Hogyan lehet fenntartani egy távkapcsolatot?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Beszélje meg, mire számíthat mindketten.

A lehető leghamarabb üljetek le együtt, hogy megbeszéljék a kapcsolatotokkal kapcsolatos elképzeléseiteket, hogy mit szeretnétek. Nem mindegy, hogy egy közös hétvégét "áldoztok" erre a témára, vagy a számítógép mellett vitatkoztok együtt. Szeretnél egy hosszú távú kapcsolatot, ami fokozatosan szerelemmé nő ki, és mindketten vágyni fogtok valahova félúton összeköltözni? Vagy csak egy esti figyelemelterelőt keresel, hogy legyen kivel beszélgetni, és időnként összejössz egy szexjátékra? Állítsa össze elképzeléseit, és sok jövőbeli problémától és álmatlan éjszakától kíméli meg magát.

Használja a jelenlegi kommunikációs lehetőségeket

Valószínűleg még soha nem volt ilyen egyszerű a kapcsolattartás, még egy távolsági. A közösségi médiának és mindenféle más csatornának tulajdonítják, hogy a távolsági kapcsolatok minden eddiginél „elérhetőbbé” válnak. Klasszikus telefon, e-mail, üzenetek Facebookon keresztül, kissé "elavult" icq vagy Skype, meglévő online programok videokonferenciákhoz... Mindez nagyban megkönnyíti a kommunikációt. Találkozhattok egy videojátékban is, és egy epikus kalandban indulhattok együtt a karaktereken keresztül! Ne állj ellen semminek és az egyetlen módszernek, amelyik a legjobban illik hozzád, és kísérletezz másokkal is.

Élvezd

Ne sírj a barátaid vállán, hogy csak mindegyiket látod más szórványosan, vagy ne legyél udvariatlan a barátaiddal, akik kigúnyolnak, amiért elrejtetted a választottad. Élvezd a kapcsolatot a vele járó érzésekkel együtt. Ehhez pedig használd ki a lehetőséget, hogy építs karriered vagy olyan érdeklődési köreidet, amelyekre egyébként nem jutna időd a szeretőddel. Hozd ki a legjobbat távkapcsolatodból. Ha az előnyökre összpontosít, nem pedig az ellenkezőjére, akkor sokkal nagyobb esélye van a kapcsolat működésének.

Időpontok egyeztetése és betartása

A fizikai találkozás kissé nehezebb ti ketten. De ez nem jelenti azt, hogy ritkán kell találkoznod! Röviden, ehhez csak az idő alaposabb tervezésére van szükség. Állapodjon meg az ülések ideális számában havonta, negyedévente vagy hat hónaponként. Magától értetődik, hogy azok, akik több ezer kilométerre laknak egymástól, ritkábban látják egymást, mint azok, akik csak néhány tucat vagy több száz kilométerre laknak egymástól. Ennek ellenére próbálj meg minden lehetőséget kihasználni, ami az utadba kerül. Szabad hétvége, hosszú hétvége, ünnepnapok, üzleti utak. Távoli rokonok születésnapja, akik történetesen ugyanabban az irányban élnek, mint a kedvesed. Kiállítások, piacok, társasági események félúton köztetek. Hozd ki a legtöbbet az együtt töltött időből!


Hasonló cikkek

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.