Az igaz szerelem 5 mutatója

Nem könnyű megtalálni a megfelelőt vagy a megfelelőt az életúthoz, még ha többször is ígéretesnek tűnt? Vagy inkább attól tart, hogy már régen találkozott vele, de elszalasztotta az egyedülálló lehetőséget? Ne aggódj! Megmondjuk, hogyan ismerheted fel az igaz szerelmet!

1. Együtt tervezi a jövőt

Nem is gondol arra, hogy valaha is el kellene válnotok. A közös nyaralást fontolgatják, egyeztetnek veled az új lakásról, de arról is, hogy mit fogsz csinálni a hétvégén. Néha javasolni fogja, hogy mit vegyetek együtt, vagy mi lesz... Ebből a viselkedésből könnyen megmondhatod, hogy számít-e rád a következő életében vagy sem. Ha a másik fél számára adott a közös jövő, akkor a megfelelő személy van melletted.

2. Nem akar semmit megváltoztatni rajtad

Olyannak szeret, amilyen valójában vagy. Nem azt mondja: „Hagyd ezt abba, viselkedj így.” Apró hibáid / „szépséghibáid” ellenére már tökéletes vagy a másik fél számára. Ha megváltoznál, többé nem lennél az, akibe beleszeretett. Párod/partnered nem akarja, hogy miatta megváltozol. És ezt értékeld.

3. Jól kijön a barátaiddal és a szüleiddel.

Ha a szerelem az igazi, nem csak veled próbálnak kijönni, hanem a szüleiddel, rokonaiddal, ismerőseiddel is.Ha a másik fél nem akar barátkozni a barátaiddal, könnyen elkerülheti őket. soha ne rágalmazd őket előtted, és ne tiltsd meg, hogy lássanak.

4. Hiányzik neki

Hív vagy sms-ez neked napközben? érdekli, hogy mit csinálsz? És ha nem fejezi ki szóban? Találkozáskor kicsit szorosabban ölel. Reggelente sokáig elbúcsúzik tőled. Amikor együtt vannak, csak veled törődik. Bármilyen elváláskor elmondhatod, hogy hiányzol neki.

5. Nem szégyelli azt mondani, hogy iluje

Család, barátok előtt, nyilvánosan, még akkor is, ha csak kettesben vagytok. Nem fél kimutatni az érzéseit irántad. Ha gond nélkül ki tudja fejezni magát a nyilvánosság előtt, gratulálhat magának. Keressen nem verbális gesztusokat is. Megfogja a kezét. Csak mosolyog rád, amikor a szemedbe néz. így van? Ha igen, akkor gratulálok. Ő szeret téged!

Szóval, megtaláltad már az igaz szerelmet?


Hasonló cikkek

A nők gyakran ingerlékenyek, állandóan változtatják a hangulatot és mindent túlreagálnak? A hisztéria már régen kikerült az orvosi könyvekből, mint betegség. Ennek ellenére sok nőt hisztérikusnak bélyegeznek. De mi történik, ha egy "hisztériás roham" hatalmába kerít egy srácot?

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

A csók az egyik olyan dolog, amit manapság természetesnek tartunk. Csókolózó párok a parkban vagy a tömegközlekedési eszközökön senkit sem lepnek meg. Ez azonban nem mindenhol van így. nem hiszed? Nézz meg érdekes tényeket a csókolózásról, amelyeket biztosan nem tudtál!

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Biztos vagyok benne!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.