Szakadás a kapcsolatban

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az a tény, hogy néhány hétig-hónapig nem látjuk egymást, vagy a szerelmednek vége?

Hogyan oldjuk meg a problémákat egy kapcsolatban?

Előbb vagy utóbb mindenki problémákkal fog szembesülni egy kapcsolatban. Valaki úgy oldja meg őket, hogy a partnerével tisztázza a krízishelyzetet, és helyreállítja a kapcsolatot. Mások vitával oldják meg problémáikat. Ha úgy találja, hogy valami nem stimmel a jelenlegi kapcsolatában, több megoldás közül választhat. Állapodjatok meg valami kompromisszumban, és béküljetek meg újra, tartsatok egy kis szünetet, és várjatok, hátha hiányozni fognak egymásnak vagy sem. De ez nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Egy szünet megoldhat néhány problémát. Ez azonban nem alkalmas minden kapcsolatra.

Szünet kontra szakítás

Hogyan tartsunk szünetet? Szerelmed átmeneti megszakításaként vagy valódi szakításként? A szünet tényleg csak az, hogy egy ideig nem látjátok egymást, és közben teret kaptok, hogy tisztázzák, mit vártok a kapcsolatotoktól, vagy a szünet csak fedőneve egy szakításnak, amit nem akar bántottad a párodat?

Ha az Ön partnere a kezdeményezője a tervezett szünetnek, az elsősorban attól függ, hogy ő valójában mit érez irántad, ha csak egy kis időre van szüksége, hogy tisztázza-e gondolatait, vagy valóban a kapcsolat befejezésén gondolkodik. veled végleg. Ugyanez a helyzet akkor is, ha szakításra törekszel a kapcsolatban.

A kapcsolat megszakítása különösen azoknak a pároknak ajánlott, akikben a partnerek ellentmondásos érzéseket élnek át. Azaz azoknak, akik tudják, hogy nem lehetnek egymás nélkül, de nem tudnak együtt élni. Hogyan lehet kezelni egy ilyen helyzetet? Az egyetlen kiút az, ha szünetet tartasz magadtól, és rájössz, mit is akarsz valójában. Az ideális az, amikor egy, két vagy három hónapig nem látjátok egymást, felhagytok a telefonálással, írással, bármiféle társasági élettel (beleértve a szexuálisat is), mindannyian a saját életüket élitek, és a meghatározott idő elteltével elmondjátok. egymást, hogy vagytok. Akár annyira hiányzik a párod, hogy vissza akarsz menni hozzá, vagy az élet nélküle sokkal könnyebbnek, szórakoztatóbbnak, egyszerűen minden szempontból jobbnak tűnt, mint a vele való élet.

Az Önök nagy része talán azt állítják, hogy amikor két ember szünetet tart, az azt jelenti, hogy szakítanak. Nem így van. A szünet nem egyenlő a szakítással. Legalábbis nem mindig. Sok pár egy szünet után újra összejön, és ugyanolyan minőségű vagy még boldogabb életet él, mint korábban. A szünetben rájönnek, hogy nem találtak jobb társat, nem is olyan "borzasztó" az élet vele, mint azt korábban gondolták. Rájönnek, hogy összetartoznak, és hogy az alkalmi nézeteltérések egyszerűen egy kapcsolat részei.

A szünet azonban sok pár számára a kapcsolat végét jelentheti. A partnerek a szünetben felfedezhetik, hogy jobban járnak pár nélkül, vagy találkozhatnak valakivel a szünetben, aki sokkal jobban megfelel nekik, mint az, akivel évek óta együtt élnek.

A kockázat a haszon! Egy szünet megoldja a problémádat!

Tehát ha el akarsz költözni a helyedről, és végleg megoldod a párkapcsolatodban visszatérő nézeteltéréseket, vállald a kockázatot. Meglátod, mit tesz egy szünet a kapcsolatodban. Ha segít, akkor a kapcsolatotoknak szilárd gyökerei voltak, és érdemes volt felismerni, hogy csak összetartoztok. Ha a szünetben úgy találja, hogy többé nem szeretne visszatérni az eredeti párkapcsolathoz, szakítson. Ne tekintsd a szakításodat tragédiának, hanem inkább egy szomorú vég kezdetének. Egy rosszul működő kapcsolat befejezése sokkal jobb és kevésbé fájdalmas, mint egy olyan kapcsolatban élni, akivel nem jössz ki.

A kapcsolat megszakítása egy másik nagy kockázattal is jár. A szünetben egyikőtök ráébredhet, hogy nem tudja elképzelni az életét a másik fél nélkül, a másik pedig éppen ellenkezőleg, azt tapasztalhatja, hogy sokkal jobban jár a párja nélkül. Ahhoz, hogy kapcsolatodnak esélye legyen egy sikeres „újrakezdésre”, mindkettőtöknek ugyanazt kell éreznie. És az újra együttlét öröme, a boldogság érzése, hogy a különválás után végre megértettétek mindketten, hogy a legértékesebb dolgatok a közös szerelem.

És ha a szakítás nem következne be, ahogy akarta, ne essen kétségbe. Várd meg, amíg a szakítás szomorúsága véget ér, és keress valakit, akinek tetszeni fog. Például az ELITE Date!

online társkereső oldalon

Hasonló cikkek

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek azok

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!