A szeretetnek szabadságot kell adnia

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.Ha a határtalan szerelem a legjobb, amit mindkettőtök számára kaphatsz, akkor természetesen nem vesszük el tőled. Kívánjuk, hogy minél tovább tartson. Ha életfeladatot lát abban, hogy van, és minden szabadidejét csak együtt szeretné tölteni, élvezze. De ilyen párok vannak minimum. Ez általában úgy működik a kapcsolatokban, hogy bár az emberek mindenekelőtt szeretik egymást, szükségük van egy bizonyos mértékű szabadságra is a kapcsolatban.

Szerelem vagy félelem a partner elvesztésétől?

< p>Úgy érzed, hogy párod egy kicsit szeret, és hajlandó vagy bármit megtenni, hogy ez megváltozzon? Félsz attól, hogy kedvesed nem hagy el téged/szeretettedet valaki más miatt, és ezért inkább megtesz mindent, amit akarnak? Csinálsz olyan dolgokat is, amelyek kellemetlenek számodra, csak azért, hogy a szerelmed kedvében járj? Tehát légy óvatos, ez nem a szerelemről szól, hanem inkább a partner elvesztésétől való félelemről. Egyrészt érthető, hogy kevesen akarnak egyedül, szeretet nélkül élni. Másrészt fel kell ismerned, hogy a félelemen alapuló szerelem nem szerelem. Ebben az esetben a szerelem megköt, és egyáltalán nem élvezed.

Tanuld meg magadat is szeretni

Ahhoz, hogy szeressenek, először magadat kell szeretned. Ne aggódj, ez nem hülyeség. Ha szereted magad, képes leszel szeretetet adni másoknak és szeretetet kapni másoktól. Miért van ez így? Mert ha nem szereted magad, úgy ahogy vagy, nem fogsz bízni magadban, folyamatosan kételkedsz magadban, soha nem fogsz bízni a párodban, hogy érdemes veled lenni. Az egyik partner alacsony önbecsülése tönkreteheti a partnerséget. Az alacsony önértékelés jó kiváltója a gyanakvásnak és a féltékenységnek, és ez nem tesz jót semmilyen kapcsolatnak. Tehát tanuld meg szeretni magad, légy elégedett magaddal, és csak utána add másoknak az energiádat, a szeretetedet, az idődet, a tudásodat stb.. Ha nincs mit adni, nem fogod tudni elvenni senkitől.

< h2>Az igaz szerelem nem vár semmit cserébe

Lehet, hogy kissé furcsa, de igaz. Nem helyes megtenni valamit valakinek csak azért, mert azt várod, hogy tegye vissza. Ne csinálj dolgokat csak azért, mert elvárják tőled, vagy azért, mert ezt kellene tenned. Ne várj semmit cserébe párodtól, különben csalódni fogsz a kapcsolatban. Ha mindent a szerelemért teszel, akkor szeretni fogod csinálni. Ne feledje, hogy a szeretetet senki és semmi nem kényszerítheti.

A szerelemnek szabadságot kell adnia

És a legtöbb kapcsolatnál pontosan ez a probléma. Az emberek azt gondolják, hogy amikor párkapcsolatban vagy házasságban élnek, egy életre a másikhoz kötődnek, és a partner csak hozzájuk tartozik. Igen, szimbolikusan tényleg így van. De ha leköti a párját a parancsaival, tiltásaival, aggodalmaival, hogy hova megy, kivel megy oda, mit fog ott csinálni, mikor tér vissza hozzád, megtiltod neki, hogy barátokkal kommunikáljon, esélye sincs látni, hogy megcsal stb., valószínűleg hamarosan elveszíti a partnerét. A partnernek szabadnak kell lennie a kapcsolatban, pl. hogy azt csinálhatnak, amit akarnak és amikor akarnak. Szabadságot kell kapniuk tevékenységeikhez, barátaikhoz, hobbijaikhoz, véleményükhöz, gondolataikhoz. Ne a szerelmedre koncentrálj. Ne függj a párodtól. Ne essen pánikba attól a gondolattól, hogy elhagyhat téged. Igen, bármikor megteheti, amikor akarja. Így megy ez az életben. Ezzel meg kell birkózni!Csak ha szabadságot adsz a párodnak és minden este szívesen visszajön hozzád,akkor találkoztál egy olyan partnerrel aki igazán szeret!


Hasonló cikkek

A szakítás mindig fájdalmas. Ha ti is együtt éltek, akkor ebben a pillanatban nem sok ideje marad a szívfájdalmat. A szakítás után el kell kezdenie a gyakorlati ügyekkel foglalkozni. Egyeseknek segít a szakításnál, másoknak még jobban fáj. Ha tehát mielőbb el kell költöznie párjától, tanácsot adunk, mire gondoljon!

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.