A szerelem önmagában nem elég – mondja a párkapcsolati edző

Tartós lesz a kapcsolatunk? A partner elkötelezettséget akar? Gyakran feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, amikor kapcsolatunk jövőjére gondolunk. Matthew Hussey párkapcsolati edző szerint ahhoz, hogy egy kapcsolatnak legyen jövője, a szerelem önmagában nem elég.

A mai kapcsolatok teljesen mások, mint évtizedekkel ezelőtt. Sokan úgymond nyitott kapcsolatokban élnek, vagy hosszú ideig csak véletlenül találkoznak valakivel. Vannak, akik évekig találkoznak anélkül, hogy meg tudnák válaszolni a "Kik vagyunk mi?" Komoly kapcsolatra valakit találni sok ember számára nagyon nehéz feladat.

"Az emberek manapság hosszú távú helyzetekben vannak olyan emberekkel, akikkel nincs igazi kapcsolatuk." Matthew Hussey

A kapcsolat 4 szakasza< /h2>

Csodálat

Matthew Hussey kapcsolati edző szerint a kapcsolatnak négy szakasza van. A kapcsolat elején a csodálat. Találkozunk valakivel, akit szeretünk, és elképzeljük, milyen lenne egy kapcsolat mint velük.

Kémia

Ha egy lépéssel tovább haladunk a kapcsolatban, akkor elérjük a kapcsolat második szakaszát - az úgynevezett kémiát. Ekkor érzünk pillangókat. gyomrunk, partnerünk szexuálisan vonzódik hozzánk, mi pedig élvezzük a társaságát, de az első két szakasz nem elég az igazi kapcsolathoz, és sok pár számára ez a végső állomás.

Építesz kastélyt. velem?

Ez a harmadik szakasz, amitől egy kapcsolat valódi kapcsolattá válik. Ez pedig az elköteleződés. Az elköteleződés az, amikor mi magunk és önként döntjük el, hogy ezzel a partnerrel akarunk lenni, nem pedig valakivel Ebben a pillanatban a jövőre gondolunk, amelyet közösen szeretnénk építeni. kényszeríthető, és senki sem gyakorolhat rád nyomást.

Kompatibilitás

A kapcsolat utolsó szakasza a kompatibilitás, vagyis az, hogy értékek, személyiségek alapján hogyan illeszkedünk egymáshoz a párunkkal , ötleteket az életről, a családról és a jövőről. A partnerrel való kompatibilitást elsősorban az idő és a közös élmények határozzák meg.


„Csak a szeretet nem elég. Szükséged van valakire, aki hajlandó várat építeni veled.” Matthew Hussey

Ne becsüld túl a kapcsolatot


Az edző szerint sok emberrel érzi a kémiát és a kapcsolatot, de csak kevesen osztják meg a „várépítési” hajlandóságot. Sokan azonban túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az imént említett kapcsolatnak és kémiának. Hosszú távú helyzetekben maradnak, amelyek nem valódi kapcsolatok és soha nem lesz.

„Sokan túlbecsülik a kapcsolatot és alábecsülik a „kastélyépítést” – mondja Matthew.

Ha a kapcsolatod jövőjén gondolkodsz, tedd fel magadnak ezt a kérdést:

A kapcsolatunk csak a kémiáról és a kapcsolatról szól, vagy a párom akar velem várat építeni? És ennek megfelelően döntse el, hogyan kezeli tovább a kapcsolatot.


Hasonló cikkek

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

Szeretne valamivel megörvendeztetni a másik fontos személyét? Készítsen partnerének egy nagyszerű reggelit az ágyban. Nem érzi magát mesterszakácsnak? Nem számít. Tanácsot adunk, hogyan készíts gyorsan és viszonylag egyszerű reggeliket, amelyek garantáltan boldoggá teszik szerelmedet.

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.