4 házassági szabály, amelyet be kell tartania

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik!

Nem szabad kihagynia a szexet

A szex minden boldog párkapcsolat fontos része. Ha tényleg csak szórványosan szeretkezel, akkor valami nincs rendben köztetek. A fizikai vonzalom valószínűleg nem működik legalább egyikőtöknek. Ha nem szexelsz rendszeresen, előbb-utóbb kihűlnek az érzelmek köztetek. A testi közelség idegenné válik tőled, és fokozatosan megszűnik a köztetek lévő szerelem.

Töltsétek együtt a vakációt

Szánj időt magadra, és menj el valahova együtt. Ne utazz a barátaiddal, ha a házastársaddal el tudsz menni szép helyekre. A nyaralás erősíti a partnerkapcsolatokat. Kár lenne mással tölteni, mint a legközelebbi személyeddel. Évente legalább kétszer érdemes együtt menni ismeretlen környezetbe. Újjáéleszti a párkapcsolatot, és sok szép élményben lesz részetek együtt.

Légy őszinte magaddal

A bizalom az őszinteségen alapszik. Nélküle egyetlen házasság sem működhet sokáig. Képzeld el, hogy nem bízunk egymásban, és hűtlenséggel gyanúsítjuk egymást. Ebben az esetben a kapcsolat csak kellemetlen vitákról és állandó problémákról szólna. A saját érdekedben légy teljesen őszinte magaddal, és ne titkolj el semmit magad elől. Csak akkor lehettek elégedettek egymással.

Ne feküdjetek le kibékülés nélkül

Egy házasság sem nélkülözheti alkalmi vitákat. De időről időre meg kell tisztítania a levegőt a kapcsolatában. Ha veszekedtek, és pillanatok alatt kibékülsz, boldog párnak tarthatod magad. Egy dologra azonban figyelni kell. Soha ne feküdj le vitatkozva. Először mindig békülj ki. Nem fog jól aludni, és egy kellemetlen nap következményeit másnap reggelre hordja. Kölcsönösen kellemetlen lesz a következő nap. Egy vita után mindig szükséges, hogy estére kibékülj, különben tönkreteheti a következő napokat. És garantáltan hozzájárulnak a kölcsönös kapcsolatod meggyengüléséhez.


Hasonló cikkek

Webhelyünkről már tudja, mit várnak el a nők egy párkapcsolattól. De mit várnak az élettől két férfiban? A férfiak igényei ugyanazok, mint a nők, vagy teljesen mások? Olvassa el és megtudja.

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.