Milyen ajándékokat ne adj a párodnak a fa alá?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkből ihletet is kaphat.

Mosó- és tisztítószerek

Ha azt tervezi, hogy barátnőjének edényt, serpenyőt, mosógépet vagy sütőt ajándékoz, tartson ki! Megértjük, hogy ezek olyan drága dolgok, amelyek nagyon szükségesek a háztartásban. A karácsony azonban azért van itt, hogy olyan dolgokat adjunk magunknak, amelyek nem szükségesek, de a másikat boldoggá teszik. Ezzel az ajándékkal csak azt üzennéd a feleségednek, hogy visszaküldöd a felmosóhoz vagy a tűzhelyhez. A háztartási gépek a közös háztartás részei, tehát mindkettőtöknek. Ehelyett adj valamit a barátnődnek, ami csak neki való.

Hamis ékszerek

Az ékszerek nagyszerű karácsonyi ajándékok egy nők számára. De csak akkor, ha nem "hamisak". A hamis aranyat és ezüstöt nagyon könnyen felismerheti a párja. Ha hozzászokott, hogy valódi ékszereket hordjon, ne próbáljon olcsó ékszereket vásárolni neki, csak hogy pénzt takarítson meg. Megsértheti őt, és elronthatja az egész karácsonyát.

Ajándékutalvány szupermarketbe vagy drogériába

Ha ajándékutalványt ad a feleségének egy boltba, az azt jelenti, hogy tényleg nem nem tudom mit adj neki ajándékot. Amikor olyan rossz helyzetben vagy, hogy fogalmad sincs, mit látna szívesen a barátnőd a fa alatt, akkor legalább válaszd ki a megfelelő boltot. A szupermarketek vagy drogériák ajándékutalványai nem igazán fogják tetszeni partnerének. Ha tudja, melyik üzletben szeret ruhát vagy parfümöt vásárolni, vásároljon neki egy utalványt pontosan erre a helyre.

Paradicsom fehérnemű

Ha azt tervezi, hogy feleségének alsóneműt vásárol a fa fehérneműt, ismernie kell a pontos méreteit. Ellenkező esetben nagyon könnyen megtörténhet, hogy hiányzik. Egyes lányok nem szeretik látni ezt az ajándékot, mert a férfiak saját örömükre vásárolják meg. Inkább vegyél neki valamit, amit csak ő, és nem te fogsz élvezni.

Pénz

A legegyszerűbb, ha pénzt teszel egy nő borítékába. Nagyon csalódott lehet egy ilyen ajándék miatt. Adj neki valami személyeset, ami boldoggá teszi. Csak így fogja érezni, hogy Ön belefektet egy ajándékba, amely csak neki való.


Hasonló cikkek

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

A szíve egy elkötelezett partner felé vonzódik? Az elméd azt súgja, hogy add fel, de a szíved nem tudja elmondani? A szerelmesek általában megvédik az olyan véleményeket, mint: miattam biztosan szakítani fog vele. Ne gondolj ilyen irreális dolgokra, inkább olvasd el cikkünket, amely gyorsan elmagyarázza a választott partnerekkel való kapcsolatodat.

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.