Mit akarnak a férfiak egy kapcsolatban?

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. A férfiak is... De a férfiak is vágynak a következő dolgokra egy kapcsolatban.

Légy tájékozott

Hogy a férfiak örülnek, ha egy nő végre elhallgat? Semmiképpen! Ez egy régóta esedékes mítosz. A férfiak valójában nagyon szívesen beszélnek. De amit még jobban szeretnek, az az őszinte és leplezetlen tájékoztatás. Félsz felfedni az érzéseidet, vagy attól, hogy nem igazán szereted az ágyban reggelizni? Ha a nő nem szólal meg, a férfi nem tud semmit. És ez fordítva is igaz! Szólj, ha valami nem tetszik. Mondd, de azt is, hogy mit szeretsz, mi zavar, miért tesz boldoggá ez a pillanat. Beszélgessetek egymással!

Támogatás

Mindkét nem egyetért ebben a kérdésben. Bármit csinálsz, jót vagy rosszat, akár sikerül, akár nem. Partnere szeretné az Ön támogatását. Fogadd magad olyannak, amilyen vagy. Valószínűleg nem fogsz megváltozni. Támogassa őt hobbijában. Nehezen dolgozik, és alig alszik? Hagyja el a hagyományos és fizikailag megterhelő kerékpározást, és támogassa.

Legyen egy „férfi barlang”

Nincs jó módja annak, hogy azt mondjuk: „Szeretlek, de most szükségem van teljesen és teljesen egyedül lenni.” Mert a másik oldalról mindig egy kicsit fájdalmas. De mindenkinek, vagyis abszolút mindenkinek szüksége van a saját életére. A hobbijaid, érdeklődési köreid, az a kis valami, amit senkivel nem osztasz meg. Kényeztesd őt. És kényeztesd magad is!

Tökéletes szex

Igen, ez így van. A férfiak nagyon szeretik egymást. Ennek a ténynek az egyetlen hátránya, hogy itt tényleg nincs mindenkire érvényes útmutató. Ez az a fajta szex, ami miatt szívesen későn jössz dolgozni. Az, amikor a párod megfordul, hogy egy gyönyörű, miniszoknyás lányt lát, de "bele a bokrokba" rángatnak! Pont olyan szexet, amit mással nem fog megtapasztalni. Most akar téged, még akkor is, ha tíz perc múlva indul a gépe? Akkor nyersz. Élvezi a szexet veled!


Hasonló cikkek

Nagyanyáink és nagyapáink olyan kapcsolatban éltek/élnek, amely általában ötven évnél hosszabb. Manapság az emberek hálásak, hogy szerelmük legalább öt-tíz évig tart. Hogyan csinálják a nagyszülők? Van néhány tanácsunk, amit érdemes betartani, hogy a kapcsolatod is tartós legyen.

A kommunikáció minden kapcsolat alapja, ezt mindenki tudja. De miről beszélgess igazán a pároddal? Ha kíváncsi, ez a cikk neked szól.

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Ha a házassága kezd sablonossá válni, az rossz. Minden kezd ugyanolyan unalmassá válni, és a szerelmed kezd eltűnni a kapcsolatodból. Tudja meg, hogy a házassága sztereotípiával fenyeget-e vagy sem.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.