Hogyan lehet fenntartani egy távkapcsolatot?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Beszélje meg, mire számíthat mindketten.

A lehető leghamarabb üljetek le együtt, hogy megbeszéljék a kapcsolatotokkal kapcsolatos elképzeléseiteket, hogy mit szeretnétek. Nem mindegy, hogy egy közös hétvégét "áldoztok" erre a témára, vagy a számítógép mellett vitatkoztok együtt. Szeretnél egy hosszú távú kapcsolatot, ami fokozatosan szerelemmé nő ki, és mindketten vágyni fogtok valahova félúton összeköltözni? Vagy csak egy esti figyelemelterelőt keresel, hogy legyen kivel beszélgetni, és időnként összejössz egy szexjátékra? Állítsa össze elképzeléseit, és sok jövőbeli problémától és álmatlan éjszakától kíméli meg magát.

Használja a jelenlegi kommunikációs lehetőségeket

Valószínűleg még soha nem volt ilyen egyszerű a kapcsolattartás, még egy távolsági. A közösségi médiának és mindenféle más csatornának tulajdonítják, hogy a távolsági kapcsolatok minden eddiginél „elérhetőbbé” válnak. Klasszikus telefon, e-mail, üzenetek Facebookon keresztül, kissé "elavult" icq vagy Skype, meglévő online programok videokonferenciákhoz... Mindez nagyban megkönnyíti a kommunikációt. Találkozhattok egy videojátékban is, és egy epikus kalandban indulhattok együtt a karaktereken keresztül! Ne állj ellen semminek és az egyetlen módszernek, amelyik a legjobban illik hozzád, és kísérletezz másokkal is.

Élvezd

Ne sírj a barátaid vállán, hogy csak mindegyiket látod más szórványosan, vagy ne legyél udvariatlan a barátaiddal, akik kigúnyolnak, amiért elrejtetted a választottad. Élvezd a kapcsolatot a vele járó érzésekkel együtt. Ehhez pedig használd ki a lehetőséget, hogy építs karriered vagy olyan érdeklődési köreidet, amelyekre egyébként nem jutna időd a szeretőddel. Hozd ki a legjobbat távkapcsolatodból. Ha az előnyökre összpontosít, nem pedig az ellenkezőjére, akkor sokkal nagyobb esélye van a kapcsolat működésének.

Időpontok egyeztetése és betartása

A fizikai találkozás kissé nehezebb ti ketten. De ez nem jelenti azt, hogy ritkán kell találkoznod! Röviden, ehhez csak az idő alaposabb tervezésére van szükség. Állapodjon meg az ülések ideális számában havonta, negyedévente vagy hat hónaponként. Magától értetődik, hogy azok, akik több ezer kilométerre laknak egymástól, ritkábban látják egymást, mint azok, akik csak néhány tucat vagy több száz kilométerre laknak egymástól. Ennek ellenére próbálj meg minden lehetőséget kihasználni, ami az utadba kerül. Szabad hétvége, hosszú hétvége, ünnepnapok, üzleti utak. Távoli rokonok születésnapja, akik történetesen ugyanabban az irányban élnek, mint a kedvesed. Kiállítások, piacok, társasági események félúton köztetek. Hozd ki a legtöbbet az együtt töltött időből!


Hasonló cikkek

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl a válást komolyabb lelki sérülések nélkül.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.