Hogyan bántalmazzák a nők a férfiakat?

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák a nők leggyakrabban a férfiaikat?

Azért bántalmazzák őket, hogy ingyen italt kapjanak

Néha maguk a férfiak is gúnyt űznek belőle – egy gyönyörű nőnek nem kell pénztárca este a bárban, mindig van valaki, aki kifizeti a költségeket. A férfiak gyakran maguk vesznek nekik italt. Vagy a nők leülnek a nyilvánvalóan szingli férfi mellé, hízelegnek neki, feltűnés nélkül dörgölődnek hozzá és máris isznak előtte egy ingyen italt. Szegény reméli, hogy végre gólt szerzett, de a hölgy a barátaihoz költözik, vagy egyenesen a következő férfihoz. Látszólag kicsinyes. A megcsalt férfi ekkor bolondnak érzi magát.

Féltékenységet váltanak ki

Mindenki legalább egy kicsit féltékeny a párjára. Ez hízelget a legtöbb párnak. De mi van akkor, ha egy nő flörtölni kezd, hogy befolyásolja partnerét? A klasszikus mondás szerint minden ujján tíz férfi lehet, és a pasija még a derekáig sem ér. Este pedig séta közben flörtölni kezd a pincérrel, vagy ne adj isten bemegy a bárba, hogy elkapjon valami "szegényt", hogy vegyen neki egy italt. Kegyetlen és gyerekes. Visszanézni valakire vagy elejteni egy hízelgő megjegyzést, az egy dolog, de tudatosan féltékennyé tenni a párját? Ez nem jó!

Fegyverként használják a szexet.

Egyszerűen kevés megtagadni a partnered szerelmét csak azért, hogy megkapja, amit akar. Nincs rá jobb szó. A fejfájás és a nagy fáradtság is érthető. Ha azt mondod párodnak, hogy ma nem érzed jól magad, a férfi is felismeri. Nem igazán boldog, de meg fogja érteni. De hidegvérrel megtagadni tőle a szerelmet, mert későn jött haza a munkából, vagy mert egy hete nem hozott csokrot? Ez egyszerűen nincs meg. A szex nem csemege, ha megtanítja kutyáját „ülni”. Sajnos ez a módszer nagyon hatékony, ezért sok nő még mindig visszaél vele. De hölgyeim, valóban le akartok hajolni az ilyen viselkedésre?

Titokban hagyja abba a fogamzásgátlást

A legveszélyesebb és legrosszabb dolog, amit egy nő tehet a partnerével, az az, hogy abbahagyja fogamzásgátlás és teherbe esés. És ez azért is, mert egy férfi is viseli egy ilyen döntés következményeit! Ha a terhesség beigazolódik, a megfelelő srác nem csak összepakol, és azt mondja, hogy nem ért egyet a babával. Ha azonban egy nő titokban abbahagyja a fogamzásgátlást, még ha a férfi nem is akart gyereket, az gyakorlatilag a nemi erőszak női megfelelője! Hölgyeim, ne próbáljátok ezt a partnereiteken. Ez nem fair!


Hasonló cikkek

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.