Az igaz szerelem 5 mutatója

Nem könnyű megtalálni a megfelelőt vagy a megfelelőt az életúthoz, még ha többször is ígéretesnek tűnt? Vagy inkább attól tart, hogy már régen találkozott vele, de elszalasztotta az egyedülálló lehetőséget? Ne aggódj! Megmondjuk, hogyan ismerheted fel az igaz szerelmet!

1. Együtt tervezi a jövőt

Nem is gondol arra, hogy valaha is el kellene válnotok. A közös nyaralást fontolgatják, egyeztetnek veled az új lakásról, de arról is, hogy mit fogsz csinálni a hétvégén. Néha javasolni fogja, hogy mit vegyetek együtt, vagy mi lesz... Ebből a viselkedésből könnyen megmondhatod, hogy számít-e rád a következő életében vagy sem. Ha a másik fél számára adott a közös jövő, akkor a megfelelő személy van melletted.

2. Nem akar semmit megváltoztatni rajtad

Olyannak szeret, amilyen valójában vagy. Nem azt mondja: „Hagyd ezt abba, viselkedj így.” Apró hibáid / „szépséghibáid” ellenére már tökéletes vagy a másik fél számára. Ha megváltoznál, többé nem lennél az, akibe beleszeretett. Párod/partnered nem akarja, hogy miatta megváltozol. És ezt értékeld.

3. Jól kijön a barátaiddal és a szüleiddel.

Ha a szerelem az igazi, nem csak veled próbálnak kijönni, hanem a szüleiddel, rokonaiddal, ismerőseiddel is.Ha a másik fél nem akar barátkozni a barátaiddal, könnyen elkerülheti őket. soha ne rágalmazd őket előtted, és ne tiltsd meg, hogy lássanak.

4. Hiányzik neki

Hív vagy sms-ez neked napközben? érdekli, hogy mit csinálsz? És ha nem fejezi ki szóban? Találkozáskor kicsit szorosabban ölel. Reggelente sokáig elbúcsúzik tőled. Amikor együtt vannak, csak veled törődik. Bármilyen elváláskor elmondhatod, hogy hiányzol neki.

5. Nem szégyelli azt mondani, hogy iluje

Család, barátok előtt, nyilvánosan, még akkor is, ha csak kettesben vagytok. Nem fél kimutatni az érzéseit irántad. Ha gond nélkül ki tudja fejezni magát a nyilvánosság előtt, gratulálhat magának. Keressen nem verbális gesztusokat is. Megfogja a kezét. Csak mosolyog rád, amikor a szemedbe néz. így van? Ha igen, akkor gratulálok. Ő szeret téged!

Szóval, megtaláltad már az igaz szerelmet?


Hasonló cikkek

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Azokkal otthon is meg lehet főzni.

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.