Humor egy kapcsolatban


A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort használsz a kapcsolatodban.

A statisztikák szerint a legtöbb háztartásban nem mindennapi rutin a szex. Nevetésnek kellene lennie. A nevetést nem szabad elhanyagolni egy kapcsolatban. Ha nem tudtok együtt nevetni, nem lennél boldog a kapcsolatodban. Tanuljatok meg együtt nevetni apróságokon, mindenen, amit legalább egy kicsit viccesnek találtok. Nevessünk együtt a megtekintett vígjátékon, nevessünk a közös emlékeken.

Mosolyogj, kérlek

Meg kell erősíteni a kapcsolatodat? Akkor nevess! Nem kell egész nap a gyomrodat fogni, hogy boldog légy. Még egy egyszerű mosoly is csodákra képes. Mosolyogj magadra naponta ahányszor csak tudsz. Egy mosoly nem kerül semmibe, szóval ne spórolj vele. Egy mosoly új szintre emelheti kapcsolatát. Ha reggel felkeléskor, reggelinél vagy munkába induláskor mosolyogsz magadra, akkor a munkából hazatérve, vacsoránál, tévézéskor vagy lefekvés után azonnal egy kicsit boldogabb lesz az életed. Ennek köszönhetően jó kedved lesz és minden jobban fog menni neked. Nem csak a kapcsolatában, hanem a magánéletében és a szakmai életében is.

Élvezd a jó időket

Próbálj meg emlékezni minden jóra, ami az életedben történt. Miért? Mert a jó pillanatokat sokkal hamarabb és könnyebben elfelejtik, mint a negatívakat. A valami szép gondolata azonnal feledésbe merül az első problémánál, amelyet meg kell oldania. Ha az emlékezeted nem szolgál úgy, ahogy kellene, és megfeledkezel a szép élményekről, segíts magadon egy füzettel, ahová minden pozitív pillanatot leírhatsz. Ha nem szeretsz írni, vigyél magaddal fényképezőgépet, és rögzíts vagy fotózz le mindent, amit a pároddal tapasztalsz. A pozitív témájú videók vagy fényképek megtekintése mindig nagyon kellemes. Főleg, ha a pároddal együtt nézed őket, és emlékszel azokra a kellemes dolgokra, amiket abban a pillanatban együtt csináltál.

Felejtsd el a nem megfelelő humort és iróniát

Mi lehet vicces számodra, lehet, hogy mások számára nem vicces. Ügyeljen arra, hogy kiváló poénját az illető ne tréfaként vagy gúnyként értelmezze. A humornak mindig kedvesnek kell lennie, és ha valakinek a rovására kedveskedsz, vigyázz, mit mondasz.
Ha tréfát akarsz csinálni, ne viccelj olyan témában, amely valakinek fontos. Soha ne viccelj a párod családja rovására, annak rovására, hogy a szerelmed hogyan néz ki, vagy hogy van az ágyban. Soha ne kritizáld a szeretett személy hiányosságait. Egy rosszul megtervezett vicc károsíthatja partnere önbizalmát. És te ezt nem akarod. Tehát légy óvatos, és ne bagatellizálj a vicceiddel olyasmit, ami a másik személyt érdekli, vagy olyasmit, amiről tudod, hogy szerelmed nem tud kezelni.

Nő vs. férfi humor

A nők másfajta humort használnak, mint a férfiak. Amit a férfiak viccesnek találnak, az kínos lehet a nők számára, és fordítva. A nők humora gyakran nem reagál a férfiak részéről. Ráadásul a nők más célból használják a humort, mint férfi társaik. A nők a humort inkább a kapcsolat támogatásának és erősítésének eszközének tekintik, a férfiak inkább a saját személyiségük támogatásának. És ez nagy különbséget jelent.

De a nevetés az élet fűszere. Próbáld tehát a lehető legjobban feldobni az életed!


Hasonló cikkek

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

A nők idővel több tapasztalatot és önbizalmat szereznek az életben. Ez a kapcsolatukon is megmutatkozik. Olyan dolgokat tesznek, amelyek erősítik partnerségüket. Milyen?

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Enélkül nem tudna olyan szilárd alapokra épülő kapcsolatot építeni, amely még egy partnerválság idején sem omlik meg. De még mindig van néhány dolog, amit mindig meg kell tartanod magadban. Melyek azok?

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.