Mit ne tegyünk még szerelemből sem?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, hogy mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Várd el a barátaidtól

Akár minden szabad másodpercedet a kedveseddel szeretnéd tölteni, vagy a legrosszabb esetben azt akarja, hogy ő legyen, soha ne felejtsd el a barátaidat. Meg fogják érteni, miért nincs már rájuk annyi időd. Azonban nem értenék meg, ha a szerelem miatt teljesen felhagynál velük. Azt tanácsoljuk: Ne ossza fel az életét pontos vonallal a „kedves előtt” és „egy kedvesével” között. Élvezd az életet mindkét „fronton”.

Teljesen változtasd meg a ruhatáradat

Kényszerít a szerelmed, hogy elegánsabban öltözz, mint ami jólesik? Vagy éppen ellenkezőleg, szakadt farmert, szegecses kabátot lökdösi, és verseket ír arról, hogyan állna jól a puszta? Ha egyáltalán nem tetszik nekik semmi, amit viselsz, miért kezdték veled? Kegyetlenül hangozhat. De ha teljesen meg akarják változtatni a stílusodat, akkor megpróbálnak valaki mást csinálni, mint aki valójában vagy. És légy óvatos!

Étrendváltás

Természetesen nem baj, ha együtt étkeznek egészségesebben, vagy elkezdenek edzeni. De mindkettőjüknek bele kell egyeznie egy ilyen változtatásba. Ne vesd bele magad vegetarianizmusba, diétába, vagy ez utóbbi kedvéért dobd ki örökre szeretett süteményeidet. Soha ne hagyd, hogy bárki rákényszerítsen az étrend megváltoztatására, ha nem akarod. Jó néhány diétás tanács, de nem napi előadások.

Felfogadd fenntartás nélkül a másik ember életmódját

Te inkább nyugodt lélek vagy, de új szeretőd testben és lélekben sportoló , hegymászás , egyetlen focimeccset sem hagy ki, és nem tud adrenalin nélkül élni? Még ha szerelmed "csak" imádja is a modellragasztást, nem a te felelősséged, hogy ebbe a tevékenységbe is beleszeress. Tartsd meg a hobbidat, és foglalkozz a saját dolgaiddal a saját idődben! Legalább lesz miről beszélni. Hagyja, hogy az élete gazdagodjon, ne változzon meg teljesen.


Hasonló cikkek

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb, ha kissé megváltoztatja az igazságot, és bizonyos esetekben hazudik?

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez így van.

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.