Mit tegyek, hogy ne szűnjön meg szeretni?

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Leírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül megteheted vele!

Mutasd meg

Szerelmes lettél a szépségébe, személyiségébe , vagy humorérzék? Dicsekedj vele, és ne félj megtenni előtte. Mutasd be őt a főnöknek, mint A nőt. Egy kis "trükkhöz" is folyamodhatsz. Szeretnéd bemutatni őt a barátaidnak? Szervezzen meg egy kis hazugságot a legjobb barátjával. Kérdezd meg, hogy ő az a lány/nő, akiről folyton beszélsz. Valójában nem fog hazudni, és a partnere biztosan elégedett lesz.

Szánjon rá időt

A legértékesebb dolgunk jelenleg nem a pénz. Itt az ideje. Add neki. A vele való randevúra nyilvánvalóan kapcsolja ki a telefonját, és tegye a legtávolabbi zsebébe. Fogja meg a kezét, miközben sétál. Öleld meg a kilátónál. Röviden, tudassa vele, hogy jelenleg ő a legértékesebb dolog a világon az Ön számára.

Számítson rá

Ezt a lépést csak a későbbi szakaszokban alkalmazhatja. a kapcsolat. Tudasd vele, hogy számítasz rá a jövőben, és szívesen töltesz vele időt. Nem kell egy hónapra Thaiföldre hívnia, vagy gyémántgyűrűt adnia neki. Ehelyett összpontosítson az abszolút apróságokra. Szereti a focit? Vidd magaddal a meccsre. Szeret főzni? Foglaljon főzőtanfolyamot két fő részére. Küldje el borozni a barátaival, azzal a tudattal, hogy ezúttal az egész lakást kitakarítja.

Legyen büszke a választására

Egyikőtöknek sem szabad a hízelgés idegennek lennie. De a nők általában arra épülnek, hogy mások boldogságára vágyjanak. Szóval dicsérd meg magad. Légy büszke arra, hogy megérdemelted. Mondhatsz bármit, például örülsz, hogy rossz vonatra szálltál fel, mert különben soha nem találkoztál volna vele. Elvitted őt a bálba a barátja helyett. Röviden és egyértelműen – tudassa vele, hogy nem bánja meg a választását.


Hasonló cikkek

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk neked, hogy nem igazán kell szégyellned a tested.

Házas vagy, és van egy jó barátod? Nem látsz ebben semmi rosszat? De gyere és nézd meg, hogy egy ilyen barátság egy nagyszerű baráttal milyen hatással lehet a házasságodra.

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet ma a nem házas párok szemszögéből?

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.