Mit akarnak a férfiak a nőktől?

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikk alábbi pontjainak, Ön a tökéletes feleség (partner) a férfiak számára.

A háztartás gondozása

E modern korban néhány nő nem már annyit kell gondoskodnia a háztartásról, mint korábban. Az urak is gyakran nyújtanak kezet a munkához. Ennek ellenére a férfiak a házimunka és a főzés nagy részét a feleségükre bíznák. Vannak, akik nem érzik magukat férfiaknak törülközővel vagy habverővel a kezükben. Nőiesnek tartják.

Az otthoni kényelem érzésének megteremtése

A nő az, aki mindig otthoni környezetet teremt. Szeretetet visz a házba, és nem csak a családról gondoskodik, hanem az „otthoni tűzhely melegéről” is. A férfiak szeretik, ha elkényeztetik őket. Azt szeretik a legjobban, ha hazajönnek, és mindenről gondoskodnak. Beleértve önmagukat is.

A hobbijaik iránti elkötelezettség

A férfiak boldogok, ha a nők azt csinálják, amit élveznek. Tudják, hogy ez segít fenntartani a pszichológiai jólétet és a viszonylagos elégedettséget. Ha a nők nem foglalkoznának hobbijaikkal, hanem folyamatosan ragaszkodnának a kötelezettségeikhez, akkor csalódottak lennének. Az urak ezt nagyon jól tudják, és ha elégedett nőt szeretnének maguk mellé, akkor ezt az időt megengedik maguknak.

Ne hisztizzenek

A sikoltozás és a hisztéria olyan dolog, a férfiak szívből utálják a nőket. Inkább menekülnek egy ilyen partner elől, minthogy otthon legyen. És éppen ezért fontos számukra, hogy feleségük uralkodni tudjon magán, és normális hangon elmondhassa, mi zavarja.

Aktív részvétel a gyermeknevelésben

Uraim mint a kontroll alatt lévő dolgok. Főleg a gyerekeid és a feleséged. Szívesen vesznek részt gyermekeik nevelésében, fontos küldetésüknek tekintik. Azt akarják, hogy a feleségeik is ezt tegyék. A férfiak leggyakrabban sportolásra vagy más fizikai tevékenységre vezetik gyermekeiket, míg a nők otthagyják az iskolai felkészülést, a házi feladatot és a tanulást. Lehetséges azonban, hogy nem ez a szabály. Mindenesetre mindkettőjüknek kellőképpen ki kell mutatnia szerelmét.

Időnként szépüljön meg

A férfiak gyakran nem mutatják ki, de belül örülnek, ha egy nő rendesen kifestve és szépen felöltözve. Jól érzik magukat, ha jól nevelt feleségük mellett sétálhatnak az utcán. Kicsit értékesebbnek érzik magukat, mert sikerült egy ilyen gyönyörű nőt "bepakolniuk"!


Hasonló cikkek

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.