Az 5 leggyakoribb ok, amiért a partnered hisztis

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudja, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

1. Figyelmen kívül hagyod őt

Szerencsére a nők többnyire megtanulták, hogy ha akarnak valamit, kérniük kell. Így például egy nap meg fogja kérni, hogy hazafelé vegye fel a megrendelt kézitáskáját. De legtöbbször úgy teszel, mintha nem hallottál volna semmit, és nem viszed haza az erszényt. Mit érezhet akkor a felesége? Ha tényleg nem akartad azt a táskát, csak mondd. Bármi jobb, mint teljesen figyelmen kívül hagyni a kívánságait. Ha ezt gyakrabban csinálod, akkor nagy valószínűséggel nem kerüli el partnered hisztije!

2. Folyton tanácsokat adsz

Ha egy nő boldogtalan, beszélnie kell. A beszéd megkönnyebbülést ad neki. Ha meg is öleled és megvigasztalod abban a stílusban, hogy minden megoldódik, akkor a síron túl is szeretni fog. Ilyen pillanatokban nem is akar tanácsot adni, hogyan kezelje az adott helyzetet. Csak beszélni akar. Ha mindig csak tanácsot adsz neki, aztán dühös leszel, hogy nem hallgat rád, akkor hisztibe kergeted.

3. Rendszeresen flörtölsz másokkal

Nem beszélünk arról, hogy egy csinos nő után nézünk, vagy pozitív értékelést adunk egy színésznőnek/énekesnek. A nőknek mindenekelőtt azt kell érezniük, hogy szeretik őket. Hogyan kell megőriznie ezt az érzést, ha minden alkalommal, amikor kimész vele, flörtölsz a pincérnővel, kacsintgatsz a mozi pénztáránál lévő hölgyre, és a film után még mindig lelkesen értékeled, hogy a főszereplő milyen jól nézett ki. abban a bikiniben? Folytasd hasonló szellemben még egy darabig, és a hisztérikus jelenet nem múlik el.

4. Minden ok nélkül visszahúzódik

Észrevetted, hogy minél fáradtabb vagy, annál kitartóbb a partnered? Gyakran előfordul, hogy bezárkózik a hálószobájába, és másnap szembesül a jelenettel? Ha fáradt vagy, mondd. A felesége békén hagy, és még boldogabb lesz, hogy megbízott benne.

5. Ön kritizálja őt

Az építő kritika természetesen egészséges és előnyös a kapcsolat szempontjából. De ha rendszeresen csak őt értékeli, és többnyire negatívan, akkor teljesen megfosztja az önbizalmától. Ha egyszer folyamatosan retteg a kritikádtól, annak csak kétféle lehet a vége. Vagy teljesen tönkreteszed, vagy életed leghisztérikusabb jelenetét éled át. Ráadásul minél többet kritizálsz, annál inkább rontod a helyzetet. Nem csak „kiszabadulhat” a kritika és az azt követő jelenetek ördögi köréből.


Hasonló cikkek

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Csináljuk meg.

Csal a szerelmed? Még mindig együtt akarsz maradni? Az egyszeri hűtlenség egy kis erőfeszítéssel leküzdhető. Ennek ellenére ez egy viszonylag hosszú távú folyamat. Össze kell szedned magad lelkileg, és újjá kell építeni a köztetek megromlott bizalmat. De ha akarod, meg tudod csinálni. Olvass tovább, tudjuk, hogyan kell!

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.