Hogyan bántalmazzák a nők a férfiakat?

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák a nők leggyakrabban a férfiaikat?

Azért bántalmazzák őket, hogy ingyen italt kapjanak

Néha maguk a férfiak is gúnyt űznek belőle – egy gyönyörű nőnek nem kell pénztárca este a bárban, mindig van valaki, aki kifizeti a költségeket. A férfiak gyakran maguk vesznek nekik italt. Vagy a nők leülnek a nyilvánvalóan szingli férfi mellé, hízelegnek neki, feltűnés nélkül dörgölődnek hozzá és máris isznak előtte egy ingyen italt. Szegény reméli, hogy végre gólt szerzett, de a hölgy a barátaihoz költözik, vagy egyenesen a következő férfihoz. Látszólag kicsinyes. A megcsalt férfi ekkor bolondnak érzi magát.

Féltékenységet váltanak ki

Mindenki legalább egy kicsit féltékeny a párjára. Ez hízelget a legtöbb párnak. De mi van akkor, ha egy nő flörtölni kezd, hogy befolyásolja partnerét? A klasszikus mondás szerint minden ujján tíz férfi lehet, és a pasija még a derekáig sem ér. Este pedig séta közben flörtölni kezd a pincérrel, vagy ne adj isten bemegy a bárba, hogy elkapjon valami "szegényt", hogy vegyen neki egy italt. Kegyetlen és gyerekes. Visszanézni valakire vagy elejteni egy hízelgő megjegyzést, az egy dolog, de tudatosan féltékennyé tenni a párját? Ez nem jó!

Fegyverként használják a szexet.

Egyszerűen kevés megtagadni a partnered szerelmét csak azért, hogy megkapja, amit akar. Nincs rá jobb szó. A fejfájás és a nagy fáradtság is érthető. Ha azt mondod párodnak, hogy ma nem érzed jól magad, a férfi is felismeri. Nem igazán boldog, de meg fogja érteni. De hidegvérrel megtagadni tőle a szerelmet, mert későn jött haza a munkából, vagy mert egy hete nem hozott csokrot? Ez egyszerűen nincs meg. A szex nem csemege, ha megtanítja kutyáját „ülni”. Sajnos ez a módszer nagyon hatékony, ezért sok nő még mindig visszaél vele. De hölgyeim, valóban le akartok hajolni az ilyen viselkedésre?

Titokban hagyja abba a fogamzásgátlást

A legveszélyesebb és legrosszabb dolog, amit egy nő tehet a partnerével, az az, hogy abbahagyja fogamzásgátlás és teherbe esés. És ez azért is, mert egy férfi is viseli egy ilyen döntés következményeit! Ha a terhesség beigazolódik, a megfelelő srác nem csak összepakol, és azt mondja, hogy nem ért egyet a babával. Ha azonban egy nő titokban abbahagyja a fogamzásgátlást, még ha a férfi nem is akart gyereket, az gyakorlatilag a nemi erőszak női megfelelője! Hölgyeim, ne próbáljátok ezt a partnereiteken. Ez nem fair!


Hasonló cikkek

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan osztják fel 137 milliárd dolláros vagyonát. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Ez vezeti az eddigi legdrágább válások listáját.

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Egyrészt a férjeddel élsz, másrészt van egy szeretőd. Egyáltalán lehetséges, hogy mindkét férfi iránt érzelmeket táplálsz? Mi a teendő, ha úgy érzi, mindketten szeretitek egymást? Melyiket válassza?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.