Miért maradnak a férfiak kapcsolatban a nőkkel akkor is, ha már nem éreznek irántuk szerelmet?

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Nem akarnak egyedül lenni

Néhány férfi már nem érzi úgy, hogy feltétel nélkül szereti partnerét. Ennek ellenére továbbra is együtt élnek egy kapcsolatban. Miért? Új potenciális barátnő nem jelent meg a láthatáron, ezért inkább maradnak párkapcsolatban. Milyen okból? Egyszerűen úgy érzik, hogy nem bírják egyedül lenni. Kell nekik valaki, és nem érdekli őket, hogy van-e szerelem a kapcsolatban vagy sem.

A partner gazdag

Lehet, hogy meg fog lepődni , de nem csak nők, akik főleg a pénztárcájuk miatt randevúznak férfiakkal. Nem beszélnek róla, de fordítva is működik. A férfiak olyan nőkkel is kapcsolatban maradnak, akik anyagilag el tudják látni őket. Nem olyan gyakori, de sajnos eléggé valós.

Nem akarják bántani a barátnőjüket

Tudatosan megbántani azt, akit szeretsz, nagyon nehéz. Főleg, ha egy partnerség végéről van szó. Ez nem egyszerű cselekedet. És ez is gyakori oka annak, hogy egyes férfiak miért maradnak olyan kapcsolatokban, amelyek nem működnek. Egyszerűen fogalmazva, nem akarják bántani partnereiket.

Élvezik velük a szexet

A szex elengedhetetlen a férfiak számára. Ha gyakran van a párjukkal és ez tetszik nekik, semmi esetre sem akarják másra cserélni. És ez akkor is így van, ha már nem érez iránta szeretetet vagy vonzalmat.

Nem akarják szétverni a családot

Az egyik leglogikusabb ok, amiért a férfiak nem el akarják hagyni a feleségüket a gyerekeik. Ha családot alapítottak párjukkal, de nem megy, mindketten feláldozzák magukat. A gyerekekben látják a jövőt, és nem akarják elvenni békés gyermekkorukat.

Féltékeny rá

Néhány úriember nem viselné el, ha a volt barátnőjük másik férfit talált . Emiatt szívesebben maradnak vele, pedig ez a kapcsolat már nem az érzésekről szól.

Félnek, hogy nem találnak mást

A klasszikus A férfiak azért maradnak rosszul működő kapcsolatban, mert félnek attól, hogy nem találnak senkit. Úgy érzik, hogy az egyetlen nő, aki képes elviselni őket, az a jelenlegi. És nem akarják megkockáztatni, hogy olyan szerencsések legyenek, hogy találkozzanak valakivel, aki hasonló vagy jobb, mint a partnerük.


Hasonló cikkek

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.