Váratlan szexi tulajdonságok a férfiakban

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvasson tovább, és megtudja!

Kényelmes sofőr

Az urak imádják mutogatni dagadt sportautóikat, ehhez kétség sem fér. De higgyétek el, még a közönséges "Ford" legrégebbi modellje sem hagy ki egyetlen versenyzési lehetőséget sem. Isten ments, hogy valaki rosszabb autóval előzze meg. Felismeritek egymást ebben, uraim? A hölgyek pontosan ezt utálják. Ki a legszexisebb férfi a volán mögött? Nyugodt sofőr, aki biztonságosan vezet, és nem bánja a normál vezetést. Nemcsak a kényelmet, hanem a biztonságérzetet is mutatja. Egy kapcsolat elején jársz, és először el kell vinned valahova az új felfedezést? Ne mutogasd az autót, de te sem. Ne kockáztasson feleslegesen, induljon el, fékezzen és váltson kanyarokat csikorgó gumik nélkül, és nyugodtan engedjen maga elé néhány türelmetlen csávót. Igazi benyomást kelthet egy nőben egy ilyen utazással.

Több érdekli, mint a munka és a háztartás

Egy érdekes hobbi csodákra képes egy nő vágyával. Valószínűleg már nem viszel be senkit a lepkegyűjteménybe. De határozottan nem kell sportos izomembernek lenni ahhoz, hogy lenyűgözz egy nőt. Egy nőt elbűvöl, ha érdekel "valami". Lehet, hogy furcsán hangzik, de igaz. Keress olyan hobbit, aminek ideális esetben semmi köze a munkádhoz. Ha "nem mondaná meg neked", annál jobb. Egy "kidudorodó" izomember, aki szeret kertészkedni, vagy egy tipikus csávó, aki imádja Seifert verseit, ennek egy nő nem tud ellenállni. Egyszóval egy olyan ember, aki olyat tud csinálni, ami nem mindennapi feladata a munkájának, és mégis szenvedéllyel tud róla beszélni. Ha ez megvan, nincs szüksége speciális csomagolólapokra. Még csak nem is kell egy multinacionális vállalat igazgatójának lenni. De légy óvatos, ez nem lehet csak egy póz. Gazdagítsa meg saját életét, és találjon benne valamit, amit végtelenül élvezni fog. Szexinek lenni egyfajta "mellékhatás".

Kézben lévő babák

Majdnem minden nő elolvad attól, hogy egy férfi türelmesen játszik egészen kicsi gyerekekkel vagy kisállatokkal. . Ha erről van szó, hidd el, ebben az esetben soha nem fogsz zavarba jönni. Például egy kisbabával rokonokhoz látogatsz, és van a környéken egy hölgy, akivel már egy ideje szemezgetsz? Béreljen babakocsit, és sétáljon egyet a házában, amikor már biztosan látja. Az a férfi, aki tud és nem fél gondoskodni egy védtelen lényről, egyszerűen szexi a nők számára.

Gúnyolódhatsz magadon

Ne vedd magad túl komolyan. Természetesen a hölgyek értékelni fogják az öltönyös urat, aki egy szabad sétával menekül a tűz elől, mert a ruhacipő nem alkalmas futásra. De, és itt van a nagy DE: nagyra értékelik, de nem vetnek rá egy pillanatra sem. Azok az urak, akik nem gondolják magukat a "világ bajnokainak", és ki tudják gúnyolni magukat, szexiek. Amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogyan ő akarja, nevet, ahelyett, hogy összetörne, vagy úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. A tömítés nem kopott. Ha tudsz nevetni, az élet veled kellemes, könnyű lesz, és nem kell stresszelni, hogy abban a pillanatban, amikor hibát követsz el, lángra lobban a tető. Érezd jól magad. Akkor élvezni fogja az életet rendesen!


Hasonló cikkek

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

A kapcsolatod egy nagy rutin? Kell valami, amivel újraéleszted? Próbálj meg együtt utazni. Megmutatjuk, hogyan javíthatja kapcsolatát a világutazás!

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel!

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.