Mit akarnak a férfiak a nőktől?

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikk alábbi pontjainak, Ön a tökéletes feleség (partner) a férfiak számára.

A háztartás gondozása

E modern korban néhány nő nem már annyit kell gondoskodnia a háztartásról, mint korábban. Az urak is gyakran nyújtanak kezet a munkához. Ennek ellenére a férfiak a házimunka és a főzés nagy részét a feleségükre bíznák. Vannak, akik nem érzik magukat férfiaknak törülközővel vagy habverővel a kezükben. Nőiesnek tartják.

Az otthoni kényelem érzésének megteremtése

A nő az, aki mindig otthoni környezetet teremt. Szeretetet visz a házba, és nem csak a családról gondoskodik, hanem az „otthoni tűzhely melegéről” is. A férfiak szeretik, ha elkényeztetik őket. Azt szeretik a legjobban, ha hazajönnek, és mindenről gondoskodnak. Beleértve önmagukat is.

A hobbijaik iránti elkötelezettség

A férfiak boldogok, ha a nők azt csinálják, amit élveznek. Tudják, hogy ez segít fenntartani a pszichológiai jólétet és a viszonylagos elégedettséget. Ha a nők nem foglalkoznának hobbijaikkal, hanem folyamatosan ragaszkodnának a kötelezettségeikhez, akkor csalódottak lennének. Az urak ezt nagyon jól tudják, és ha elégedett nőt szeretnének maguk mellé, akkor ezt az időt megengedik maguknak.

Ne hisztizzenek

A sikoltozás és a hisztéria olyan dolog, a férfiak szívből utálják a nőket. Inkább menekülnek egy ilyen partner elől, minthogy otthon legyen. És éppen ezért fontos számukra, hogy feleségük uralkodni tudjon magán, és normális hangon elmondhassa, mi zavarja.

Aktív részvétel a gyermeknevelésben

Uraim mint a kontroll alatt lévő dolgok. Főleg a gyerekeid és a feleséged. Szívesen vesznek részt gyermekeik nevelésében, fontos küldetésüknek tekintik. Azt akarják, hogy a feleségeik is ezt tegyék. A férfiak leggyakrabban sportolásra vagy más fizikai tevékenységre vezetik gyermekeiket, míg a nők otthagyják az iskolai felkészülést, a házi feladatot és a tanulást. Lehetséges azonban, hogy nem ez a szabály. Mindenesetre mindkettőjüknek kellőképpen ki kell mutatnia szerelmét.

Időnként szépüljön meg

A férfiak gyakran nem mutatják ki, de belül örülnek, ha egy nő rendesen kifestve és szépen felöltözve. Jól érzik magukat, ha jól nevelt feleségük mellett sétálhatnak az utcán. Kicsit értékesebbnek érzik magukat, mert sikerült egy ilyen gyönyörű nőt "bepakolniuk"!


Hasonló cikkek

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A partnerek szakítása gyakran nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy elvesztése kétségbeesett tettekre késztet egyeseket. De ez csak ront a helyzeten. Milyen műveletek ezek?

Ha a dolgok lefelé süllyednek egy partnerséggel, mindig mindkét fél a hibás. Tehát ne mindig a másikat hibáztasd. Általában mindketten okolhatók a kapcsolat hibáiért. Elmondjuk azokat a dolgokat, amiket gyakran rosszul csinálsz, és amelyekkel garantáltan tönkreteszed a kapcsolatodat.

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.