A párom nem tisztel engem. Mi van ezzel?

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.Olyan partnerrel élni, aki nem tudja értékelni a jó tulajdonságait, ill. az erőfeszítéseid nem érnek sokat. Egy ilyen kapcsolatban soha nem lehet boldogságot találni. Előbb-utóbb ez nem csak a partnerként való együttélésedre lesz hatással, hanem érzelmeidre és az élettel való általános elégedetlenségedre is.

Ha úgy gondolod, hogy ebben az életszakaszban vagy, kezdj el foglalkozni vele! Nem szabad tönkretenned mindent, amit élvezel vagy szeretsz egy nem működő kapcsolat miatt.

Munkahelyi problémák

Ingerültsége és állandóan negatív hangulata nagy valószínűséggel hatással lesz a munkájára. Hogyan? Leginkább negatívan. A foglalkoztatás esetében pedig egzisztenciális problémákról is szó lehet. Ha elveszítené egyetlen/fő bevételét, lehet, hogy nem lesz mit ennie, vagy hol laknia. És te ezt nem akarod!

Kapcsolat a családdal és a barátokkal

Mi a helyzet a családdal és a barátaiddal? Miért kellene elvenniük, hogy nem vagy boldog a kapcsolatban? A velük való kapcsolatodnak semmiképpen sem szabad megváltoznia. Nem ők bántanak téged. Barátai és családtagjai elsősorban azért vannak, hogy szórakozzon velük, élvezze az életet, és segítsen megoldani a gondjait.

Egészségügyi problémák

A stresszes helyzetekből eredő egészségügyi problémákról, gondoltál már? A nem működő párkapcsolat elsősorban negatív hangulatban, lelki nyugtalanságban és természetesen stresszben nyilvánul meg. A hosszú távú mentális problémák idővel kihathatnak a fizikai egészségedre, és ez egyáltalán nem jó. Semmilyen partnerség nem ér annyit! Először gondolj erre.

Kapcsolatod önmagaddal

Ha állandóan megpróbálsz tetszeni valakinek, mindent megtesz, amit szerelmed szemében látsz, mindennek aláveszel. hogy a párod/párod szeretné, és a párod még mindig nem értékeli az erőfeszítésedet (mosollyal, köszönettel, csókkal, öleléssel...), nem sokáig fogod élvezni. Emellett teljesen abbahagyhatod, hogy hinned magadban. Lehet, hogy elkezd kételkedni önmagában, és ez nem tesz sokat hozzá a jó hangulatához. Ne hagyja, hogy abbahagyja a hobbijait, ne valósítsa meg álmait, ne kezdjen el magába zárkózni, vagy ne kommunikáljon a körülötte lévőkkel.

Mielőtt ez a helyzet bekövetkezik, figyeljen oda, és kezdje el a probléma megoldását! h2>

Először is kezdd el tisztelni magad! Bízz magadban. Biztosan sok jó tulajdonságod van. Ne becsüld alá magad. Ne tegyél meg mindent, amit a párod akar a kapcsolatban. Tanulj meg nemet mondani. Ha valamit másképp akarsz csinálni a kapcsolatban, mondd ki, és köss kompromisszumot. Ezenkívül soha ne kérjen semmit a partnerétől. Ne próbáljon senkit lehagyni, és ne próbálja meg más módon becsapni. Légy független. Légy önmagad!

Ha sikerül olyan embert találnod, aki olyannak fog szeretni, amilyen vagy, ápold őt. Akkor élvezzétek együtt azt az örömöt, amit egy ilyen kapcsolat okoz nektek!


Hasonló cikkek

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. Ha azonban megszabadulsz az alábbi rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

A partnerségek nagyon fontos szerepet játszanak az életben. Az, hogy a kapcsolatok hogyan működnek vagy nem, az élet más területein is tükröződik, mint az emberi psziché. A nem működő kapcsolat negatív hatással van egészségére, munkájára, és kihat a pénzügyeire is. Miért maradnak az emberek olyan gyakran rosszul működő kapcsolatokban? Mely kapcsolatokat érdemes azonnal elhagyni?

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.