Mit ne tegyünk még szerelemből sem?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, hogy mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Várd el a barátaidtól

Akár minden szabad másodpercedet a kedveseddel szeretnéd tölteni, vagy a legrosszabb esetben azt akarja, hogy ő legyen, soha ne felejtsd el a barátaidat. Meg fogják érteni, miért nincs már rájuk annyi időd. Azonban nem értenék meg, ha a szerelem miatt teljesen felhagynál velük. Azt tanácsoljuk: Ne ossza fel az életét pontos vonallal a „kedves előtt” és „egy kedvesével” között. Élvezd az életet mindkét „fronton”.

Teljesen változtasd meg a ruhatáradat

Kényszerít a szerelmed, hogy elegánsabban öltözz, mint ami jólesik? Vagy éppen ellenkezőleg, szakadt farmert, szegecses kabátot lökdösi, és verseket ír arról, hogyan állna jól a puszta? Ha egyáltalán nem tetszik nekik semmi, amit viselsz, miért kezdték veled? Kegyetlenül hangozhat. De ha teljesen meg akarják változtatni a stílusodat, akkor megpróbálnak valaki mást csinálni, mint aki valójában vagy. És légy óvatos!

Étrendváltás

Természetesen nem baj, ha együtt étkeznek egészségesebben, vagy elkezdenek edzeni. De mindkettőjüknek bele kell egyeznie egy ilyen változtatásba. Ne vesd bele magad vegetarianizmusba, diétába, vagy ez utóbbi kedvéért dobd ki örökre szeretett süteményeidet. Soha ne hagyd, hogy bárki rákényszerítsen az étrend megváltoztatására, ha nem akarod. Jó néhány diétás tanács, de nem napi előadások.

Felfogadd fenntartás nélkül a másik ember életmódját

Te inkább nyugodt lélek vagy, de új szeretőd testben és lélekben sportoló , hegymászás , egyetlen focimeccset sem hagy ki, és nem tud adrenalin nélkül élni? Még ha szerelmed "csak" imádja is a modellragasztást, nem a te felelősséged, hogy ebbe a tevékenységbe is beleszeress. Tartsd meg a hobbidat, és foglalkozz a saját dolgaiddal a saját idődben! Legalább lesz miről beszélni. Hagyja, hogy az élete gazdagodjon, ne változzon meg teljesen.


Hasonló cikkek

Amikor a bájról és a manipulációról beszélünk, gyakran csak nagyon vékony a határvonal közöttük. A legtöbb pszichopata és szociopata első pillantásra erősen elbűvölő volt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki, akinek vonzó személyisége, manipulatív természetű.

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha rossz idő van, tegyél fel otthon egy jó filmet!

A pénzügyek az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, amellyel egy kapcsolatban meg kell küzdened. Lesz közös fiókotok, vagy mindegyiknek lesz saját fiókja? Kinek a pénzéből vásárol háztartási cikkeket? Milyen drága? Ezek és sok más kapcsolódó kérdés megmérgezheti a legjobb partnerséget. Hogyan lehet megoldani a kapcsolat gyakorlati oldalát úgy, hogy az ne zavarja a romantikus oldalát?

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.