A közösségi média a boldog kapcsolat veszélye?

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Mások megnyugtatása

Rómeó és Júlia szüleik és a társadalom rosszallása ellenére feltétel nélkül szerették egymást. Úgy tűnik azonban, hogy a közösségi oldalakon aktív pároknak megnyugtatásra van szükségük az egész világtól, hogy kapcsolatuk gyönyörű, és tényleg nagyon szerelmesek. Az offline párok önellátóak. Minden együtt töltött pillanat dokumentálása, majd közzététele meglehetősen káros a kapcsolatodra.

Az offline párok nem vonják el a figyelmét

Ezt te magad is tudod. Közvetlenül a közösségi hálózatok fellendülése után olyan hangok kezdtek hallani, hogy tönkreteszik a személyes kommunikációt. És ezzel együtt a partner vagy baráti kapcsolatok. Valamiben biztosan igazuk van. Ha boldog vagy, akkor osztatlan figyelmet szentelsz partnerednek. Nem kell ellenőriznie, hogy valakinek tetszett-e az állapota vagy az imént hozzáadott fotó.

A piszkos ruhanemű privát marad

Minél több ember tud mindent a kapcsolatáról, nagyobb a probléma. A kisebb nézeteltéréseknek, amelyek minden kapcsolat normális részét képezik, privátnak kell maradniuk. Amíg a világ nem tud a mosatlan bögrékkel kapcsolatos nézeteltéréseidről, szinte azonnal megoldod azokat. A háttérbeszéd, a fotók vagy a közösségi oldalakon lévő státuszok egy kis problémát botránygá változtatnak, amely hosszú ideig követni fogja Önt. És mi más? Megrontja a kapcsolatát és megsérti a szerelmét.

Nem hasonlítják össze őket

Egyre több tanulmány és közvélemény-kutatás mutatja, hogy a közösségi média nélkül élők általában boldogabbak. Nem függenek a "lájkok" számától, hogy bizonyítsák kapcsolatuk erősségét. Nem is állandóan más párokhoz hasonlítják magukat. Ne feledje, hogy a közösségi médiában minden tökéletesnek tűnik. De az igazi kapcsolat sokkal fontosabb. Mindenekelőtt azt, hogy mit érzel és mit tapasztalsz. Nem, hogy hányan kommentáltak a fotódhoz. Ezt ne feledje, és ennek megfelelően intézkedjen.


Hasonló cikkek

Nem könnyű megtalálni a megfelelőt vagy a megfelelőt az életúthoz, még ha többször is ígéretesnek tűnt? Vagy inkább attól tart, hogy már régen találkozott vele, de elszalasztotta az egyedülálló lehetőséget? Ne aggódj! Megmondjuk, hogyan lehet felismerni az igaz szerelmet!

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.