A szeretetnek szabadságot kell adnia

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.Ha a határtalan szerelem a legjobb, amit mindkettőtök számára kaphatsz, akkor természetesen nem vesszük el tőled. Kívánjuk, hogy minél tovább tartson. Ha életfeladatot lát abban, hogy van, és minden szabadidejét csak együtt szeretné tölteni, élvezze. De ilyen párok vannak minimum. Ez általában úgy működik a kapcsolatokban, hogy bár az emberek mindenekelőtt szeretik egymást, szükségük van egy bizonyos mértékű szabadságra is a kapcsolatban.

Szerelem vagy félelem a partner elvesztésétől?

< p>Úgy érzed, hogy párod egy kicsit szeret, és hajlandó vagy bármit megtenni, hogy ez megváltozzon? Félsz attól, hogy kedvesed nem hagy el téged/szeretettedet valaki más miatt, és ezért inkább megtesz mindent, amit akarnak? Csinálsz olyan dolgokat is, amelyek kellemetlenek számodra, csak azért, hogy a szerelmed kedvében járj? Tehát légy óvatos, ez nem a szerelemről szól, hanem inkább a partner elvesztésétől való félelemről. Egyrészt érthető, hogy kevesen akarnak egyedül, szeretet nélkül élni. Másrészt fel kell ismerned, hogy a félelemen alapuló szerelem nem szerelem. Ebben az esetben a szerelem megköt, és egyáltalán nem élvezed.

Tanuld meg magadat is szeretni

Ahhoz, hogy szeressenek, először magadat kell szeretned. Ne aggódj, ez nem hülyeség. Ha szereted magad, képes leszel szeretetet adni másoknak és szeretetet kapni másoktól. Miért van ez így? Mert ha nem szereted magad, úgy ahogy vagy, nem fogsz bízni magadban, folyamatosan kételkedsz magadban, soha nem fogsz bízni a párodban, hogy érdemes veled lenni. Az egyik partner alacsony önbecsülése tönkreteheti a partnerséget. Az alacsony önértékelés jó kiváltója a gyanakvásnak és a féltékenységnek, és ez nem tesz jót semmilyen kapcsolatnak. Tehát tanuld meg szeretni magad, légy elégedett magaddal, és csak utána add másoknak az energiádat, a szeretetedet, az idődet, a tudásodat stb.. Ha nincs mit adni, nem fogod tudni elvenni senkitől.

< h2>Az igaz szerelem nem vár semmit cserébe

Lehet, hogy kissé furcsa, de igaz. Nem helyes megtenni valamit valakinek csak azért, mert azt várod, hogy tegye vissza. Ne csinálj dolgokat csak azért, mert elvárják tőled, vagy azért, mert ezt kellene tenned. Ne várj semmit cserébe párodtól, különben csalódni fogsz a kapcsolatban. Ha mindent a szerelemért teszel, akkor szeretni fogod csinálni. Ne feledje, hogy a szeretetet senki és semmi nem kényszerítheti.

A szerelemnek szabadságot kell adnia

És a legtöbb kapcsolatnál pontosan ez a probléma. Az emberek azt gondolják, hogy amikor párkapcsolatban vagy házasságban élnek, egy életre a másikhoz kötődnek, és a partner csak hozzájuk tartozik. Igen, szimbolikusan tényleg így van. De ha leköti a párját a parancsaival, tiltásaival, aggodalmaival, hogy hova megy, kivel megy oda, mit fog ott csinálni, mikor tér vissza hozzád, megtiltod neki, hogy barátokkal kommunikáljon, esélye sincs látni, hogy megcsal stb., valószínűleg hamarosan elveszíti a partnerét. A partnernek szabadnak kell lennie a kapcsolatban, pl. hogy azt csinálhatnak, amit akarnak és amikor akarnak. Szabadságot kell kapniuk tevékenységeikhez, barátaikhoz, hobbijaikhoz, véleményükhöz, gondolataikhoz. Ne a szerelmedre koncentrálj. Ne függj a párodtól. Ne essen pánikba attól a gondolattól, hogy elhagyhat téged. Igen, bármikor megteheti, amikor akarja. Így megy ez az életben. Ezzel meg kell birkózni!Csak ha szabadságot adsz a párodnak és minden este szívesen visszajön hozzád,akkor találkoztál egy olyan partnerrel aki igazán szeret!


Hasonló cikkek

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.