Milyen bókokat szeretne minden nő hallani a férfiaktól?

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne spóroljon velük.

Gyönyörű vagy...

Ez a bók mindig minden nőt elpirít. Minden hölgy szeretne jól kinézni. Emiatt elég sok időt tölt nap mint nap a fürdőszoba tüköre előtt. Ha megdicséri a megjelenését, örülni fog, hogy a testápolása "valamiért volt". Ezzel megmutatod neki, hogy nagyon szimpatizálsz vele, és összességében szereted. Ez a bók mindig megtöri a jeget, vagy legalábbis megment egy induló vitától.

Nem is kívánhatnék jobb nőt...

Ezzel a bókdal a partnerednek mutatod meg hogy ő a legjobb neked nő a világon. Minden nőnek időnként különlegesnek kell éreznie magát, és ezzel a bókával pontosan ezt az érzést fogja megadni nekik. Ráadásul e mondat után biztosak lesznek benne, hogy nem kell másik nőt keresned, mert teljesen elégedettek vagytok együtt. Hidd el, ha a megfelelő pillanatban megadod ezt a bókot a barátnődnek, sírni fog a boldogságtól.

Te vagy életem szerelme...

Ha ezt megadod bók a partnerének, remegni fog a szerelemtől. Ezzel a mondattal egyértelműen elmondod neki, hogy életed hátralévő részét vele szeretnéd leélni. Ebben a pillanatban úgy fogja érezni magát, hogy ő a legszerencsésebb nő az egész világon. Sok hölgy számára ez a mondat többet jelent, mint a szeretlek szavak.

Kíváncsi vagyok, mit gondol erről...

Első pillantásra azt gondolhatja, hogy ez a mondat nem, ez nem bók. Tévedsz. A nők izgalommal töltik el, ha partnerük kikéri a véleményüket. Ez azt jelenti, hogy értékelik őket, és ezért kérnek tanácsot.

Remek vagy. Nem tudtam volna nélküled...

Megbecsülöd a feleségedet ezzel a dicsérettel. Boldog lesz, ha felismered az erejét. Partnere azt fogja érezni, hogy hasznos és tud segíteni. Egy ilyen bók elmondása a legjobb módja annak, hogy boldoggá tegye élete szerelmét.Hasonló cikkek

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Házas vagy, és van egy jó barátod? Nem látsz ebben semmi rosszat? De gyere és nézd meg, hogy egy ilyen barátság egy nagyszerű baráttal milyen hatással lehet a házasságodra.

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Sokan szenvedünk az elhagyástól való félelemtől. Az eredmény az a félelem, hogy partnere elhagy, vagy csalódást okoz, és egyedül marad az életben. Ennek köszönhetően teljesen elkerülheti a romantikus kapcsolatokat. És ez tévedés. Nézze meg közelebbről, hogy Ön is szenved-e ettől a félelemtől, és hogyan győzheti le azt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.