Szeress bele a párodba újra és újra

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Élesítsd újra a kapcsolatodat, és szeress újra a párodba!

Ha már régóta vagy valakivel, hajlamos vagy meglátni szerelmed "sötét oldalát". Hirtelen a másik manipulatív, féltékeny, zoknit hagy a földön, vagy hajat a mosogatóban... Másrészt mi lehetne romantikusabb? Ismered valaki lelkének legsötétebb zugait, és mégis hajlandó vagy velük leélni az életedet. Pontosan ezt hívják szerelemnek. Hiszen szeretnénk boldogok lenni, és szép pillanatokat átélni az életben. Nézze meg, hogyan lehet újra beleszeretni a szerelmébe!

Csináld azt, amit szeretsz

Kezdje valamivel, ami nem kapcsolódik közvetlenül a párjához. Csináld azt, amit szeretsz, és tedd gyakran. Főzni, jógázni, horgászni, hallgatni kedvenc zenéit, kimenni az éttermekbe kulináris élményekért, csak üldögélni a fűben a parkban és nézni a fákat... Idézz jó hangulatot, ahogy csak kell, és amilyen gyakran csak tudod. Ha jó hangulatban vagy, könnyebben szembesülsz a mindennapi problémákkal, és így türelmesebb leszel azokhoz a dolgokhoz, amelyeket nem igazán szeretsz.

Írj le egy listát a nagyszerű tulajdonságokról.

Miután a tökéletes hangulatba került, készítsen egy privát listát arról, hogy mit szeret kedvencében. Attól kezdve, ahogy törődik veled, egészen addig, ahogy a kezével a hajába túr. Írj le mindent, ami eszedbe jut, és hagyj helyet más dolgoknak, amelyek a jövőben eszedbe jutnak. És ne felejts el hozni egy igazán nagy papírt!

Kántálj bármit, amit érdemes énekelni

Amikor kedvenceddel van, figyelje meg a leírt dolgokat, és énekeljen őket. Lélekben vagy ossza meg őket, ez rajtad múlik. Keress újakat is. Ne várja meg, amíg a viselkedése valamilyen módon megváltozik, kezdje el most egyedül. Egyikőtöknek meg kell tennie az első lépést, akkor miért ne te? Változtassa meg saját nézetét aktívan, és az eredmények nem tartanak sokáig.

Ismétlés tetszés szerint

Kezdje el ma, és ismételje meg az előző három lépést egy hétig. Hamarosan látni fogod, milyen csodálatos változások történnek a kapcsolatoddal, a szeretőddel és önmagaddal. Kövesd őket egy hónapig, és gyakorlatilag garantáljuk, hogy kapcsolatod olyan lesz, mint abban a pillanatban, amikor először beleszerettél! Szeretettje látható változáson megy keresztül. Megnyílik előtted, megváltozik a nézőpontja rólad és a kapcsolatodról, elkezd értékelni téged, mint te őt. Kezdje el!


Hasonló cikkek

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák leggyakrabban a nők a férfiakat?

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

Szereted a párodat, de szeretnél valamit változtatni rajta? Egyesek számára ez lehetséges, másoknak sajnos nem. Honnan kellene tudnia? Például az adott személy viselkedése szerint.

Akár még nem is beszélt a házasságkötésről, akár több éve vagytok együtt, minden bizonnyal sok értékes tanácsot hallottatok a boldog házasság létrehozásáról és fenntartásáról. Több pszichológust, partneredzőt és sikeres házaspárt is megkérdeztünk, mit gondolnak erről. Megcáfolták helyettünk ezeket a mítoszokat!

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.