Hogyan kezeljük a szellemképeket?

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi a helyzet?

A kísérteties az elszakadás gyáva formája. Ahelyett, hogy őszintén szakítanának veled, halott bogarakat csinálnak. Nem válaszolnak az üzeneteidre, talán még letiltottak is. Eddig minden jól ment! Ismersz valakit, akit próbáltál utolérni, de ő makacsul hallgat? Tudja meg, hogyan kell kezelni.

Nem baj, ha nem érted

Főleg az online randevúzások során néhány ember egyszerűen eltűnik. Eddig tökéletesen megértettétek egymást, de hirtelen nem válaszolnak. Ha több mint egy hétig hallgatnak, ne aggódj miatta, és engedd el. Az élet már csak ilyen, nem mindig lehet megérteni. Nem mindig kapunk magyarázatot vagy megoldást. Nincs értelme ezen gondolkodni. A saját jóléted érdekében hagyd el.

Kérdezd meg magadtól: Csináltam valamit rosszul?

Van valami, amiért bocsánatot kell kérned? Mondtál vagy tettél valamit, ami elűzte a másikat, még ha nem is szándékosan? Ha teljesen őszinte vagy önmagadhoz, rájöhetsz valami hülyeségre, ami bármilyen okból megérintette a társadat. Ebben az esetben lehetősége van bocsánatot kérni és elmagyarázni a helyzetet. De légy óvatos, ne vigye túlzásba. Ha a másik érzékeny, akkor előbb-utóbb megint elcsesznek téged, és ez megy tovább és tovább. Hasonlóképpen, ha a másik személy szó nélkül eltűnt az életedből, ez a szellemkép tipikus megnyilvánulása. Ebben az esetben nem tudsz mit tenni, úgyis megtörténik.

Fogd el, hogy nem tudod

Sosem kell tudnod a választ a döntő kérdésre: miért. Miért hagyták abba hirtelen a telefonálást, az SMS-ezést, miért nem jelentek meg soha? Történhetett volna valami az életükben, összejöttek mással, kiköltözhettek volna, arra a következtetésre jutottak, hogy neked ez nem fog menni. Vagy egészen más ok áll a háttérben. Az a fontos, hogy nem tudod, és valószínűleg soha nem is fogod, mert egyszerűen nincs módod. Folyamatosan törni az agyát és megpróbálni rájönni, az csak egy ördögi körben forog. Szakíts vele, és folytasd a saját életeddel. Valakivel, aki megérdemli a gondolatait.

Ne hagyja magát irányítani

Ilyen befalazottnak lenni szörnyű érzés. De ne feledd, ez nem mond semmit rólad. Nem foszt meg semmitől. Vannak más lehetőségek is, legyen szó szerelemről vagy barátságról. Rengeteg ember van az életedben, aki ott akar maradni. A társkereső oldalon sok más kapcsolat is található, akik igyekeznek találkozni vagy üzenetet küldeni neked. Ha abbahagyod a fejtörést, hogy miért és miért, több időd lesz új barátokat szerezni! Menj el és találkozz valakivel, aki megéri!


Hasonló cikkek

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

Az asszonyról azt mondják, hogy ő a családi tűzhely őre. Azt is állítják, hogy biológiailag az a vágy, hogy csak egy állandó szexuális partner legyen. Az utóbbi években azonban a nők viselkedése gyakran eltér ettől az állítástól. A nők egyre hűtlenebbek. Mi készteti a szebbik nemet a hűtlenségre?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.