Hogyan lehet fenntartani egy távkapcsolatot?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Beszélje meg, mire számíthat mindketten.

A lehető leghamarabb üljetek le együtt, hogy megbeszéljék a kapcsolatotokkal kapcsolatos elképzeléseiteket, hogy mit szeretnétek. Nem mindegy, hogy egy közös hétvégét "áldoztok" erre a témára, vagy a számítógép mellett vitatkoztok együtt. Szeretnél egy hosszú távú kapcsolatot, ami fokozatosan szerelemmé nő ki, és mindketten vágyni fogtok valahova félúton összeköltözni? Vagy csak egy esti figyelemelterelőt keresel, hogy legyen kivel beszélgetni, és időnként összejössz egy szexjátékra? Állítsa össze elképzeléseit, és sok jövőbeli problémától és álmatlan éjszakától kíméli meg magát.

Használja a jelenlegi kommunikációs lehetőségeket

Valószínűleg még soha nem volt ilyen egyszerű a kapcsolattartás, még egy távolsági. A közösségi médiának és mindenféle más csatornának tulajdonítják, hogy a távolsági kapcsolatok minden eddiginél „elérhetőbbé” válnak. Klasszikus telefon, e-mail, üzenetek Facebookon keresztül, kissé "elavult" icq vagy Skype, meglévő online programok videokonferenciákhoz... Mindez nagyban megkönnyíti a kommunikációt. Találkozhattok egy videojátékban is, és egy epikus kalandban indulhattok együtt a karaktereken keresztül! Ne állj ellen semminek és az egyetlen módszernek, amelyik a legjobban illik hozzád, és kísérletezz másokkal is.

Élvezd

Ne sírj a barátaid vállán, hogy csak mindegyiket látod más szórványosan, vagy ne legyél udvariatlan a barátaiddal, akik kigúnyolnak, amiért elrejtetted a választottad. Élvezd a kapcsolatot a vele járó érzésekkel együtt. Ehhez pedig használd ki a lehetőséget, hogy építs karriered vagy olyan érdeklődési köreidet, amelyekre egyébként nem jutna időd a szeretőddel. Hozd ki a legjobbat távkapcsolatodból. Ha az előnyökre összpontosít, nem pedig az ellenkezőjére, akkor sokkal nagyobb esélye van a kapcsolat működésének.

Időpontok egyeztetése és betartása

A fizikai találkozás kissé nehezebb ti ketten. De ez nem jelenti azt, hogy ritkán kell találkoznod! Röviden, ehhez csak az idő alaposabb tervezésére van szükség. Állapodjon meg az ülések ideális számában havonta, negyedévente vagy hat hónaponként. Magától értetődik, hogy azok, akik több ezer kilométerre laknak egymástól, ritkábban látják egymást, mint azok, akik csak néhány tucat vagy több száz kilométerre laknak egymástól. Ennek ellenére próbálj meg minden lehetőséget kihasználni, ami az utadba kerül. Szabad hétvége, hosszú hétvége, ünnepnapok, üzleti utak. Távoli rokonok születésnapja, akik történetesen ugyanabban az irányban élnek, mint a kedvesed. Kiállítások, piacok, társasági események félúton köztetek. Hozd ki a legtöbbet az együtt töltött időből!


Hasonló cikkek

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Számtalan útmutatást találhat az interneten arról, hogyan lehet boldog párkapcsolati életet élni. De minden tanács nem segít, amíg meg nem tanul egy dolgot. Ez pedig az, hogy szeresd magad. Megrázod a fejed, hogy ez önző és felesleges az életben? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.