Humor egy kapcsolatban


A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort használsz a kapcsolatodban.

A statisztikák szerint a legtöbb háztartásban nem mindennapi rutin a szex. Nevetésnek kellene lennie. A nevetést nem szabad elhanyagolni egy kapcsolatban. Ha nem tudtok együtt nevetni, nem lennél boldog a kapcsolatodban. Tanuljatok meg együtt nevetni apróságokon, mindenen, amit legalább egy kicsit viccesnek találtok. Nevessünk együtt a megtekintett vígjátékon, nevessünk a közös emlékeken.

Mosolyogj, kérlek

Meg kell erősíteni a kapcsolatodat? Akkor nevess! Nem kell egész nap a gyomrodat fogni, hogy boldog légy. Még egy egyszerű mosoly is csodákra képes. Mosolyogj magadra naponta ahányszor csak tudsz. Egy mosoly nem kerül semmibe, szóval ne spórolj vele. Egy mosoly új szintre emelheti kapcsolatát. Ha reggel felkeléskor, reggelinél vagy munkába induláskor mosolyogsz magadra, akkor a munkából hazatérve, vacsoránál, tévézéskor vagy lefekvés után azonnal egy kicsit boldogabb lesz az életed. Ennek köszönhetően jó kedved lesz és minden jobban fog menni neked. Nem csak a kapcsolatában, hanem a magánéletében és a szakmai életében is.

Élvezd a jó időket

Próbálj meg emlékezni minden jóra, ami az életedben történt. Miért? Mert a jó pillanatokat sokkal hamarabb és könnyebben elfelejtik, mint a negatívakat. A valami szép gondolata azonnal feledésbe merül az első problémánál, amelyet meg kell oldania. Ha az emlékezeted nem szolgál úgy, ahogy kellene, és megfeledkezel a szép élményekről, segíts magadon egy füzettel, ahová minden pozitív pillanatot leírhatsz. Ha nem szeretsz írni, vigyél magaddal fényképezőgépet, és rögzíts vagy fotózz le mindent, amit a pároddal tapasztalsz. A pozitív témájú videók vagy fényképek megtekintése mindig nagyon kellemes. Főleg, ha a pároddal együtt nézed őket, és emlékszel azokra a kellemes dolgokra, amiket abban a pillanatban együtt csináltál.

Felejtsd el a nem megfelelő humort és iróniát

Mi lehet vicces számodra, lehet, hogy mások számára nem vicces. Ügyeljen arra, hogy kiváló poénját az illető ne tréfaként vagy gúnyként értelmezze. A humornak mindig kedvesnek kell lennie, és ha valakinek a rovására kedveskedsz, vigyázz, mit mondasz.
Ha tréfát akarsz csinálni, ne viccelj olyan témában, amely valakinek fontos. Soha ne viccelj a párod családja rovására, annak rovására, hogy a szerelmed hogyan néz ki, vagy hogy van az ágyban. Soha ne kritizáld a szeretett személy hiányosságait. Egy rosszul megtervezett vicc károsíthatja partnere önbizalmát. És te ezt nem akarod. Tehát légy óvatos, és ne bagatellizálj a vicceiddel olyasmit, ami a másik személyt érdekli, vagy olyasmit, amiről tudod, hogy szerelmed nem tud kezelni.

Nő vs. férfi humor

A nők másfajta humort használnak, mint a férfiak. Amit a férfiak viccesnek találnak, az kínos lehet a nők számára, és fordítva. A nők humora gyakran nem reagál a férfiak részéről. Ráadásul a nők más célból használják a humort, mint férfi társaik. A nők a humort inkább a kapcsolat támogatásának és erősítésének eszközének tekintik, a férfiak inkább a saját személyiségük támogatásának. És ez nagy különbséget jelent.

De a nevetés az élet fűszere. Próbáld tehát a lehető legjobban feldobni az életed!


Hasonló cikkek

Mint minden más a világon, a partnerkapcsolat is folyamatosan fejlődik. Bár szívesebben maradnánk a szerelemnek abban a csodálatos időszakában, ez nem lehetséges. Szerencsére a pszichológusoknak már sikerült feltárniuk, hogyan követik egymást a párkapcsolat egyes fázisai. Azt is kitalálták, merre és hogyan kell továbblépni a hosszú távú kapcsolat fenntartása érdekében.

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Tehát mire allergiásak a férfiak?

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.