Mit tegyek, hogy ne szűnjön meg szeretni?

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Leírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül megteheted vele!

Mutasd meg

Szerelmes lettél a szépségébe, személyiségébe , vagy humorérzék? Dicsekedj vele, és ne félj megtenni előtte. Mutasd be őt a főnöknek, mint A nőt. Egy kis "trükkhöz" is folyamodhatsz. Szeretnéd bemutatni őt a barátaidnak? Szervezzen meg egy kis hazugságot a legjobb barátjával. Kérdezd meg, hogy ő az a lány/nő, akiről folyton beszélsz. Valójában nem fog hazudni, és a partnere biztosan elégedett lesz.

Szánjon rá időt

A legértékesebb dolgunk jelenleg nem a pénz. Itt az ideje. Add neki. A vele való randevúra nyilvánvalóan kapcsolja ki a telefonját, és tegye a legtávolabbi zsebébe. Fogja meg a kezét, miközben sétál. Öleld meg a kilátónál. Röviden, tudassa vele, hogy jelenleg ő a legértékesebb dolog a világon az Ön számára.

Számítson rá

Ezt a lépést csak a későbbi szakaszokban alkalmazhatja. a kapcsolat. Tudasd vele, hogy számítasz rá a jövőben, és szívesen töltesz vele időt. Nem kell egy hónapra Thaiföldre hívnia, vagy gyémántgyűrűt adnia neki. Ehelyett összpontosítson az abszolút apróságokra. Szereti a focit? Vidd magaddal a meccsre. Szeret főzni? Foglaljon főzőtanfolyamot két fő részére. Küldje el borozni a barátaival, azzal a tudattal, hogy ezúttal az egész lakást kitakarítja.

Legyen büszke a választására

Egyikőtöknek sem szabad a hízelgés idegennek lennie. De a nők általában arra épülnek, hogy mások boldogságára vágyjanak. Szóval dicsérd meg magad. Légy büszke arra, hogy megérdemelted. Mondhatsz bármit, például örülsz, hogy rossz vonatra szálltál fel, mert különben soha nem találkoztál volna vele. Elvitted őt a bálba a barátja helyett. Röviden és egyértelműen – tudassa vele, hogy nem bánja meg a választását.


Hasonló cikkek

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Rájött, hogy partnerének/férjének szeretője van? Nem tud mit kezdeni vele? Össze kell pakolnia a csomagját, és megkérni, hogy távozzon? Kiabálni, sírni, hibáztatni kell? Vagy neked is kell keresned valakit és viszonozni a hűtlenséget? Melyik megoldás a legjobb? Hagyja, hogy aki megcsal, hagyja el, vagy bocsásson meg neki, és kezdjen új életet együtt?

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

A kommunikáció minden kapcsolat alapja, ezt mindenki tudja. De miről beszélgess igazán a pároddal? Ha kíváncsi, ez a cikk neked szól.

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.