Hogyan kezeljük a szellemképeket?

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi a helyzet?

A kísérteties az elszakadás gyáva formája. Ahelyett, hogy őszintén szakítanának veled, halott bogarakat csinálnak. Nem válaszolnak az üzeneteidre, talán még letiltottak is. Eddig minden jól ment! Ismersz valakit, akit próbáltál utolérni, de ő makacsul hallgat? Tudja meg, hogyan kell kezelni.

Nem baj, ha nem érted

Főleg az online randevúzások során néhány ember egyszerűen eltűnik. Eddig tökéletesen megértettétek egymást, de hirtelen nem válaszolnak. Ha több mint egy hétig hallgatnak, ne aggódj miatta, és engedd el. Az élet már csak ilyen, nem mindig lehet megérteni. Nem mindig kapunk magyarázatot vagy megoldást. Nincs értelme ezen gondolkodni. A saját jóléted érdekében hagyd el.

Kérdezd meg magadtól: Csináltam valamit rosszul?

Van valami, amiért bocsánatot kell kérned? Mondtál vagy tettél valamit, ami elűzte a másikat, még ha nem is szándékosan? Ha teljesen őszinte vagy önmagadhoz, rájöhetsz valami hülyeségre, ami bármilyen okból megérintette a társadat. Ebben az esetben lehetősége van bocsánatot kérni és elmagyarázni a helyzetet. De légy óvatos, ne vigye túlzásba. Ha a másik érzékeny, akkor előbb-utóbb megint elcsesznek téged, és ez megy tovább és tovább. Hasonlóképpen, ha a másik személy szó nélkül eltűnt az életedből, ez a szellemkép tipikus megnyilvánulása. Ebben az esetben nem tudsz mit tenni, úgyis megtörténik.

Fogd el, hogy nem tudod

Sosem kell tudnod a választ a döntő kérdésre: miért. Miért hagyták abba hirtelen a telefonálást, az SMS-ezést, miért nem jelentek meg soha? Történhetett volna valami az életükben, összejöttek mással, kiköltözhettek volna, arra a következtetésre jutottak, hogy neked ez nem fog menni. Vagy egészen más ok áll a háttérben. Az a fontos, hogy nem tudod, és valószínűleg soha nem is fogod, mert egyszerűen nincs módod. Folyamatosan törni az agyát és megpróbálni rájönni, az csak egy ördögi körben forog. Szakíts vele, és folytasd a saját életeddel. Valakivel, aki megérdemli a gondolatait.

Ne hagyja magát irányítani

Ilyen befalazottnak lenni szörnyű érzés. De ne feledd, ez nem mond semmit rólad. Nem foszt meg semmitől. Vannak más lehetőségek is, legyen szó szerelemről vagy barátságról. Rengeteg ember van az életedben, aki ott akar maradni. A társkereső oldalon sok más kapcsolat is található, akik igyekeznek találkozni vagy üzenetet küldeni neked. Ha abbahagyod a fejtörést, hogy miért és miért, több időd lesz új barátokat szerezni! Menj el és találkozz valakivel, aki megéri!


Hasonló cikkek

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.