Hogyan lehet újra beleszeretni a szerelmébe?

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig beleszeretsz a párodba.

Kommunikálj egymással

Először is tudnod kell kommunikálni egymással. Kommunikáljunk egymással minden jóról és rosszról. Ossza meg örömeit és gondjait partnerével. Próbáljon közös megoldást találni a problémájára. Azt fogod tapasztalni, hogy hirtelen sokkal közelebb kerülsz egymáshoz, ha tudod, mi történik a szerelmeddel, és segíteni fogsz egymásnak.

Korlátozd a modern technológiát és a közösségi hálózatokon töltött időt

Próbálja korlátozni a modern idők vívmányait. Ne üljön állandóan laptopja, táblagépe vagy okostelefonja előtt. Ne légy rabja a közösségi médiának. Változtasd meg a prioritásaidat. Inkább tölts időt a pároddal az interneten.

Érintsd meg, simogasd, csókold, szeressétek egymást

A kommunikáció mellett a rendszeres testi kontaktus is szükséges. Érints, simogass, simogass, szeress. Elég egy simogatás az arcán, egy rövid ölelés vagy gyengéd érintések. Ha tehetitek, aludjatok egymás mellett. Lehetőleg úgy, hogy a tested minél jobban összeérjen. Minél közelebb vagytok egymáshoz, annál elégedettebbek lesztek a kapcsolatukkal. Az érintés mellett a csók is fontos. Tehát gyakrabban csókold meg a párodat, mint reggel, amikor munkába indulsz, és este, amikor hazaérsz. Amikor megcsókolod és megérinted a testedet, az oxitocin nevű hormont szabadít fel, amitől szerelmesnek érzed magad. Koncentrálj a rendszeres szexre is. Folyamatosan fedezzen fel olyan új területeket, amelyek elégedettséget okoznak Önnek és partnerének.

Közölje hobbijait és érdeklődési körét

Ez is része a szerelmi életének. Azt kérdezed miért? Ha azt csinálod, amit élvezel, ami tetszik, ami energiát ad, sokkal elégedettebben fogsz nézni a világra. Ugyanakkor teret kap a felgyülemlett stressztől való megszabaduláshoz, ami szintén pozitív hatással lesz az életére. Ahogyan Önt is érdekelni fogja, partnerének is kell lennie valamilyen tevékenységnek. Támogassa őt abban, amit szeret. Ha ezek olyan hobbik, amiket nem tudsz vagy nem akarsz együtt csinálni, akkor nem kell. Nincs más dolgod, mint beszélni róluk, és meghallgatni partnered történetét. Találjatok olyan közös érdeklődési köröket is, amelyek megerősítik a partnerségeteket. A pihenésből, sportolásból vagy egyéb tevékenységekből nyert energiát vidd át a kapcsolatodba!

Pihenj egy kicsit a megszokott gondjaidtól

Kirándulj, hosszú hétvégére vagy nyaralásra együtt. Ha párkapcsolatában korlátozza a hatalmas munkaterhelés, időnként meg kell engednie magának egy kis pihenést. Nem csak neked van rá szükséged, hanem a párkapcsolatodra is. Ha olyan fázisban vagy, amikor a munkád miatt korlátozod partneredet, próbálj meg néha pótolni. Ez a fajta romantika otthon, nyaralóban, wellness szállodában vagy külföldi nyaraláson egyáltalán nem rossz.

Mutasd ki az érzéseidet

Ha tudod, hogy szereted a partner, bizonyítsd be magadnak. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Viselkedés, gesztusok, de szavak is. Próbáld meg tehát a szeretetedet a lehető legjobb módon kifejezni. Hébe-hóba dobjon egy-egy bókot. Így a párod tudni fogja, hogy értékeled őt, és még több éves kapcsolat után is csodálod. Ez nem tesz semmit az Ön számára, növelheti partnere önbizalmát, és ezáltal megváltoztathatja azt, ahogyan látja magát. És ez pozitív hatással lesz a kapcsolatodra is.

Lepd meg párodat valami kedveskel

A szerelem alapja többek között apróságokon, meglepetéseken stb. időnként próbálja meg partnerét meglepni valamivel. Nem drága ajándékokról beszélünk, hanem apróságokról, amelyek eszünkbe jutnak. Küldj magadnak egy kedves SMS-t napközben. Hívjon és hívja meg szerelmét vacsorára. Vegyél egy doboz csokis pralinét, és add oda kedvesednek, amikor hazaérnek a munkából. Tervezzen utazást, hívja meg párját moziba, lepje meg kedvesét a hálószobában. Bármit is teszel, ami eltér attól a sztereotípiától, amely évek után biztosan uralkodik a kapcsolatodban, annak mindig kifizetődik. Ha meglepetés formájában fektet be egy párkapcsolatba, az biztosan tetszeni fog a szerelmednek.


Hasonló cikkek

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Találtál olyan fiút, aki láthatóan fiatalabb nálad? Remekül érezheti magát egy kapcsolat elején egy "nyuszival", mert az fel fog tölteni. Másrészt azonban egy lényegesen fiatalabb partnerrel való kapcsolat nem biztos, hogy ideális. Mutatunk néhány dolgot, amire lelkileg fel kell készülnöd.

A szegények és a gazdagok ugyanabból a tésztából készülnek. Ugyanazt a nyelvet beszélik, és pontosan ugyanúgy születtek. Ezt követően azonban útjaik elváltak egymástól, és minden csoport más irányba indult el. Egészen más az életmódjuk. Még mindig jól megértik egymást?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.