Szakadás a kapcsolatban

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az a tény, hogy néhány hétig-hónapig nem látjuk egymást, vagy a szerelmednek vége?

Hogyan oldjuk meg a problémákat egy kapcsolatban?

Előbb vagy utóbb mindenki problémákkal fog szembesülni egy kapcsolatban. Valaki úgy oldja meg őket, hogy a partnerével tisztázza a krízishelyzetet, és helyreállítja a kapcsolatot. Mások vitával oldják meg problémáikat. Ha úgy találja, hogy valami nem stimmel a jelenlegi kapcsolatában, több megoldás közül választhat. Állapodjatok meg valami kompromisszumban, és béküljetek meg újra, tartsatok egy kis szünetet, és várjatok, hátha hiányozni fognak egymásnak vagy sem. De ez nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Egy szünet megoldhat néhány problémát. Ez azonban nem alkalmas minden kapcsolatra.

Szünet kontra szakítás

Hogyan tartsunk szünetet? Szerelmed átmeneti megszakításaként vagy valódi szakításként? A szünet tényleg csak az, hogy egy ideig nem látjátok egymást, és közben teret kaptok, hogy tisztázzák, mit vártok a kapcsolatotoktól, vagy a szünet csak fedőneve egy szakításnak, amit nem akar bántottad a párodat?

Ha az Ön partnere a kezdeményezője a tervezett szünetnek, az elsősorban attól függ, hogy ő valójában mit érez irántad, ha csak egy kis időre van szüksége, hogy tisztázza-e gondolatait, vagy valóban a kapcsolat befejezésén gondolkodik. veled végleg. Ugyanez a helyzet akkor is, ha szakításra törekszel a kapcsolatban.

A kapcsolat megszakítása különösen azoknak a pároknak ajánlott, akikben a partnerek ellentmondásos érzéseket élnek át. Azaz azoknak, akik tudják, hogy nem lehetnek egymás nélkül, de nem tudnak együtt élni. Hogyan lehet kezelni egy ilyen helyzetet? Az egyetlen kiút az, ha szünetet tartasz magadtól, és rájössz, mit is akarsz valójában. Az ideális az, amikor egy, két vagy három hónapig nem látjátok egymást, felhagytok a telefonálással, írással, bármiféle társasági élettel (beleértve a szexuálisat is), mindannyian a saját életüket élitek, és a meghatározott idő elteltével elmondjátok. egymást, hogy vagytok. Akár annyira hiányzik a párod, hogy vissza akarsz menni hozzá, vagy az élet nélküle sokkal könnyebbnek, szórakoztatóbbnak, egyszerűen minden szempontból jobbnak tűnt, mint a vele való élet.

Az Önök nagy része talán azt állítják, hogy amikor két ember szünetet tart, az azt jelenti, hogy szakítanak. Nem így van. A szünet nem egyenlő a szakítással. Legalábbis nem mindig. Sok pár egy szünet után újra összejön, és ugyanolyan minőségű vagy még boldogabb életet él, mint korábban. A szünetben rájönnek, hogy nem találtak jobb társat, nem is olyan "borzasztó" az élet vele, mint azt korábban gondolták. Rájönnek, hogy összetartoznak, és hogy az alkalmi nézeteltérések egyszerűen egy kapcsolat részei.

A szünet azonban sok pár számára a kapcsolat végét jelentheti. A partnerek a szünetben felfedezhetik, hogy jobban járnak pár nélkül, vagy találkozhatnak valakivel a szünetben, aki sokkal jobban megfelel nekik, mint az, akivel évek óta együtt élnek.

A kockázat a haszon! Egy szünet megoldja a problémádat!

Tehát ha el akarsz költözni a helyedről, és végleg megoldod a párkapcsolatodban visszatérő nézeteltéréseket, vállald a kockázatot. Meglátod, mit tesz egy szünet a kapcsolatodban. Ha segít, akkor a kapcsolatotoknak szilárd gyökerei voltak, és érdemes volt felismerni, hogy csak összetartoztok. Ha a szünetben úgy találja, hogy többé nem szeretne visszatérni az eredeti párkapcsolathoz, szakítson. Ne tekintsd a szakításodat tragédiának, hanem inkább egy szomorú vég kezdetének. Egy rosszul működő kapcsolat befejezése sokkal jobb és kevésbé fájdalmas, mint egy olyan kapcsolatban élni, akivel nem jössz ki.

A kapcsolat megszakítása egy másik nagy kockázattal is jár. A szünetben egyikőtök ráébredhet, hogy nem tudja elképzelni az életét a másik fél nélkül, a másik pedig éppen ellenkezőleg, azt tapasztalhatja, hogy sokkal jobban jár a párja nélkül. Ahhoz, hogy kapcsolatodnak esélye legyen egy sikeres „újrakezdésre”, mindkettőtöknek ugyanazt kell éreznie. És az újra együttlét öröme, a boldogság érzése, hogy a különválás után végre megértettétek mindketten, hogy a legértékesebb dolgatok a közös szerelem.

És ha a szakítás nem következne be, ahogy akarta, ne essen kétségbe. Várd meg, amíg a szakítás szomorúsága véget ér, és keress valakit, akinek tetszeni fog. Például az ELITE Date!

online társkereső oldalon

Hasonló cikkek

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Viszonylag gyakran szakítanak a párok, pedig folyamatosan szeretik egymást. Talán Ön is emlékszik a nyaralási szerelmeire, amelyek nem tartottak sokáig a nyár vége után. A valósággal való ütközés néha túl kemény. Miért történik ez, és mik a leggyakoribb okai egy ilyen válságnak? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!