4 lépés az elutasítás kezeléséhez

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti a kilökődést.

Tudományos tanulmányok igazolják, hogy az elutasítás nem csak lelkileg, hanem fizikailag is fáj. Sajnos a fájdalomra nincs varázsszer. De mérsékelheti. Pszichológusok tanácsot adtak, hogyan tedd.

Leföldeld magad

Ha a szerelmed elutasít, a tested kaotikusan reagálhat. Normális a megnövekedett szívverés, erős izzadás vagy akár az ájulás érzése. Egy pillanatra megzavarhatja ez az állapot.

Ebben a pillanatban egyetlen érzékre összpontosítson. Legyen tudatában annak, hogyan érinti a lába a talajt, vagy gondoljon a kezében tartott tárgy felületére. Csak egy érzékre koncentráljon, és gondolatait egyetlen pontra összpontosítsa. Ha valami konkrétra összpontosít, akkor újra elkezdhet gondolkodni.

Töltsön időt kedvencével

Az állatok terápiás hatásaikról ismertek. Ha van házi kedvence, tartsa a közelében. Alternatív megoldásként keressen fel valakit, akit ismer, akinek van kutyája vagy macskája. Elmehetsz menhelyre és sétálhatsz egy kutyát, aki biztosan boldog lesz.

Találj valami tanulnivalót

Az elutasítás utáni első pillanatokban nehéz lehet a továbblépés élet . Ennek ellenére új irányt, célt vagy hobbit kell találnod. Keressen új lehetőségeket és lehetőségeket az idő eltöltésére, és arra, hogy hová irányítsa figyelmét. Próbálj ki új dolgokat. Lehet, hogy ezen az új hobbin keresztül megismerkedik valakivel.

Ne verje fel magát

Az a tény, hogy valaki elutasított, egyáltalán nem kell mondanunk rólad semmit. Ne keress azonnal hibát magadban, és ne hibáztasd magad. A világ hatalmas, és egy idő után biztosan találkozol valakivel. Légy nyitott az új lehetőségekre, amelyek boldoggá tesznek.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Az első szerelme alatt órákig tudtok ülni és egymás szemébe nézni. De néhány hónapnyi kapcsolat után valószínűleg még ez a szórakozási forma sem fog többé szórakozni. Bár még mindig szerelmesek vagytok egymásba, ehhez valami más kellene. Valami érdekesebb, izgalmasabb, több akció, stb. Küzdj le az unalom ellen, és kezdj el együtt csinálni valamit. Mindenekelőtt ne essen pánikba, ha nem tudja, mit és hol kezdjen. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit!

Nagyon gyakoriak a viták a családtagok között, különösen két egyesült család között. Nehéz jó társat találni, ráadásul barátságos anyósra vagy apósra. Ha a nézeteltérései az elején vannak, még mindig meg lehet menteni a kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.