha nagyon tartózkodó is vagy, mindig van valami, amit meg szeretnél osztani valakivel. Ez a valaki csak a megfelelője? Nagy. Ha már régóta bizalmaskodsz egy naplóban vagy egy névtelen terapeutában, akkor valahol ott lapul egy elásott kutya. Főleg, ha soha nem vallottad be!

4. Vannak közös tervei?

Még néhány nap találgatás után sem tudja elképzelni, hogy mással töltse a nyugdíját? Eszébe sem jut, hogy jövőre lemondja a nyaralását, mert biztosan számít rá? Bingó! Egyértelmű bizonyítékai vannak arra, hogy jelenlegi problémái elhanyagolhatóak. Még mindig számíthat arra, hogy továbbra is együtt fogtok élni! Mit szólnál, ha így leülnél, lesöpörnéd az asztalról a lényegtelen problémát, és békében kezdenél újra?

5. Büszkék vagytok egymásra?

Senki sem akar napokat és heteket olyannal tölteni, akit nem tisztel. Vagy nevetségesnek, tragikusnak vagy akár kétségbeesettnek találja. Lehet, hogy lenyűgözi Önt, hogy mennyire képzettek a munkában, hogy mindig mindent tökéletesre tudnak rendezni, vagy akár milyen jól öltözködnek. Büszke vagy arra, hogy ez a személy a "tiéd"?

Több mint három kérdésre válaszoltál igennel? Sziklaszilárd a kapcsolatod! Ha a válaszok többnyire „Nem”, gondold át, megéri-e neked egy ilyen kapcsolat!


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.