Közös lakás, vagy mindenki saját?

Valószínűleg minden pár előbb-utóbb elkezd foglalkozni azzal a helyzettel, hogy összeköltözzenek-e vagy sem. A kiköltözés természetes lépésnek tűnik, de az utóbbi években gyakran volt az a tendencia, hogy két szerelmes ember randevúznak, de a saját otthonukban maradnak. Van néhány tagadhatatlan előnye. Tudja, milyen?

Adatvédelem

Bár nem úgy tűnik, minden embernek szüksége van pillanatokra, hogy egy másik lény érintése mellett a magányt is élvezze. Bármilyen okból kifolyólag – szeretne gyertyákkal meditálni az egész lakásban, takarítani, miközben hangosan énekel régi dalokat fiatal korából, D-kategóriás filmeket nézni és közben sírni... A lehetőségek végtelenek, és egyedül a tiéd. A saját lakásodban bármikor foglalkozhatsz velük, függetlenül attól, hogy szerelmed mit gondol erről.

Ez a TE életed

Nagyanyáinknak valószínűleg nem tetszene. De bizonyított tény, hogy a jelenlegi generáció nem szeret alkalmazkodni. És ez mindenben! És pontosan ez a probléma. Az élet egy párban a megegyezésről és a kompromisszumokról szól. Ha külön éltek, még ha egy pár vagytok is, akkor is van elég helyetek a saját életetek számára. Nem kell engedélyt kérnie, ha egy barátját meghívhatja otthonába kávéra vagy italra. Csak azt csinálja, amit szeretne.

Az Ön fiókja az Ön fiókja

Természetesen még ha külön él is, akkor is befektet a szeretőjébe. Ajándékok, vacsorák, apróságok, amelyek boldoggá tesznek. Ezt biztosan nem bocsátod meg magadnak. De senki sem tudja ellenőrizni, hogy vett-e még egy pár cipőt vagy egy harmadik drónmodellt. Az, hogy mit költesz a másik félre, teljes mértékben rajtad múlik. A többiről pedig senki sem beszélhet veled. Közös lakásban (vagy házasságban) már nem tudod könnyen "elrejteni" a problémát csak magadnak.

Nincs az unalom veszélye

Bárhogy is legyen , az önálló életvitel mellett végképp nem áll fenn az unalom veszélye. Az egy lakásban való találkozás közvetlenül ösztönzi a rutin kialakítását. És hogyan folytatódik egy ilyen kapcsolat? Mielőtt észrevennéd, találkozni fogsz a reggelinél, este pedig kimerülten az ágy oldalára borulsz. Kényelmes, de ugyanakkor meglehetősen veszélyes. A saját otthonoddal mindig legalább egy kis erőfeszítést kell tenned, hogy találkozz a szerelmeddel. És nem csak a megjelenésről beszélünk, hanem a felkelésről és a lakás elhagyásáról is. Ha külön élsz, értékesebb vagy, és minden találkozást annál jobban vársz.

És mi van veled? Neked melyik minta áll jobban? Közös nappali vagy két külön lakás?


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem úgy működik, mint régen? Talán a végéhez közeledik. Néha jobb nem halogatni a szakítást, mert lehet, hogy a kapcsolat már nem menthető. Tudja meg, hogy éppen ebben a fázisban van-e éppen.

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Mindenki mindig azt kérdezi tőled, hogy mikor lesz gyereked? Felvetették már néhányan, hogy valószínűleg valamilyen egészségügyi problémája van, ha még mindig nincs gyermeke? De mi van akkor, ha gyermektelen akar maradni a párjával? Mi van, ha félsz bevallani magadnak, mert szinte mindenki gyerekes családra vágyik? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.