Humor egy kapcsolatban


A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort használsz a kapcsolatodban.

A statisztikák szerint a legtöbb háztartásban nem mindennapi rutin a szex. Nevetésnek kellene lennie. A nevetést nem szabad elhanyagolni egy kapcsolatban. Ha nem tudtok együtt nevetni, nem lennél boldog a kapcsolatodban. Tanuljatok meg együtt nevetni apróságokon, mindenen, amit legalább egy kicsit viccesnek találtok. Nevessünk együtt a megtekintett vígjátékon, nevessünk a közös emlékeken.

Mosolyogj, kérlek

Meg kell erősíteni a kapcsolatodat? Akkor nevess! Nem kell egész nap a gyomrodat fogni, hogy boldog légy. Még egy egyszerű mosoly is csodákra képes. Mosolyogj magadra naponta ahányszor csak tudsz. Egy mosoly nem kerül semmibe, szóval ne spórolj vele. Egy mosoly új szintre emelheti kapcsolatát. Ha reggel felkeléskor, reggelinél vagy munkába induláskor mosolyogsz magadra, akkor a munkából hazatérve, vacsoránál, tévézéskor vagy lefekvés után azonnal egy kicsit boldogabb lesz az életed. Ennek köszönhetően jó kedved lesz és minden jobban fog menni neked. Nem csak a kapcsolatában, hanem a magánéletében és a szakmai életében is.

Élvezd a jó időket

Próbálj meg emlékezni minden jóra, ami az életedben történt. Miért? Mert a jó pillanatokat sokkal hamarabb és könnyebben elfelejtik, mint a negatívakat. A valami szép gondolata azonnal feledésbe merül az első problémánál, amelyet meg kell oldania. Ha az emlékezeted nem szolgál úgy, ahogy kellene, és megfeledkezel a szép élményekről, segíts magadon egy füzettel, ahová minden pozitív pillanatot leírhatsz. Ha nem szeretsz írni, vigyél magaddal fényképezőgépet, és rögzíts vagy fotózz le mindent, amit a pároddal tapasztalsz. A pozitív témájú videók vagy fényképek megtekintése mindig nagyon kellemes. Főleg, ha a pároddal együtt nézed őket, és emlékszel azokra a kellemes dolgokra, amiket abban a pillanatban együtt csináltál.

Felejtsd el a nem megfelelő humort és iróniát

Mi lehet vicces számodra, lehet, hogy mások számára nem vicces. Ügyeljen arra, hogy kiváló poénját az illető ne tréfaként vagy gúnyként értelmezze. A humornak mindig kedvesnek kell lennie, és ha valakinek a rovására kedveskedsz, vigyázz, mit mondasz.
Ha tréfát akarsz csinálni, ne viccelj olyan témában, amely valakinek fontos. Soha ne viccelj a párod családja rovására, annak rovására, hogy a szerelmed hogyan néz ki, vagy hogy van az ágyban. Soha ne kritizáld a szeretett személy hiányosságait. Egy rosszul megtervezett vicc károsíthatja partnere önbizalmát. És te ezt nem akarod. Tehát légy óvatos, és ne bagatellizálj a vicceiddel olyasmit, ami a másik személyt érdekli, vagy olyasmit, amiről tudod, hogy szerelmed nem tud kezelni.

Nő vs. férfi humor

A nők másfajta humort használnak, mint a férfiak. Amit a férfiak viccesnek találnak, az kínos lehet a nők számára, és fordítva. A nők humora gyakran nem reagál a férfiak részéről. Ráadásul a nők más célból használják a humort, mint férfi társaik. A nők a humort inkább a kapcsolat támogatásának és erősítésének eszközének tekintik, a férfiak inkább a saját személyiségük támogatásának. És ez nagy különbséget jelent.

De a nevetés az élet fűszere. Próbáld tehát a lehető legjobban feldobni az életed!


Hasonló cikkek

Számtalan tipp és tanács található a boldog párkapcsolathoz. De melyik a megfelelő? Azok, amelyekről bölcs könyvekben vagy az interneten olvasol? Vagy esetleg tanácsot a legjobb barátaitól és haverjaitól? Mi a helyzet a pszichológusok és más kapcsolati szakértők tanácsaival? Hogyan válasszuk ki a legjobbakat a rengeteg tanács és tipp közül? Megcsináltuk neked!

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.