Közös lakás, vagy mindenki saját?

Valószínűleg minden pár előbb-utóbb elkezd foglalkozni azzal a helyzettel, hogy összeköltözzenek-e vagy sem. A kiköltözés természetes lépésnek tűnik, de az utóbbi években gyakran volt az a tendencia, hogy két szerelmes ember randevúznak, de a saját otthonukban maradnak. Van néhány tagadhatatlan előnye. Tudja, milyen?

Adatvédelem

Bár nem úgy tűnik, minden embernek szüksége van pillanatokra, hogy egy másik lény érintése mellett a magányt is élvezze. Bármilyen okból kifolyólag – szeretne gyertyákkal meditálni az egész lakásban, takarítani, miközben hangosan énekel régi dalokat fiatal korából, D-kategóriás filmeket nézni és közben sírni... A lehetőségek végtelenek, és egyedül a tiéd. A saját lakásodban bármikor foglalkozhatsz velük, függetlenül attól, hogy szerelmed mit gondol erről.

Ez a TE életed

Nagyanyáinknak valószínűleg nem tetszene. De bizonyított tény, hogy a jelenlegi generáció nem szeret alkalmazkodni. És ez mindenben! És pontosan ez a probléma. Az élet egy párban a megegyezésről és a kompromisszumokról szól. Ha külön éltek, még ha egy pár vagytok is, akkor is van elég helyetek a saját életetek számára. Nem kell engedélyt kérnie, ha egy barátját meghívhatja otthonába kávéra vagy italra. Csak azt csinálja, amit szeretne.

Az Ön fiókja az Ön fiókja

Természetesen még ha külön él is, akkor is befektet a szeretőjébe. Ajándékok, vacsorák, apróságok, amelyek boldoggá tesznek. Ezt biztosan nem bocsátod meg magadnak. De senki sem tudja ellenőrizni, hogy vett-e még egy pár cipőt vagy egy harmadik drónmodellt. Az, hogy mit költesz a másik félre, teljes mértékben rajtad múlik. A többiről pedig senki sem beszélhet veled. Közös lakásban (vagy házasságban) már nem tudod könnyen "elrejteni" a problémát csak magadnak.

Nincs az unalom veszélye

Bárhogy is legyen , az önálló életvitel mellett végképp nem áll fenn az unalom veszélye. Az egy lakásban való találkozás közvetlenül ösztönzi a rutin kialakítását. És hogyan folytatódik egy ilyen kapcsolat? Mielőtt észrevennéd, találkozni fogsz a reggelinél, este pedig kimerülten az ágy oldalára borulsz. Kényelmes, de ugyanakkor meglehetősen veszélyes. A saját otthonoddal mindig legalább egy kis erőfeszítést kell tenned, hogy találkozz a szerelmeddel. És nem csak a megjelenésről beszélünk, hanem a felkelésről és a lakás elhagyásáról is. Ha külön élsz, értékesebb vagy, és minden találkozást annál jobban vársz.

És mi van veled? Neked melyik minta áll jobban? Közös nappali vagy két külön lakás?


Hasonló cikkek

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.