Milyen bókokat szeretne minden nő hallani a férfiaktól?

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne spóroljon velük.

Gyönyörű vagy...

Ez a bók mindig minden nőt elpirít. Minden hölgy szeretne jól kinézni. Emiatt elég sok időt tölt nap mint nap a fürdőszoba tüköre előtt. Ha megdicséri a megjelenését, örülni fog, hogy a testápolása "valamiért volt". Ezzel megmutatod neki, hogy nagyon szimpatizálsz vele, és összességében szereted. Ez a bók mindig megtöri a jeget, vagy legalábbis megment egy induló vitától.

Nem is kívánhatnék jobb nőt...

Ezzel a bókdal a partnerednek mutatod meg hogy ő a legjobb neked nő a világon. Minden nőnek időnként különlegesnek kell éreznie magát, és ezzel a bókával pontosan ezt az érzést fogja megadni nekik. Ráadásul e mondat után biztosak lesznek benne, hogy nem kell másik nőt keresned, mert teljesen elégedettek vagytok együtt. Hidd el, ha a megfelelő pillanatban megadod ezt a bókot a barátnődnek, sírni fog a boldogságtól.

Te vagy életem szerelme...

Ha ezt megadod bók a partnerének, remegni fog a szerelemtől. Ezzel a mondattal egyértelműen elmondod neki, hogy életed hátralévő részét vele szeretnéd leélni. Ebben a pillanatban úgy fogja érezni magát, hogy ő a legszerencsésebb nő az egész világon. Sok hölgy számára ez a mondat többet jelent, mint a szeretlek szavak.

Kíváncsi vagyok, mit gondol erről...

Első pillantásra azt gondolhatja, hogy ez a mondat nem, ez nem bók. Tévedsz. A nők izgalommal töltik el, ha partnerük kikéri a véleményüket. Ez azt jelenti, hogy értékelik őket, és ezért kérnek tanácsot.

Remek vagy. Nem tudtam volna nélküled...

Megbecsülöd a feleségedet ezzel a dicsérettel. Boldog lesz, ha felismered az erejét. Partnere azt fogja érezni, hogy hasznos és tud segíteni. Egy ilyen bók elmondása a legjobb módja annak, hogy boldoggá tegye élete szerelmét.Hasonló cikkek

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

A nők idővel több tapasztalatot és önbizalmat szereznek az életben. Ez a kapcsolatukon is megmutatkozik. Olyan dolgokat tesznek, amelyek erősítik partnerségüket. Milyen?

Olyan társkereső oldalt keresel, ahol életre szóló társat találhatsz? Eleged van az örökös flörtölésből, amiből végül semmi lesz? Ha elcsábított a könnyű online randevúzás lehetősége, és még nem sikerült találkoznia, akkor egy kicsit csalódott lehet. Még a választott társkereső oldal sem segített megtalálni a megfelelő partnert egy komoly kapcsolathoz? Egyáltalán a jobb oldalon áll?

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.