Az 5 leggyakoribb ok, amiért a partnered hisztis

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudja, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

1. Figyelmen kívül hagyod őt

Szerencsére a nők többnyire megtanulták, hogy ha akarnak valamit, kérniük kell. Így például egy nap meg fogja kérni, hogy hazafelé vegye fel a megrendelt kézitáskáját. De legtöbbször úgy teszel, mintha nem hallottál volna semmit, és nem viszed haza az erszényt. Mit érezhet akkor a felesége? Ha tényleg nem akartad azt a táskát, csak mondd. Bármi jobb, mint teljesen figyelmen kívül hagyni a kívánságait. Ha ezt gyakrabban csinálod, akkor nagy valószínűséggel nem kerüli el partnered hisztije!

2. Folyton tanácsokat adsz

Ha egy nő boldogtalan, beszélnie kell. A beszéd megkönnyebbülést ad neki. Ha meg is öleled és megvigasztalod abban a stílusban, hogy minden megoldódik, akkor a síron túl is szeretni fog. Ilyen pillanatokban nem is akar tanácsot adni, hogyan kezelje az adott helyzetet. Csak beszélni akar. Ha mindig csak tanácsot adsz neki, aztán dühös leszel, hogy nem hallgat rád, akkor hisztibe kergeted.

3. Rendszeresen flörtölsz másokkal

Nem beszélünk arról, hogy egy csinos nő után nézünk, vagy pozitív értékelést adunk egy színésznőnek/énekesnek. A nőknek mindenekelőtt azt kell érezniük, hogy szeretik őket. Hogyan kell megőriznie ezt az érzést, ha minden alkalommal, amikor kimész vele, flörtölsz a pincérnővel, kacsintgatsz a mozi pénztáránál lévő hölgyre, és a film után még mindig lelkesen értékeled, hogy a főszereplő milyen jól nézett ki. abban a bikiniben? Folytasd hasonló szellemben még egy darabig, és a hisztérikus jelenet nem múlik el.

4. Minden ok nélkül visszahúzódik

Észrevetted, hogy minél fáradtabb vagy, annál kitartóbb a partnered? Gyakran előfordul, hogy bezárkózik a hálószobájába, és másnap szembesül a jelenettel? Ha fáradt vagy, mondd. A felesége békén hagy, és még boldogabb lesz, hogy megbízott benne.

5. Ön kritizálja őt

Az építő kritika természetesen egészséges és előnyös a kapcsolat szempontjából. De ha rendszeresen csak őt értékeli, és többnyire negatívan, akkor teljesen megfosztja az önbizalmától. Ha egyszer folyamatosan retteg a kritikádtól, annak csak kétféle lehet a vége. Vagy teljesen tönkreteszed, vagy életed leghisztérikusabb jelenetét éled át. Ráadásul minél többet kritizálsz, annál inkább rontod a helyzetet. Nem csak „kiszabadulhat” a kritika és az azt követő jelenetek ördögi köréből.


Hasonló cikkek

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.