4 házassági szabály, amelyet be kell tartania

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik!

Nem szabad kihagynia a szexet

A szex minden boldog párkapcsolat fontos része. Ha tényleg csak szórványosan szeretkezel, akkor valami nincs rendben köztetek. A fizikai vonzalom valószínűleg nem működik legalább egyikőtöknek. Ha nem szexelsz rendszeresen, előbb-utóbb kihűlnek az érzelmek köztetek. A testi közelség idegenné válik tőled, és fokozatosan megszűnik a köztetek lévő szerelem.

Töltsétek együtt a vakációt

Szánj időt magadra, és menj el valahova együtt. Ne utazz a barátaiddal, ha a házastársaddal el tudsz menni szép helyekre. A nyaralás erősíti a partnerkapcsolatokat. Kár lenne mással tölteni, mint a legközelebbi személyeddel. Évente legalább kétszer érdemes együtt menni ismeretlen környezetbe. Újjáéleszti a párkapcsolatot, és sok szép élményben lesz részetek együtt.

Légy őszinte magaddal

A bizalom az őszinteségen alapszik. Nélküle egyetlen házasság sem működhet sokáig. Képzeld el, hogy nem bízunk egymásban, és hűtlenséggel gyanúsítjuk egymást. Ebben az esetben a kapcsolat csak kellemetlen vitákról és állandó problémákról szólna. A saját érdekedben légy teljesen őszinte magaddal, és ne titkolj el semmit magad elől. Csak akkor lehettek elégedettek egymással.

Ne feküdjetek le kibékülés nélkül

Egy házasság sem nélkülözheti alkalmi vitákat. De időről időre meg kell tisztítania a levegőt a kapcsolatában. Ha veszekedtek, és pillanatok alatt kibékülsz, boldog párnak tarthatod magad. Egy dologra azonban figyelni kell. Soha ne feküdj le vitatkozva. Először mindig békülj ki. Nem fog jól aludni, és egy kellemetlen nap következményeit másnap reggelre hordja. Kölcsönösen kellemetlen lesz a következő nap. Egy vita után mindig szükséges, hogy estére kibékülj, különben tönkreteheti a következő napokat. És garantáltan hozzájárulnak a kölcsönös kapcsolatod meggyengüléséhez.


Hasonló cikkek

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

A házassági fogadalom tartalmazza a „jóban vagy rosszban” részt. De nem kell azonnal megházasodnod a "rossz" miatt, hogy próbára tegye a kapcsolat erejét. Vannak helyzetek, amelyek segítenek ebben, még mielőtt a házasság mellett döntenél. Mi az igazi stressztesztje minden partnerségnek?

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Biztos vagyok benne!

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Ez a pszichológiai elmélet sok mindent megmagyarázhat arról, hogyan alakítunk ki és kezelünk kapcsolatokat. Miért vonzódunk bizonyos emberekhez, miért sikerül vagy nem sikerül a kapcsolataink, és miért jelennek meg újra és újra hasonló problémaminták a kapcsolatainkban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.