Hol lehet először szerelmet vallani?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket adunk a legjobb helyekhez!

Csodálatos kilátás

Biztosan van kastélya, kastélya, kilátója vagy egy "hétköznapi" dombja csodálatos nézet az Ön területén. Nagyon valószínű, hogy már egyszer vagy többször is ott volt egy randevún. Válassza ki a megfelelő időpontot szerelmének megvallására. Éjszaka az alatta lévő kivilágított város kilátásával, vagy kora reggel, amikor a természet ébred. Ha tavasszal vagy nyáron járt a kilátóban, válassza például az őszt. Ősszel színes fákkal és meleg takarókba burkolva egészen más lesz a kilátás! A távolba, a látóhatárra néző kilátás a nagyság és a nyitott lehetőségek érzését kelti. Hívja el szerelmét egy sétára, álljon meg, és egy kis szerelmeskedés után valljon neki szerelmet.

Gyertyafényes vacsora

Soha nem hibázhat egy klasszikussal. Szép estét. Itthon maradhatsz! Ha hiszel magadban, és házi vacsorát szeretnél készíteni szerelmednek, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Ha nem, akkor nem történik semmi. Válassz olyan vállalkozást, amelyik mindkettőjüknek megfelel. Ideális lenne egy csendes étterem, ahol elegendő hely van az asztalok körül. Ha van lehetőséged meggyújtani egy gyertyát az asztalon, tedd meg. Rendelje meg kedvenc italát, élvezze a vacsorát, és várja meg a megfelelő pillanatot. Fel fogja ismerni, ne aggódjon.

A pezsgőfürdőben vagy a szaunában

Mindkettő nyugodt és pihentető légkört kínál. Kellemes alkonyatnak kell itt lenni. Az általános légkör ekkor nagyon kellemes lesz, és biztosan nem kell attól tartani, hogy a nőnek nem fog ott lenni. Mikor engedheti el magát, és hagyhatja magát félelem nélkül kényeztetni? Válassz olyan időpontot, amikor mindketten jól érzik magukat. Élvezze az üdülést, és legalább egy pillanatra megszabaduljon a mindennapi kötelességekkel járó stressztől. Remek lehetőség lesz szerelmének megvallására. Higgye el, hogy igazi romantika lesz.

Piknik

Sosem késő piknikezni. Főleg, ha plusz takarót veszel magadhoz, amibe betakarod magad. Nem szeretsz a szabadban enni, bármilyen okból? Semmi sem akadályoz meg abban, hogy vegyél egy nagy kávét vagy egy jó hegesztőt, és sétálj egyet a színes parkban. A találkozás az elején egészen hétköznapinak tűnhet, és minél szebb és nagyobb meglepetéssel készül szerelmére. Ez is a lényegen kívül esik, mit szólsz hozzá? Ez az opció azoknak való, akik nem szeretik a várakozással teli pillanatokat, amelyek például a fent említett romantikus vacsora során jelenhetnek meg. Ha értékeled a spontaneitást, ez a megfelelő pillanat számodra.


Hasonló cikkek

A szegények és a gazdagok ugyanabból a tésztából készülnek. Ugyanazt a nyelvet beszélik, és pontosan ugyanúgy születtek. Ezt követően azonban útjaik elváltak egymástól, és minden csoport más irányba indult el. Egészen más az életmódjuk. Még mindig jól megértik egymást?

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

Már a kezdetektől fogva érezted, hogy megérted egymást, közösek az érdeklődési köröd és a jövővel kapcsolatos elképzeléseid, és még a szex is a helyes dolog! A logikus lépés az volt, hogy egy fedél alá költözünk. De amióta együtt éltek, a kapcsolatotok nem olyan, mint régen. így van? Mi a teendő vele?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.