Miért maradnak a férfiak kapcsolatban a nőkkel akkor is, ha már nem éreznek irántuk szerelmet?

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Nem akarnak egyedül lenni

Néhány férfi már nem érzi úgy, hogy feltétel nélkül szereti partnerét. Ennek ellenére továbbra is együtt élnek egy kapcsolatban. Miért? Új potenciális barátnő nem jelent meg a láthatáron, ezért inkább maradnak párkapcsolatban. Milyen okból? Egyszerűen úgy érzik, hogy nem bírják egyedül lenni. Kell nekik valaki, és nem érdekli őket, hogy van-e szerelem a kapcsolatban vagy sem.

A partner gazdag

Lehet, hogy meg fog lepődni , de nem csak nők, akik főleg a pénztárcájuk miatt randevúznak férfiakkal. Nem beszélnek róla, de fordítva is működik. A férfiak olyan nőkkel is kapcsolatban maradnak, akik anyagilag el tudják látni őket. Nem olyan gyakori, de sajnos eléggé valós.

Nem akarják bántani a barátnőjüket

Tudatosan megbántani azt, akit szeretsz, nagyon nehéz. Főleg, ha egy partnerség végéről van szó. Ez nem egyszerű cselekedet. És ez is gyakori oka annak, hogy egyes férfiak miért maradnak olyan kapcsolatokban, amelyek nem működnek. Egyszerűen fogalmazva, nem akarják bántani partnereiket.

Élvezik velük a szexet

A szex elengedhetetlen a férfiak számára. Ha gyakran van a párjukkal és ez tetszik nekik, semmi esetre sem akarják másra cserélni. És ez akkor is így van, ha már nem érez iránta szeretetet vagy vonzalmat.

Nem akarják szétverni a családot

Az egyik leglogikusabb ok, amiért a férfiak nem el akarják hagyni a feleségüket a gyerekeik. Ha családot alapítottak párjukkal, de nem megy, mindketten feláldozzák magukat. A gyerekekben látják a jövőt, és nem akarják elvenni békés gyermekkorukat.

Féltékeny rá

Néhány úriember nem viselné el, ha a volt barátnőjük másik férfit talált . Emiatt szívesebben maradnak vele, pedig ez a kapcsolat már nem az érzésekről szól.

Félnek, hogy nem találnak mást

A klasszikus A férfiak azért maradnak rosszul működő kapcsolatban, mert félnek attól, hogy nem találnak senkit. Úgy érzik, hogy az egyetlen nő, aki képes elviselni őket, az a jelenlegi. És nem akarják megkockáztatni, hogy olyan szerencsések legyenek, hogy találkozzanak valakivel, aki hasonló vagy jobb, mint a partnerük.


Hasonló cikkek

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

A viták egyszerűen az élet részét képezik, és ezért még a legtökéletesebb pár is, akit ismersz, időről időre vitába száll. Ha tudod, hogy semmi sem akadályozza meg vitádat, ne feledd, hogy nem illik vitatkozni a partnereddel, bárhol és bármikor, amikor csak eszedbe jut. Hiszen vannak helyzetek és helyek, amikor és ahol nem szabad vitatkozni.

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.