Hogyan bántalmazzák a nők a férfiakat?

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák a nők leggyakrabban a férfiaikat?

Azért bántalmazzák őket, hogy ingyen italt kapjanak

Néha maguk a férfiak is gúnyt űznek belőle – egy gyönyörű nőnek nem kell pénztárca este a bárban, mindig van valaki, aki kifizeti a költségeket. A férfiak gyakran maguk vesznek nekik italt. Vagy a nők leülnek a nyilvánvalóan szingli férfi mellé, hízelegnek neki, feltűnés nélkül dörgölődnek hozzá és máris isznak előtte egy ingyen italt. Szegény reméli, hogy végre gólt szerzett, de a hölgy a barátaihoz költözik, vagy egyenesen a következő férfihoz. Látszólag kicsinyes. A megcsalt férfi ekkor bolondnak érzi magát.

Féltékenységet váltanak ki

Mindenki legalább egy kicsit féltékeny a párjára. Ez hízelget a legtöbb párnak. De mi van akkor, ha egy nő flörtölni kezd, hogy befolyásolja partnerét? A klasszikus mondás szerint minden ujján tíz férfi lehet, és a pasija még a derekáig sem ér. Este pedig séta közben flörtölni kezd a pincérrel, vagy ne adj isten bemegy a bárba, hogy elkapjon valami "szegényt", hogy vegyen neki egy italt. Kegyetlen és gyerekes. Visszanézni valakire vagy elejteni egy hízelgő megjegyzést, az egy dolog, de tudatosan féltékennyé tenni a párját? Ez nem jó!

Fegyverként használják a szexet.

Egyszerűen kevés megtagadni a partnered szerelmét csak azért, hogy megkapja, amit akar. Nincs rá jobb szó. A fejfájás és a nagy fáradtság is érthető. Ha azt mondod párodnak, hogy ma nem érzed jól magad, a férfi is felismeri. Nem igazán boldog, de meg fogja érteni. De hidegvérrel megtagadni tőle a szerelmet, mert későn jött haza a munkából, vagy mert egy hete nem hozott csokrot? Ez egyszerűen nincs meg. A szex nem csemege, ha megtanítja kutyáját „ülni”. Sajnos ez a módszer nagyon hatékony, ezért sok nő még mindig visszaél vele. De hölgyeim, valóban le akartok hajolni az ilyen viselkedésre?

Titokban hagyja abba a fogamzásgátlást

A legveszélyesebb és legrosszabb dolog, amit egy nő tehet a partnerével, az az, hogy abbahagyja fogamzásgátlás és teherbe esés. És ez azért is, mert egy férfi is viseli egy ilyen döntés következményeit! Ha a terhesség beigazolódik, a megfelelő srác nem csak összepakol, és azt mondja, hogy nem ért egyet a babával. Ha azonban egy nő titokban abbahagyja a fogamzásgátlást, még ha a férfi nem is akart gyereket, az gyakorlatilag a nemi erőszak női megfelelője! Hölgyeim, ne próbáljátok ezt a partnereiteken. Ez nem fair!


Hasonló cikkek

A vonzás meglehetősen összetett dolog. Számos szintje van, amelyeket meg kell érteni ahhoz, hogy boldog partneréletet élhessünk. Mi tehát a vonzalom titka? Gazdagságban, intelligenciában, szépségben vagy milyen jellemvonásokkal rendelkezik?

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítanod a párodra...

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.