4 házassági szabály, amelyet be kell tartania

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik!

Nem szabad kihagynia a szexet

A szex minden boldog párkapcsolat fontos része. Ha tényleg csak szórványosan szeretkezel, akkor valami nincs rendben köztetek. A fizikai vonzalom valószínűleg nem működik legalább egyikőtöknek. Ha nem szexelsz rendszeresen, előbb-utóbb kihűlnek az érzelmek köztetek. A testi közelség idegenné válik tőled, és fokozatosan megszűnik a köztetek lévő szerelem.

Töltsétek együtt a vakációt

Szánj időt magadra, és menj el valahova együtt. Ne utazz a barátaiddal, ha a házastársaddal el tudsz menni szép helyekre. A nyaralás erősíti a partnerkapcsolatokat. Kár lenne mással tölteni, mint a legközelebbi személyeddel. Évente legalább kétszer érdemes együtt menni ismeretlen környezetbe. Újjáéleszti a párkapcsolatot, és sok szép élményben lesz részetek együtt.

Légy őszinte magaddal

A bizalom az őszinteségen alapszik. Nélküle egyetlen házasság sem működhet sokáig. Képzeld el, hogy nem bízunk egymásban, és hűtlenséggel gyanúsítjuk egymást. Ebben az esetben a kapcsolat csak kellemetlen vitákról és állandó problémákról szólna. A saját érdekedben légy teljesen őszinte magaddal, és ne titkolj el semmit magad elől. Csak akkor lehettek elégedettek egymással.

Ne feküdjetek le kibékülés nélkül

Egy házasság sem nélkülözheti alkalmi vitákat. De időről időre meg kell tisztítania a levegőt a kapcsolatában. Ha veszekedtek, és pillanatok alatt kibékülsz, boldog párnak tarthatod magad. Egy dologra azonban figyelni kell. Soha ne feküdj le vitatkozva. Először mindig békülj ki. Nem fog jól aludni, és egy kellemetlen nap következményeit másnap reggelre hordja. Kölcsönösen kellemetlen lesz a következő nap. Egy vita után mindig szükséges, hogy estére kibékülj, különben tönkreteheti a következő napokat. És garantáltan hozzájárulnak a kölcsönös kapcsolatod meggyengüléséhez.


Hasonló cikkek

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.