Mit akarnak a férfiak a nőktől?

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikk alábbi pontjainak, Ön a tökéletes feleség (partner) a férfiak számára.

A háztartás gondozása

E modern korban néhány nő nem már annyit kell gondoskodnia a háztartásról, mint korábban. Az urak is gyakran nyújtanak kezet a munkához. Ennek ellenére a férfiak a házimunka és a főzés nagy részét a feleségükre bíznák. Vannak, akik nem érzik magukat férfiaknak törülközővel vagy habverővel a kezükben. Nőiesnek tartják.

Az otthoni kényelem érzésének megteremtése

A nő az, aki mindig otthoni környezetet teremt. Szeretetet visz a házba, és nem csak a családról gondoskodik, hanem az „otthoni tűzhely melegéről” is. A férfiak szeretik, ha elkényeztetik őket. Azt szeretik a legjobban, ha hazajönnek, és mindenről gondoskodnak. Beleértve önmagukat is.

A hobbijaik iránti elkötelezettség

A férfiak boldogok, ha a nők azt csinálják, amit élveznek. Tudják, hogy ez segít fenntartani a pszichológiai jólétet és a viszonylagos elégedettséget. Ha a nők nem foglalkoznának hobbijaikkal, hanem folyamatosan ragaszkodnának a kötelezettségeikhez, akkor csalódottak lennének. Az urak ezt nagyon jól tudják, és ha elégedett nőt szeretnének maguk mellé, akkor ezt az időt megengedik maguknak.

Ne hisztizzenek

A sikoltozás és a hisztéria olyan dolog, a férfiak szívből utálják a nőket. Inkább menekülnek egy ilyen partner elől, minthogy otthon legyen. És éppen ezért fontos számukra, hogy feleségük uralkodni tudjon magán, és normális hangon elmondhassa, mi zavarja.

Aktív részvétel a gyermeknevelésben

Uraim mint a kontroll alatt lévő dolgok. Főleg a gyerekeid és a feleséged. Szívesen vesznek részt gyermekeik nevelésében, fontos küldetésüknek tekintik. Azt akarják, hogy a feleségeik is ezt tegyék. A férfiak leggyakrabban sportolásra vagy más fizikai tevékenységre vezetik gyermekeiket, míg a nők otthagyják az iskolai felkészülést, a házi feladatot és a tanulást. Lehetséges azonban, hogy nem ez a szabály. Mindenesetre mindkettőjüknek kellőképpen ki kell mutatnia szerelmét.

Időnként szépüljön meg

A férfiak gyakran nem mutatják ki, de belül örülnek, ha egy nő rendesen kifestve és szépen felöltözve. Jól érzik magukat, ha jól nevelt feleségük mellett sétálhatnak az utcán. Kicsit értékesebbnek érzik magukat, mert sikerült egy ilyen gyönyörű nőt "bepakolniuk"!


Hasonló cikkek

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.