Mit ne tegyünk még szerelemből sem?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, hogy mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Várd el a barátaidtól

Akár minden szabad másodpercedet a kedveseddel szeretnéd tölteni, vagy a legrosszabb esetben azt akarja, hogy ő legyen, soha ne felejtsd el a barátaidat. Meg fogják érteni, miért nincs már rájuk annyi időd. Azonban nem értenék meg, ha a szerelem miatt teljesen felhagynál velük. Azt tanácsoljuk: Ne ossza fel az életét pontos vonallal a „kedves előtt” és „egy kedvesével” között. Élvezd az életet mindkét „fronton”.

Teljesen változtasd meg a ruhatáradat

Kényszerít a szerelmed, hogy elegánsabban öltözz, mint ami jólesik? Vagy éppen ellenkezőleg, szakadt farmert, szegecses kabátot lökdösi, és verseket ír arról, hogyan állna jól a puszta? Ha egyáltalán nem tetszik nekik semmi, amit viselsz, miért kezdték veled? Kegyetlenül hangozhat. De ha teljesen meg akarják változtatni a stílusodat, akkor megpróbálnak valaki mást csinálni, mint aki valójában vagy. És légy óvatos!

Étrendváltás

Természetesen nem baj, ha együtt étkeznek egészségesebben, vagy elkezdenek edzeni. De mindkettőjüknek bele kell egyeznie egy ilyen változtatásba. Ne vesd bele magad vegetarianizmusba, diétába, vagy ez utóbbi kedvéért dobd ki örökre szeretett süteményeidet. Soha ne hagyd, hogy bárki rákényszerítsen az étrend megváltoztatására, ha nem akarod. Jó néhány diétás tanács, de nem napi előadások.

Felfogadd fenntartás nélkül a másik ember életmódját

Te inkább nyugodt lélek vagy, de új szeretőd testben és lélekben sportoló , hegymászás , egyetlen focimeccset sem hagy ki, és nem tud adrenalin nélkül élni? Még ha szerelmed "csak" imádja is a modellragasztást, nem a te felelősséged, hogy ebbe a tevékenységbe is beleszeress. Tartsd meg a hobbidat, és foglalkozz a saját dolgaiddal a saját idődben! Legalább lesz miről beszélni. Hagyja, hogy az élete gazdagodjon, ne változzon meg teljesen.


Hasonló cikkek

Csókolózáskor az emberi szervezetben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Öröm és élvezet érzésével tölti el az embert. A csókok növelik a vágyat, hogy két embert egy testben egyesítsenek. Nem csoda, ha egy szerelmes pár csókolózás közben még jobban vonzódik egymáshoz. A csókok pozitívan erősítik minden pár kapcsolatát. Szóval ne habozzon, és azonnal ugorjon bele a csókolózásba.

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, van olyan ajándékötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki.

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. Ha megérti partnereit, nemcsak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.