Hol lehet először szerelmet vallani?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket adunk a legjobb helyekhez!

Csodálatos kilátás

Biztosan van kastélya, kastélya, kilátója vagy egy "hétköznapi" dombja csodálatos nézet az Ön területén. Nagyon valószínű, hogy már egyszer vagy többször is ott volt egy randevún. Válassza ki a megfelelő időpontot szerelmének megvallására. Éjszaka az alatta lévő kivilágított város kilátásával, vagy kora reggel, amikor a természet ébred. Ha tavasszal vagy nyáron járt a kilátóban, válassza például az őszt. Ősszel színes fákkal és meleg takarókba burkolva egészen más lesz a kilátás! A távolba, a látóhatárra néző kilátás a nagyság és a nyitott lehetőségek érzését kelti. Hívja el szerelmét egy sétára, álljon meg, és egy kis szerelmeskedés után valljon neki szerelmet.

Gyertyafényes vacsora

Soha nem hibázhat egy klasszikussal. Szép estét. Itthon maradhatsz! Ha hiszel magadban, és házi vacsorát szeretnél készíteni szerelmednek, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Ha nem, akkor nem történik semmi. Válassz olyan vállalkozást, amelyik mindkettőjüknek megfelel. Ideális lenne egy csendes étterem, ahol elegendő hely van az asztalok körül. Ha van lehetőséged meggyújtani egy gyertyát az asztalon, tedd meg. Rendelje meg kedvenc italát, élvezze a vacsorát, és várja meg a megfelelő pillanatot. Fel fogja ismerni, ne aggódjon.

A pezsgőfürdőben vagy a szaunában

Mindkettő nyugodt és pihentető légkört kínál. Kellemes alkonyatnak kell itt lenni. Az általános légkör ekkor nagyon kellemes lesz, és biztosan nem kell attól tartani, hogy a nőnek nem fog ott lenni. Mikor engedheti el magát, és hagyhatja magát félelem nélkül kényeztetni? Válassz olyan időpontot, amikor mindketten jól érzik magukat. Élvezze az üdülést, és legalább egy pillanatra megszabaduljon a mindennapi kötelességekkel járó stressztől. Remek lehetőség lesz szerelmének megvallására. Higgye el, hogy igazi romantika lesz.

Piknik

Sosem késő piknikezni. Főleg, ha plusz takarót veszel magadhoz, amibe betakarod magad. Nem szeretsz a szabadban enni, bármilyen okból? Semmi sem akadályoz meg abban, hogy vegyél egy nagy kávét vagy egy jó hegesztőt, és sétálj egyet a színes parkban. A találkozás az elején egészen hétköznapinak tűnhet, és minél szebb és nagyobb meglepetéssel készül szerelmére. Ez is a lényegen kívül esik, mit szólsz hozzá? Ez az opció azoknak való, akik nem szeretik a várakozással teli pillanatokat, amelyek például a fent említett romantikus vacsora során jelenhetnek meg. Ha értékeled a spontaneitást, ez a megfelelő pillanat számodra.


Hasonló cikkek

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

A viták és a heves viták ugyanolyan fontosak egy kapcsolatban, mint a pénzről való beszélgetés. Senki sem szereti őket, de szükségesek, és tisztább a levegő utánuk.

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.