4 házassági szabály, amelyet be kell tartania

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik!

Nem szabad kihagynia a szexet

A szex minden boldog párkapcsolat fontos része. Ha tényleg csak szórványosan szeretkezel, akkor valami nincs rendben köztetek. A fizikai vonzalom valószínűleg nem működik legalább egyikőtöknek. Ha nem szexelsz rendszeresen, előbb-utóbb kihűlnek az érzelmek köztetek. A testi közelség idegenné válik tőled, és fokozatosan megszűnik a köztetek lévő szerelem.

Töltsétek együtt a vakációt

Szánj időt magadra, és menj el valahova együtt. Ne utazz a barátaiddal, ha a házastársaddal el tudsz menni szép helyekre. A nyaralás erősíti a partnerkapcsolatokat. Kár lenne mással tölteni, mint a legközelebbi személyeddel. Évente legalább kétszer érdemes együtt menni ismeretlen környezetbe. Újjáéleszti a párkapcsolatot, és sok szép élményben lesz részetek együtt.

Légy őszinte magaddal

A bizalom az őszinteségen alapszik. Nélküle egyetlen házasság sem működhet sokáig. Képzeld el, hogy nem bízunk egymásban, és hűtlenséggel gyanúsítjuk egymást. Ebben az esetben a kapcsolat csak kellemetlen vitákról és állandó problémákról szólna. A saját érdekedben légy teljesen őszinte magaddal, és ne titkolj el semmit magad elől. Csak akkor lehettek elégedettek egymással.

Ne feküdjetek le kibékülés nélkül

Egy házasság sem nélkülözheti alkalmi vitákat. De időről időre meg kell tisztítania a levegőt a kapcsolatában. Ha veszekedtek, és pillanatok alatt kibékülsz, boldog párnak tarthatod magad. Egy dologra azonban figyelni kell. Soha ne feküdj le vitatkozva. Először mindig békülj ki. Nem fog jól aludni, és egy kellemetlen nap következményeit másnap reggelre hordja. Kölcsönösen kellemetlen lesz a következő nap. Egy vita után mindig szükséges, hogy estére kibékülj, különben tönkreteheti a következő napokat. És garantáltan hozzájárulnak a kölcsönös kapcsolatod meggyengüléséhez.


Hasonló cikkek

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezeléséhez!

Számtalan útmutatást találhat az interneten arról, hogyan lehet boldog párkapcsolati életet élni. De minden tanács nem segít, amíg meg nem tanul egy dolgot. Ez pedig az, hogy szeresd magad. Megrázod a fejed, hogy ez önző és felesleges az életben? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

Noha mindent úgy csinál, mint korábban, hirtelen úgy érzi, hogy valami megváltozott. Sokkal hidegebb a kapcsolatod, furcsa hangulat uralkodik otthon. Gyanítja, hogy a másik fél hűtlen hozzád? Egy hamis vád rossz vért szülhet, ezért legyen óvatos. De ha biztos vagy benne, ne félj felnevelni őket. 5 jelet hozunk, amelyek szerint szinte 100%-ban biztos lehetsz benne.

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.