Partner fordító: férfiaknak

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Szóval jó szórakozást!

A „so se so” kifejezés fontos, csakúgy, mint a hangnem. Nagy leegyszerűsítés: az extrém színezés problémát jelez. Vagy morgás, vagy édesség. A legjobb fordítás: „Rendben, menj. Mérges vagyok, de nem foglak erőszakkal, nem vagyok gyerek. Csinálj, amit akarsz!" Ha ilyesmit veszel észre, menj és érezd jól magad. De amikor visszatérsz, vegyél egy csokrot, és készíts egy kis hízelgést. Biztosan nem fogsz elrontani semmit.

Tedd úgy, ahogy gondolod!

A legjobb fordítás? „Utálom, elegem van a vitából. Csak ÉN vagyok igaz, és a magam módján akarom.” Igazságtalan, igaz? Ha meghallod ezt a mondatot, nincs mit menteni. Vagy tegye a maga módján, és bosszankodjon, vagy tegye a maga módján, és készüljön fel néhány napos pillantásra és fogcsikorgatásra. Sajnos nincs más lehetőséged.

Készen állok, adj egy percet!

A fürdőszobából hív, és még a kabátja sincs készen? Ebben az esetben még lesz ideje felkészülni és meginni egy kávét. Minél fontosabb az esemény, annál jobban szeretne kinézni egy nő. És minél tovább tart a felkészülés. Ha négy órával korábban kezdi, ne mondjon semmit, csak köszönje meg halkan. Ha igazán törődik a felesége társaságával, nincs más dolga, mint várni.

Nem, nyugi, csak menjen. Jól vagyok.

Hacsak nem lök ki fizikailag az ajtón, vagy nem sikolt, mint egy sziréna, ne menj el. Valószínűleg szenved, és úgy akar a karjaidba gömbölyödni, mint egy sebesült állat. De büszkesége vagy neveltetése arra kényszeríti, hogy hősnő legyen. Elküld, de valójában sír: „Kérlek, ne menj el. Megsérültem, szenvedek, és nem akarok egyedül lenni.” Csinálj neki kávét és várj, vagy csak húzd a karjaidba szó nélkül. Meglátod, hogyan alakul a helyzet.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.