Milyen ajándékokat ne adj a párodnak a fa alá?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkből ihletet is kaphat.

Mosó- és tisztítószerek

Ha azt tervezi, hogy barátnőjének edényt, serpenyőt, mosógépet vagy sütőt ajándékoz, tartson ki! Megértjük, hogy ezek olyan drága dolgok, amelyek nagyon szükségesek a háztartásban. A karácsony azonban azért van itt, hogy olyan dolgokat adjunk magunknak, amelyek nem szükségesek, de a másikat boldoggá teszik. Ezzel az ajándékkal csak azt üzennéd a feleségednek, hogy visszaküldöd a felmosóhoz vagy a tűzhelyhez. A háztartási gépek a közös háztartás részei, tehát mindkettőtöknek. Ehelyett adj valamit a barátnődnek, ami csak neki való.

Hamis ékszerek

Az ékszerek nagyszerű karácsonyi ajándékok egy nők számára. De csak akkor, ha nem "hamisak". A hamis aranyat és ezüstöt nagyon könnyen felismerheti a párja. Ha hozzászokott, hogy valódi ékszereket hordjon, ne próbáljon olcsó ékszereket vásárolni neki, csak hogy pénzt takarítson meg. Megsértheti őt, és elronthatja az egész karácsonyát.

Ajándékutalvány szupermarketbe vagy drogériába

Ha ajándékutalványt ad a feleségének egy boltba, az azt jelenti, hogy tényleg nem nem tudom mit adj neki ajándékot. Amikor olyan rossz helyzetben vagy, hogy fogalmad sincs, mit látna szívesen a barátnőd a fa alatt, akkor legalább válaszd ki a megfelelő boltot. A szupermarketek vagy drogériák ajándékutalványai nem igazán fogják tetszeni partnerének. Ha tudja, melyik üzletben szeret ruhát vagy parfümöt vásárolni, vásároljon neki egy utalványt pontosan erre a helyre.

Paradicsom fehérnemű

Ha azt tervezi, hogy feleségének alsóneműt vásárol a fa fehérneműt, ismernie kell a pontos méreteit. Ellenkező esetben nagyon könnyen megtörténhet, hogy hiányzik. Egyes lányok nem szeretik látni ezt az ajándékot, mert a férfiak saját örömükre vásárolják meg. Inkább vegyél neki valamit, amit csak ő, és nem te fogsz élvezni.

Pénz

A legegyszerűbb, ha pénzt teszel egy nő borítékába. Nagyon csalódott lehet egy ilyen ajándék miatt. Adj neki valami személyeset, ami boldoggá teszi. Csak így fogja érezni, hogy Ön belefektet egy ajándékba, amely csak neki való.


Hasonló cikkek

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Felírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül is megteheted!

Kutatások szerint a jelenlegi partnerkapcsolatok legnagyobb gyilkosa a mobiltelefon. Közvetlenül mögötte van egy számítógép/laptop. És mi van veled? Ön is veszélyben van?

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a mutatókat, amelyek alapján tudni fogod, hogy ez nem "igaz szerelem".

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézz meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheted kapcsolatodat, és új szikrát hozhatsz bele!

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.