Az igaz szerelem 5 mutatója

Nem könnyű megtalálni a megfelelőt vagy a megfelelőt az életúthoz, még ha többször is ígéretesnek tűnt? Vagy inkább attól tart, hogy már régen találkozott vele, de elszalasztotta az egyedülálló lehetőséget? Ne aggódj! Megmondjuk, hogyan ismerheted fel az igaz szerelmet!

1. Együtt tervezi a jövőt

Nem is gondol arra, hogy valaha is el kellene válnotok. A közös nyaralást fontolgatják, egyeztetnek veled az új lakásról, de arról is, hogy mit fogsz csinálni a hétvégén. Néha javasolni fogja, hogy mit vegyetek együtt, vagy mi lesz... Ebből a viselkedésből könnyen megmondhatod, hogy számít-e rád a következő életében vagy sem. Ha a másik fél számára adott a közös jövő, akkor a megfelelő személy van melletted.

2. Nem akar semmit megváltoztatni rajtad

Olyannak szeret, amilyen valójában vagy. Nem azt mondja: „Hagyd ezt abba, viselkedj így.” Apró hibáid / „szépséghibáid” ellenére már tökéletes vagy a másik fél számára. Ha megváltoznál, többé nem lennél az, akibe beleszeretett. Párod/partnered nem akarja, hogy miatta megváltozol. És ezt értékeld.

3. Jól kijön a barátaiddal és a szüleiddel.

Ha a szerelem az igazi, nem csak veled próbálnak kijönni, hanem a szüleiddel, rokonaiddal, ismerőseiddel is.Ha a másik fél nem akar barátkozni a barátaiddal, könnyen elkerülheti őket. soha ne rágalmazd őket előtted, és ne tiltsd meg, hogy lássanak.

4. Hiányzik neki

Hív vagy sms-ez neked napközben? érdekli, hogy mit csinálsz? És ha nem fejezi ki szóban? Találkozáskor kicsit szorosabban ölel. Reggelente sokáig elbúcsúzik tőled. Amikor együtt vannak, csak veled törődik. Bármilyen elváláskor elmondhatod, hogy hiányzol neki.

5. Nem szégyelli azt mondani, hogy iluje

Család, barátok előtt, nyilvánosan, még akkor is, ha csak kettesben vagytok. Nem fél kimutatni az érzéseit irántad. Ha gond nélkül ki tudja fejezni magát a nyilvánosság előtt, gratulálhat magának. Keressen nem verbális gesztusokat is. Megfogja a kezét. Csak mosolyog rád, amikor a szemedbe néz. így van? Ha igen, akkor gratulálok. Ő szeret téged!

Szóval, megtaláltad már az igaz szerelmet?


Hasonló cikkek

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

A kapcsolatod egy nagy rutin? Kell valami, amivel újraéleszted? Próbálj meg együtt utazni. Megmutatjuk, hogyan javíthatja kapcsolatát a világutazás!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.