Milyen bókokat szeretne minden nő hallani a férfiaktól?

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne spóroljon velük.

Gyönyörű vagy...

Ez a bók mindig minden nőt elpirít. Minden hölgy szeretne jól kinézni. Emiatt elég sok időt tölt nap mint nap a fürdőszoba tüköre előtt. Ha megdicséri a megjelenését, örülni fog, hogy a testápolása "valamiért volt". Ezzel megmutatod neki, hogy nagyon szimpatizálsz vele, és összességében szereted. Ez a bók mindig megtöri a jeget, vagy legalábbis megment egy induló vitától.

Nem is kívánhatnék jobb nőt...

Ezzel a bókdal a partnerednek mutatod meg hogy ő a legjobb neked nő a világon. Minden nőnek időnként különlegesnek kell éreznie magát, és ezzel a bókával pontosan ezt az érzést fogja megadni nekik. Ráadásul e mondat után biztosak lesznek benne, hogy nem kell másik nőt keresned, mert teljesen elégedettek vagytok együtt. Hidd el, ha a megfelelő pillanatban megadod ezt a bókot a barátnődnek, sírni fog a boldogságtól.

Te vagy életem szerelme...

Ha ezt megadod bók a partnerének, remegni fog a szerelemtől. Ezzel a mondattal egyértelműen elmondod neki, hogy életed hátralévő részét vele szeretnéd leélni. Ebben a pillanatban úgy fogja érezni magát, hogy ő a legszerencsésebb nő az egész világon. Sok hölgy számára ez a mondat többet jelent, mint a szeretlek szavak.

Kíváncsi vagyok, mit gondol erről...

Első pillantásra azt gondolhatja, hogy ez a mondat nem, ez nem bók. Tévedsz. A nők izgalommal töltik el, ha partnerük kikéri a véleményüket. Ez azt jelenti, hogy értékelik őket, és ezért kérnek tanácsot.

Remek vagy. Nem tudtam volna nélküled...

Megbecsülöd a feleségedet ezzel a dicsérettel. Boldog lesz, ha felismered az erejét. Partnere azt fogja érezni, hogy hasznos és tud segíteni. Egy ilyen bók elmondása a legjobb módja annak, hogy boldoggá tegye élete szerelmét.Hasonló cikkek

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

A pénzügyek az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, amellyel egy kapcsolatban meg kell küzdened. Lesz közös fiókotok, vagy mindegyiknek lesz saját fiókja? Kinek a pénzéből vásárol háztartási cikkeket? Milyen drága? Ezek és sok más kapcsolódó kérdés megmérgezheti a legjobb partnerséget. Hogyan lehet megoldani a kapcsolat gyakorlati oldalát úgy, hogy az ne zavarja a romantikus oldalát?

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

A megfelelően kezelt vitákra szükség van egy egészséges kapcsolatban. Az ilyen érvelést közvetlenül követő időszak azonban ugyanolyan fontos lehet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.