Hol lehet először szerelmet vallani?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket adunk a legjobb helyekhez!

Csodálatos kilátás

Biztosan van kastélya, kastélya, kilátója vagy egy "hétköznapi" dombja csodálatos nézet az Ön területén. Nagyon valószínű, hogy már egyszer vagy többször is ott volt egy randevún. Válassza ki a megfelelő időpontot szerelmének megvallására. Éjszaka az alatta lévő kivilágított város kilátásával, vagy kora reggel, amikor a természet ébred. Ha tavasszal vagy nyáron járt a kilátóban, válassza például az őszt. Ősszel színes fákkal és meleg takarókba burkolva egészen más lesz a kilátás! A távolba, a látóhatárra néző kilátás a nagyság és a nyitott lehetőségek érzését kelti. Hívja el szerelmét egy sétára, álljon meg, és egy kis szerelmeskedés után valljon neki szerelmet.

Gyertyafényes vacsora

Soha nem hibázhat egy klasszikussal. Szép estét. Itthon maradhatsz! Ha hiszel magadban, és házi vacsorát szeretnél készíteni szerelmednek, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Ha nem, akkor nem történik semmi. Válassz olyan vállalkozást, amelyik mindkettőjüknek megfelel. Ideális lenne egy csendes étterem, ahol elegendő hely van az asztalok körül. Ha van lehetőséged meggyújtani egy gyertyát az asztalon, tedd meg. Rendelje meg kedvenc italát, élvezze a vacsorát, és várja meg a megfelelő pillanatot. Fel fogja ismerni, ne aggódjon.

A pezsgőfürdőben vagy a szaunában

Mindkettő nyugodt és pihentető légkört kínál. Kellemes alkonyatnak kell itt lenni. Az általános légkör ekkor nagyon kellemes lesz, és biztosan nem kell attól tartani, hogy a nőnek nem fog ott lenni. Mikor engedheti el magát, és hagyhatja magát félelem nélkül kényeztetni? Válassz olyan időpontot, amikor mindketten jól érzik magukat. Élvezze az üdülést, és legalább egy pillanatra megszabaduljon a mindennapi kötelességekkel járó stressztől. Remek lehetőség lesz szerelmének megvallására. Higgye el, hogy igazi romantika lesz.

Piknik

Sosem késő piknikezni. Főleg, ha plusz takarót veszel magadhoz, amibe betakarod magad. Nem szeretsz a szabadban enni, bármilyen okból? Semmi sem akadályoz meg abban, hogy vegyél egy nagy kávét vagy egy jó hegesztőt, és sétálj egyet a színes parkban. A találkozás az elején egészen hétköznapinak tűnhet, és minél szebb és nagyobb meglepetéssel készül szerelmére. Ez is a lényegen kívül esik, mit szólsz hozzá? Ez az opció azoknak való, akik nem szeretik a várakozással teli pillanatokat, amelyek például a fent említett romantikus vacsora során jelenhetnek meg. Ha értékeled a spontaneitást, ez a megfelelő pillanat számodra.


Hasonló cikkek

Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazt az évfordulót ünnepeld? Olvassa el tippjeinket, és élvezze együtt az ünneplést!

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Pszichológus, terapeuta, házassági tanácsadó. A nyilvánvalón kívül ezekben a szakmákban még egy közös vonás van, és ez az, ahogyan nézzük őket. Még mindig él benned a régi elképzelés, hogy csak egy igazán őrültnek van szüksége pszichológus segítségére? Vagy csak olyan "furcsa" menjen el házassági tanácsadásra, aki nem tud segíteni? De szeretnéd megtanulni, hogyan működik ez valójában ezekben a tanácsadó központokban? Olvass tovább!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.