Mit ne tegyünk még szerelemből sem?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, hogy mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Várd el a barátaidtól

Akár minden szabad másodpercedet a kedveseddel szeretnéd tölteni, vagy a legrosszabb esetben azt akarja, hogy ő legyen, soha ne felejtsd el a barátaidat. Meg fogják érteni, miért nincs már rájuk annyi időd. Azonban nem értenék meg, ha a szerelem miatt teljesen felhagynál velük. Azt tanácsoljuk: Ne ossza fel az életét pontos vonallal a „kedves előtt” és „egy kedvesével” között. Élvezd az életet mindkét „fronton”.

Teljesen változtasd meg a ruhatáradat

Kényszerít a szerelmed, hogy elegánsabban öltözz, mint ami jólesik? Vagy éppen ellenkezőleg, szakadt farmert, szegecses kabátot lökdösi, és verseket ír arról, hogyan állna jól a puszta? Ha egyáltalán nem tetszik nekik semmi, amit viselsz, miért kezdték veled? Kegyetlenül hangozhat. De ha teljesen meg akarják változtatni a stílusodat, akkor megpróbálnak valaki mást csinálni, mint aki valójában vagy. És légy óvatos!

Étrendváltás

Természetesen nem baj, ha együtt étkeznek egészségesebben, vagy elkezdenek edzeni. De mindkettőjüknek bele kell egyeznie egy ilyen változtatásba. Ne vesd bele magad vegetarianizmusba, diétába, vagy ez utóbbi kedvéért dobd ki örökre szeretett süteményeidet. Soha ne hagyd, hogy bárki rákényszerítsen az étrend megváltoztatására, ha nem akarod. Jó néhány diétás tanács, de nem napi előadások.

Felfogadd fenntartás nélkül a másik ember életmódját

Te inkább nyugodt lélek vagy, de új szeretőd testben és lélekben sportoló , hegymászás , egyetlen focimeccset sem hagy ki, és nem tud adrenalin nélkül élni? Még ha szerelmed "csak" imádja is a modellragasztást, nem a te felelősséged, hogy ebbe a tevékenységbe is beleszeress. Tartsd meg a hobbidat, és foglalkozz a saját dolgaiddal a saját idődben! Legalább lesz miről beszélni. Hagyja, hogy az élete gazdagodjon, ne változzon meg teljesen.


Hasonló cikkek

A vonzás meglehetősen összetett dolog. Számos szintje van, amelyeket meg kell érteni ahhoz, hogy boldog partneréletet élhessünk. Mi tehát a vonzalom titka? Gazdagságban, intelligenciában, szépségben vagy milyen jellemvonásokkal rendelkezik?

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.