Hogyan bántalmazzák a nők a férfiakat?

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák a nők leggyakrabban a férfiaikat?

Azért bántalmazzák őket, hogy ingyen italt kapjanak

Néha maguk a férfiak is gúnyt űznek belőle – egy gyönyörű nőnek nem kell pénztárca este a bárban, mindig van valaki, aki kifizeti a költségeket. A férfiak gyakran maguk vesznek nekik italt. Vagy a nők leülnek a nyilvánvalóan szingli férfi mellé, hízelegnek neki, feltűnés nélkül dörgölődnek hozzá és máris isznak előtte egy ingyen italt. Szegény reméli, hogy végre gólt szerzett, de a hölgy a barátaihoz költözik, vagy egyenesen a következő férfihoz. Látszólag kicsinyes. A megcsalt férfi ekkor bolondnak érzi magát.

Féltékenységet váltanak ki

Mindenki legalább egy kicsit féltékeny a párjára. Ez hízelget a legtöbb párnak. De mi van akkor, ha egy nő flörtölni kezd, hogy befolyásolja partnerét? A klasszikus mondás szerint minden ujján tíz férfi lehet, és a pasija még a derekáig sem ér. Este pedig séta közben flörtölni kezd a pincérrel, vagy ne adj isten bemegy a bárba, hogy elkapjon valami "szegényt", hogy vegyen neki egy italt. Kegyetlen és gyerekes. Visszanézni valakire vagy elejteni egy hízelgő megjegyzést, az egy dolog, de tudatosan féltékennyé tenni a párját? Ez nem jó!

Fegyverként használják a szexet.

Egyszerűen kevés megtagadni a partnered szerelmét csak azért, hogy megkapja, amit akar. Nincs rá jobb szó. A fejfájás és a nagy fáradtság is érthető. Ha azt mondod párodnak, hogy ma nem érzed jól magad, a férfi is felismeri. Nem igazán boldog, de meg fogja érteni. De hidegvérrel megtagadni tőle a szerelmet, mert későn jött haza a munkából, vagy mert egy hete nem hozott csokrot? Ez egyszerűen nincs meg. A szex nem csemege, ha megtanítja kutyáját „ülni”. Sajnos ez a módszer nagyon hatékony, ezért sok nő még mindig visszaél vele. De hölgyeim, valóban le akartok hajolni az ilyen viselkedésre?

Titokban hagyja abba a fogamzásgátlást

A legveszélyesebb és legrosszabb dolog, amit egy nő tehet a partnerével, az az, hogy abbahagyja fogamzásgátlás és teherbe esés. És ez azért is, mert egy férfi is viseli egy ilyen döntés következményeit! Ha a terhesség beigazolódik, a megfelelő srác nem csak összepakol, és azt mondja, hogy nem ért egyet a babával. Ha azonban egy nő titokban abbahagyja a fogamzásgátlást, még ha a férfi nem is akart gyereket, az gyakorlatilag a nemi erőszak női megfelelője! Hölgyeim, ne próbáljátok ezt a partnereiteken. Ez nem fair!


Hasonló cikkek

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

E két gyönyörű szó hallása minden kapcsolat egyik legszebb pillanata. Mindannyian szeretünk szeretve lenni. A szeretetet azonban nem lehet csak a "szeretlek" szavakkal kifejezni. Ismerünk más kifejezéseket is, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen munkakapcsolatból sem.

Bizonyára mindannyian megismerték a hűtlenséget. Akár a megcsalt, akár a csaló szerepében. Valljuk be, nem valami kellemes dolog megtudni, hogy szerelme megcsal. Most azonban vessünk egy pillantást arra, hogy mi a helyzet a hűséggel egy kapcsolatban.

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.