Tudod, hogy a férfiak miért menekülnek gyakran a kapcsolatok elől?

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Kíváncsi vagy, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Nem becsülik meg őket

A férfiakat meg kell becsülni. Olyan nőt akarnak, aki mögöttük áll, és nagy támaszuk lesz. Egy partner tud főzni, takarítani és sok pénzt keresni, de ha egy férfi nem érzi, hogy egy nő dicséri és megbecsüli, akkor valaki máshoz menekül, aki megadja neki ezt az érzést.

Úgy érzik, tiszteletlen

Ha egy férfi nem tiszteli a nőt, az rossz. Elégedetlennek fogja érezni magát a kapcsolatban. Az urak nem akarják, hogy partnereik pofonként vagy papucscipőként viseljék őket, amit partnereik nem tisztelnek. A férfiak egyszerű dolgokra vágynak, férfiasnak akarják érezni magukat a nőjük mellett.

Nyomás alatt állnak

A férfiak nem szeretik a partnerük nyomását, bármi legyen is az. Egyes hölgyek inkább mindent elintéznek. Ideális esetben a lehető leggyorsabban és a lehető leggyakrabban állítják partnereiket a kész termék elé. Nem adnak nekik választási lehetőséget, bár nem akarják, hogy bizonyos dolgokra rákényszerítsék őket. A nők ebben szakértők. A férfiak elnyomva érzik magukat az ilyen lányok mellett. Tehát, drága hölgyeim, irányítsátok a barátotokhoz való viszonyulásukat, és adjatok neki választási lehetőséget. Azt kérdezed miért? Mert különben egy nap elszökik előled valaki másért.

Hiányzik a harmónia a kapcsolatukból

A férfiak nem szeretik, ha állandóan veszekedniük kell a partnerükkel. A kapcsolat versengéssé válik, hogy ki a jobb és ki tud több dolgot csinálni. A partnereknek semmiképpen ne harcoljanak egymás ellen. A következetlenség nagyon kellemetlen lehet egy férfi számára, még akkor is, ha téged nem zavar.

Egy nő túlságosan ragaszkodik hozzájuk

Az urak nem akarnak olyan nőket maguk mellé, akik fixíroznak. rajtuk olyanokat, amelyek nélkülük egy lépést sem tesznek. A partnerek szeretik a szabadságukat. Ha korlátozza őket a hobbijaikban vagy a barátokkal való találkozásban, akkor szépen számon tartanak. Ez az egyik leggyakoribb ok, amiért a férfiak megszöknek partnerük elől.


Hasonló cikkek

Mint minden más a világon, a partnerkapcsolat is folyamatosan fejlődik. Bár szívesebben maradnánk a szerelemnek abban a csodálatos időszakában, ez nem lehetséges. Szerencsére a pszichológusoknak már sikerült feltárniuk, hogyan követik egymást a párkapcsolat egyes fázisai. Azt is kitalálták, merre és hogyan kell továbblépni a hosszú távú kapcsolat fenntartása érdekében.

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.