Hogyan lehet fenntartani egy távkapcsolatot?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Beszélje meg, mire számíthat mindketten.

A lehető leghamarabb üljetek le együtt, hogy megbeszéljék a kapcsolatotokkal kapcsolatos elképzeléseiteket, hogy mit szeretnétek. Nem mindegy, hogy egy közös hétvégét "áldoztok" erre a témára, vagy a számítógép mellett vitatkoztok együtt. Szeretnél egy hosszú távú kapcsolatot, ami fokozatosan szerelemmé nő ki, és mindketten vágyni fogtok valahova félúton összeköltözni? Vagy csak egy esti figyelemelterelőt keresel, hogy legyen kivel beszélgetni, és időnként összejössz egy szexjátékra? Állítsa össze elképzeléseit, és sok jövőbeli problémától és álmatlan éjszakától kíméli meg magát.

Használja a jelenlegi kommunikációs lehetőségeket

Valószínűleg még soha nem volt ilyen egyszerű a kapcsolattartás, még egy távolsági. A közösségi médiának és mindenféle más csatornának tulajdonítják, hogy a távolsági kapcsolatok minden eddiginél „elérhetőbbé” válnak. Klasszikus telefon, e-mail, üzenetek Facebookon keresztül, kissé "elavult" icq vagy Skype, meglévő online programok videokonferenciákhoz... Mindez nagyban megkönnyíti a kommunikációt. Találkozhattok egy videojátékban is, és egy epikus kalandban indulhattok együtt a karaktereken keresztül! Ne állj ellen semminek és az egyetlen módszernek, amelyik a legjobban illik hozzád, és kísérletezz másokkal is.

Élvezd

Ne sírj a barátaid vállán, hogy csak mindegyiket látod más szórványosan, vagy ne legyél udvariatlan a barátaiddal, akik kigúnyolnak, amiért elrejtetted a választottad. Élvezd a kapcsolatot a vele járó érzésekkel együtt. Ehhez pedig használd ki a lehetőséget, hogy építs karriered vagy olyan érdeklődési köreidet, amelyekre egyébként nem jutna időd a szeretőddel. Hozd ki a legjobbat távkapcsolatodból. Ha az előnyökre összpontosít, nem pedig az ellenkezőjére, akkor sokkal nagyobb esélye van a kapcsolat működésének.

Időpontok egyeztetése és betartása

A fizikai találkozás kissé nehezebb ti ketten. De ez nem jelenti azt, hogy ritkán kell találkoznod! Röviden, ehhez csak az idő alaposabb tervezésére van szükség. Állapodjon meg az ülések ideális számában havonta, negyedévente vagy hat hónaponként. Magától értetődik, hogy azok, akik több ezer kilométerre laknak egymástól, ritkábban látják egymást, mint azok, akik csak néhány tucat vagy több száz kilométerre laknak egymástól. Ennek ellenére próbálj meg minden lehetőséget kihasználni, ami az utadba kerül. Szabad hétvége, hosszú hétvége, ünnepnapok, üzleti utak. Távoli rokonok születésnapja, akik történetesen ugyanabban az irányban élnek, mint a kedvesed. Kiállítások, piacok, társasági események félúton köztetek. Hozd ki a legtöbbet az együtt töltött időből!


Hasonló cikkek

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Nem igazán szeret hazajönni egy ideje? Nem tudod miért, de valami zavar a jelenlegi kapcsolatodban? Nem akarsz szakítani, mert még mindig szereted a párodat? Szóval mi van ezzel? Ne ess kétségbe! Útmutatást adunk a párkapcsolat leggyakoribb problémáinak egyszerű megoldásához.

Az ideális változat az, amikor két ember azért van együtt, mert szeretik egymást. Ha azonban hiányzik a szenvedély a kapcsolatodból, ne ess kétségbe. Még a pusztán észen alapuló szenvedély nélküli partnerség is remekül működhet. De melyik kapcsolatban boldogabbak az emberek? Értelemből vagy szerelemből fog tovább tartani egy kapcsolat? Nézzük meg együtt e változatok előnyeit és hátrányait.

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.