A boldog kapcsolat titka

Mindenki ismer legalább egy olyan párt, amelyik tökéletesnek tűnik. Ki ne szeretne ilyesmit átélni? Sok éven át együtt élni és folyamatosan szeretni egymást, mint a kapcsolat elején? Sajnos nincs garantált és univerzális útmutató a boldog kapcsolathoz. De ezeknek a boldog pároknak van néhány titkos összetevője, amelyekben a kapcsolatuk boldogsága rejlik. Te is szeretnéd megismerni őket?

Érdeklődés és tisztelet

Sok pár gyakran enged annak a benyomásnak, hogy már nagyon jól ismeri a másikat. Az emberi természet azonban nem adott, és az élet során folyamatosan változik. A vélemények változnak leginkább. De az ízlések és a kedvenc tevékenységek sem szokatlanok. Szóval soha ne törődj a partnereddel. Érdeklődjön az ő érdekei és véleménye iránt is. De ne feledkezz meg magadról sem. Ne próbálja megtudni, hogy a másik személy mit fog mondani vagy tenni, mielőtt megtenné. A boldog párok soha nem hagyják abba, hogy megismerjék egymást.

Az Ön élete, élete párként

A legboldogabb párok nem töltik minden szabadidejüket együtt. Ez ellentmondásnak hangzik? Ne aggódj, nem az! Az elégedett párok tiszteletben tartják egyediségüket. Az, hogy valakivel kapcsolatban élsz, nem azt jelenti, hogy minden szabadidőd együtt töltöd. Adjanak egymásnak elegendő teret ahhoz, hogy mindketten egyediek legyenek. Minden személyiségnek megvannak a maga hobbija, érdeklődési köre és gondolatai. A boldog párok tisztelik egymás egyediségét, és ezért működik ez olyan jól a kapcsolatukban.

Az egyik boldogsága megduplázódik

A másik boldogságának örülni nem csak egy utópisztikus ötlet. Ha megosztod valakivel saját sikeredet és boldogságodat, mindketten még erősebbek lesznek. A másik boldogságának öröme köti össze a házaspárt. A siker így mindkettő „tulajdonává” válik. És mi szebb a kedves emlékeknél? Még akkor is, ha egy időre külön vagy, alig várod, hogy elmondhasd a másiknak az élményeidet. A boldog párok megoszthatják örömüket szerelmükkel. Csináld te is!

A vita művészete

Egyetlen kapcsolat sem nélkülözheti időnkénti konfliktusokat, még a legtökéletesebb is. De a boldog párok tudják, hogyan kell úgy vitatkozni, hogy ne történjen helyrehozhatatlan kár. A nézeteltéréseket azonnal kibeszélik, nem hagyják, hogy a felszín alatt bugyborékolják. A zaklatás és a fehérnemű tabu egy ilyen kapcsolatban, valamint a már megoldott problémák felidézése (megrovása). A boldog párok tudnak konstruktívan vitatkozni.


Hasonló cikkek

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Azt gondolhatja, hogy a vitákat kerülnie kell, mert kudarcot vall, és a gyakoribb eszmecsere csak tönkreteszi a kapcsolatát. De ennek az ellenkezője igaz. Egy konstruktív vita kitisztítja köztetek a levegőt, és újra előre léphet a kapcsolatban. A probléma az, hogy az emberek nem tudnak rendesen vitatkozni. Szeretné tudni, hogyan zajlik egy konstruktív vita?

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatod tehát, hogy a kedvesed boldogtalan?

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.