Milyen ajándékokat ne adj a párodnak a fa alá?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkből ihletet is kaphat.

Mosó- és tisztítószerek

Ha azt tervezi, hogy barátnőjének edényt, serpenyőt, mosógépet vagy sütőt ajándékoz, tartson ki! Megértjük, hogy ezek olyan drága dolgok, amelyek nagyon szükségesek a háztartásban. A karácsony azonban azért van itt, hogy olyan dolgokat adjunk magunknak, amelyek nem szükségesek, de a másikat boldoggá teszik. Ezzel az ajándékkal csak azt üzennéd a feleségednek, hogy visszaküldöd a felmosóhoz vagy a tűzhelyhez. A háztartási gépek a közös háztartás részei, tehát mindkettőtöknek. Ehelyett adj valamit a barátnődnek, ami csak neki való.

Hamis ékszerek

Az ékszerek nagyszerű karácsonyi ajándékok egy nők számára. De csak akkor, ha nem "hamisak". A hamis aranyat és ezüstöt nagyon könnyen felismerheti a párja. Ha hozzászokott, hogy valódi ékszereket hordjon, ne próbáljon olcsó ékszereket vásárolni neki, csak hogy pénzt takarítson meg. Megsértheti őt, és elronthatja az egész karácsonyát.

Ajándékutalvány szupermarketbe vagy drogériába

Ha ajándékutalványt ad a feleségének egy boltba, az azt jelenti, hogy tényleg nem nem tudom mit adj neki ajándékot. Amikor olyan rossz helyzetben vagy, hogy fogalmad sincs, mit látna szívesen a barátnőd a fa alatt, akkor legalább válaszd ki a megfelelő boltot. A szupermarketek vagy drogériák ajándékutalványai nem igazán fogják tetszeni partnerének. Ha tudja, melyik üzletben szeret ruhát vagy parfümöt vásárolni, vásároljon neki egy utalványt pontosan erre a helyre.

Paradicsom fehérnemű

Ha azt tervezi, hogy feleségének alsóneműt vásárol a fa fehérneműt, ismernie kell a pontos méreteit. Ellenkező esetben nagyon könnyen megtörténhet, hogy hiányzik. Egyes lányok nem szeretik látni ezt az ajándékot, mert a férfiak saját örömükre vásárolják meg. Inkább vegyél neki valamit, amit csak ő, és nem te fogsz élvezni.

Pénz

A legegyszerűbb, ha pénzt teszel egy nő borítékába. Nagyon csalódott lehet egy ilyen ajándék miatt. Adj neki valami személyeset, ami boldoggá teszi. Csak így fogja érezni, hogy Ön belefektet egy ajándékba, amely csak neki való.


Hasonló cikkek

A pszichológusok gyakran találkoznak olyan emberekkel, akiknek ki kell gyógyulniuk a megromlott házasságból. A párkapcsolati tanácsadók akkor látják mindkét partnert, amikor még próbálják megmenteni kapcsolatukat. De a válási ügyvédek már hallják a válás okait. Együtt összeszedték a házasság felbomlásának leggyakoribb okait. Felismeri magát valamelyikben?

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.