Hogyan bántalmazzák a nők a férfiakat?

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák a nők leggyakrabban a férfiaikat?

Azért bántalmazzák őket, hogy ingyen italt kapjanak

Néha maguk a férfiak is gúnyt űznek belőle – egy gyönyörű nőnek nem kell pénztárca este a bárban, mindig van valaki, aki kifizeti a költségeket. A férfiak gyakran maguk vesznek nekik italt. Vagy a nők leülnek a nyilvánvalóan szingli férfi mellé, hízelegnek neki, feltűnés nélkül dörgölődnek hozzá és máris isznak előtte egy ingyen italt. Szegény reméli, hogy végre gólt szerzett, de a hölgy a barátaihoz költözik, vagy egyenesen a következő férfihoz. Látszólag kicsinyes. A megcsalt férfi ekkor bolondnak érzi magát.

Féltékenységet váltanak ki

Mindenki legalább egy kicsit féltékeny a párjára. Ez hízelget a legtöbb párnak. De mi van akkor, ha egy nő flörtölni kezd, hogy befolyásolja partnerét? A klasszikus mondás szerint minden ujján tíz férfi lehet, és a pasija még a derekáig sem ér. Este pedig séta közben flörtölni kezd a pincérrel, vagy ne adj isten bemegy a bárba, hogy elkapjon valami "szegényt", hogy vegyen neki egy italt. Kegyetlen és gyerekes. Visszanézni valakire vagy elejteni egy hízelgő megjegyzést, az egy dolog, de tudatosan féltékennyé tenni a párját? Ez nem jó!

Fegyverként használják a szexet.

Egyszerűen kevés megtagadni a partnered szerelmét csak azért, hogy megkapja, amit akar. Nincs rá jobb szó. A fejfájás és a nagy fáradtság is érthető. Ha azt mondod párodnak, hogy ma nem érzed jól magad, a férfi is felismeri. Nem igazán boldog, de meg fogja érteni. De hidegvérrel megtagadni tőle a szerelmet, mert későn jött haza a munkából, vagy mert egy hete nem hozott csokrot? Ez egyszerűen nincs meg. A szex nem csemege, ha megtanítja kutyáját „ülni”. Sajnos ez a módszer nagyon hatékony, ezért sok nő még mindig visszaél vele. De hölgyeim, valóban le akartok hajolni az ilyen viselkedésre?

Titokban hagyja abba a fogamzásgátlást

A legveszélyesebb és legrosszabb dolog, amit egy nő tehet a partnerével, az az, hogy abbahagyja fogamzásgátlás és teherbe esés. És ez azért is, mert egy férfi is viseli egy ilyen döntés következményeit! Ha a terhesség beigazolódik, a megfelelő srác nem csak összepakol, és azt mondja, hogy nem ért egyet a babával. Ha azonban egy nő titokban abbahagyja a fogamzásgátlást, még ha a férfi nem is akart gyereket, az gyakorlatilag a nemi erőszak női megfelelője! Hölgyeim, ne próbáljátok ezt a partnereiteken. Ez nem fair!


Hasonló cikkek

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Pszichológus, terapeuta, házassági tanácsadó. A nyilvánvalón kívül ezekben a szakmákban még egy közös vonás van, és ez az, ahogyan nézzük őket. Még mindig él benned a régi elképzelés, hogy csak egy igazán őrültnek van szüksége pszichológus segítségére? Vagy csak olyan "furcsa" menjen el házassági tanácsadásra, aki nem tud segíteni? De szeretnéd megtanulni, hogyan működik ez valójában ezekben a tanácsadó központokban? Olvass tovább!

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

A triviális kérdések folytatják a beszélgetést, de csak a személyes és az igazán érdeklődő kérdések teremtenek közelséget. Hagyd abba a felszínes közösségi vizeken való vacakolást, és már az elején ismerd meg velünk, hogy kivel üzensz, és hogy ki fogsz-e jönni

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.