3 mondat, amit gyakrabban kell mondanunk, mint az I LOVE YOU

E két gyönyörű szó hallása minden kapcsolat egyik legszebb pillanata. Mindannyian szeretünk szeretve lenni. A szeretetet azonban nem lehet csak a "szeretlek" szavakkal kifejezni. Ismerünk más kifejezéseket is, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen munkakapcsolatból sem.

Néhány ember arra vágyik, hogy egy kapcsolatban jól érezze magát. A kapcsolatok azonban nem az a hely, ahová mennie kell, ha házasodni szeretne. Ellenkezőleg. Az egészséges és harmonikus kapcsolatokban mindenekelőtt adnod kell. Mindig emlékezzen erre.

Néha csak egy kis kell ahhoz, hogy a másik fél jobban érezze magát. Ez a három mondat csodákat tud teremteni.

Megbocsátok

Senki sem tökéletes. Mindenki követ el hibákat, és a kapcsolatok sem különböznek egymástól. Ha észrevette, nem azok a kapcsolatok tartanak tartósat, amelyekben az emberek nem követnek el hibákat, hanem azok, amelyekben a partnerek képesek megbocsátani egymásnak.

Az emberek gyakran érzik magukat magányosnak, mert falakat építenek egymás közé. magukat hidak helyett. Az őszintén kimondott „megbocsátok” gyakran a partnerkapcsolat újjáépítésének és megerősítésének módja lehet. A megbocsátás nem változtatja meg a múltat, de boldog jövőt teremthet.

Támogatlak

A harmonikus párkapcsolatban a partnerek egyenlőek.Minden partnernek van tere a saját életének. A partner támogatása azt jelenti, hogy tiszteljük őt és bízunk az ítélőképességében. Ezt mutatjuk meg azzal, hogy támogatjuk partnerünket álmaiban és céljaiban.

Egészséges párkapcsolatban fejlődünk. Együtt és külön is. Nemcsak a közös hobbikban és érdeklődési körökben kell támogatnunk egymást, hanem azokban a tevékenységekben is, amelyeket a partner egyedül folytat. közel legyünk egymáshoz, ugyanakkor meg kell őriznünk saját identitásunkat.

Nagyra becsüllek

A mindennapi élet eseményeinek nyüzsgésében sok minden megtörténik persze nekünk. De a szeretett feled ne érezze ezt. Folyamatosan mutasd meg neki, mit jelent neked minden.

Mindenki jól érzi magát, ha tudja, hogy mások értékelik. Párodnak tudnia kell, hogy értékeled őt, és fontos neked. A "nagyra értékellek" szavaknak köszönhetően elfogadod a másikat, és ezzel kifejezed a tiszteletet és a hálát.

Ez a fent említett 3 mondat erősíti és javítja kapcsolatát. És mikor a leghatékonyabbak? Amikor a viselkedéseddel kimutatod a szeretetedet.


Hasonló cikkek

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

A pszichológusok gyakran találkoznak olyan emberekkel, akiknek ki kell gyógyulniuk a megromlott házasságból. A párkapcsolati tanácsadók akkor látják mindkét partnert, amikor még próbálják megmenteni kapcsolatukat. De a válási ügyvédek már hallják a válás okait. Együtt összeszedték a házasság felbomlásának leggyakoribb okait. Felismeri magát valamelyikben?

A megfelelően kezelt vitákra szükség van egy egészséges kapcsolatban. Az ilyen érvelést közvetlenül követő időszak azonban ugyanolyan fontos lehet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.