Hol lehet először szerelmet vallani?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket adunk a legjobb helyekhez!

Csodálatos kilátás

Biztosan van kastélya, kastélya, kilátója vagy egy "hétköznapi" dombja csodálatos nézet az Ön területén. Nagyon valószínű, hogy már egyszer vagy többször is ott volt egy randevún. Válassza ki a megfelelő időpontot szerelmének megvallására. Éjszaka az alatta lévő kivilágított város kilátásával, vagy kora reggel, amikor a természet ébred. Ha tavasszal vagy nyáron járt a kilátóban, válassza például az őszt. Ősszel színes fákkal és meleg takarókba burkolva egészen más lesz a kilátás! A távolba, a látóhatárra néző kilátás a nagyság és a nyitott lehetőségek érzését kelti. Hívja el szerelmét egy sétára, álljon meg, és egy kis szerelmeskedés után valljon neki szerelmet.

Gyertyafényes vacsora

Soha nem hibázhat egy klasszikussal. Szép estét. Itthon maradhatsz! Ha hiszel magadban, és házi vacsorát szeretnél készíteni szerelmednek, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Ha nem, akkor nem történik semmi. Válassz olyan vállalkozást, amelyik mindkettőjüknek megfelel. Ideális lenne egy csendes étterem, ahol elegendő hely van az asztalok körül. Ha van lehetőséged meggyújtani egy gyertyát az asztalon, tedd meg. Rendelje meg kedvenc italát, élvezze a vacsorát, és várja meg a megfelelő pillanatot. Fel fogja ismerni, ne aggódjon.

A pezsgőfürdőben vagy a szaunában

Mindkettő nyugodt és pihentető légkört kínál. Kellemes alkonyatnak kell itt lenni. Az általános légkör ekkor nagyon kellemes lesz, és biztosan nem kell attól tartani, hogy a nőnek nem fog ott lenni. Mikor engedheti el magát, és hagyhatja magát félelem nélkül kényeztetni? Válassz olyan időpontot, amikor mindketten jól érzik magukat. Élvezze az üdülést, és legalább egy pillanatra megszabaduljon a mindennapi kötelességekkel járó stressztől. Remek lehetőség lesz szerelmének megvallására. Higgye el, hogy igazi romantika lesz.

Piknik

Sosem késő piknikezni. Főleg, ha plusz takarót veszel magadhoz, amibe betakarod magad. Nem szeretsz a szabadban enni, bármilyen okból? Semmi sem akadályoz meg abban, hogy vegyél egy nagy kávét vagy egy jó hegesztőt, és sétálj egyet a színes parkban. A találkozás az elején egészen hétköznapinak tűnhet, és minél szebb és nagyobb meglepetéssel készül szerelmére. Ez is a lényegen kívül esik, mit szólsz hozzá? Ez az opció azoknak való, akik nem szeretik a várakozással teli pillanatokat, amelyek például a fent említett romantikus vacsora során jelenhetnek meg. Ha értékeled a spontaneitást, ez a megfelelő pillanat számodra.


Hasonló cikkek

A triviális kérdések folytatják a beszélgetést, de csak a személyes és az igazán érdeklődő kérdések teremtenek közelséget. Hagyd abba a felszínes közösségi vizeken való vacakolást, és már az elején ismerd meg velünk, hogy kivel üzensz, és hogy ki fogsz-e jönni

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.