Az 5 leggyakoribb ok, amiért a partnered hisztis

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudja, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

1. Figyelmen kívül hagyod őt

Szerencsére a nők többnyire megtanulták, hogy ha akarnak valamit, kérniük kell. Így például egy nap meg fogja kérni, hogy hazafelé vegye fel a megrendelt kézitáskáját. De legtöbbször úgy teszel, mintha nem hallottál volna semmit, és nem viszed haza az erszényt. Mit érezhet akkor a felesége? Ha tényleg nem akartad azt a táskát, csak mondd. Bármi jobb, mint teljesen figyelmen kívül hagyni a kívánságait. Ha ezt gyakrabban csinálod, akkor nagy valószínűséggel nem kerüli el partnered hisztije!

2. Folyton tanácsokat adsz

Ha egy nő boldogtalan, beszélnie kell. A beszéd megkönnyebbülést ad neki. Ha meg is öleled és megvigasztalod abban a stílusban, hogy minden megoldódik, akkor a síron túl is szeretni fog. Ilyen pillanatokban nem is akar tanácsot adni, hogyan kezelje az adott helyzetet. Csak beszélni akar. Ha mindig csak tanácsot adsz neki, aztán dühös leszel, hogy nem hallgat rád, akkor hisztibe kergeted.

3. Rendszeresen flörtölsz másokkal

Nem beszélünk arról, hogy egy csinos nő után nézünk, vagy pozitív értékelést adunk egy színésznőnek/énekesnek. A nőknek mindenekelőtt azt kell érezniük, hogy szeretik őket. Hogyan kell megőriznie ezt az érzést, ha minden alkalommal, amikor kimész vele, flörtölsz a pincérnővel, kacsintgatsz a mozi pénztáránál lévő hölgyre, és a film után még mindig lelkesen értékeled, hogy a főszereplő milyen jól nézett ki. abban a bikiniben? Folytasd hasonló szellemben még egy darabig, és a hisztérikus jelenet nem múlik el.

4. Minden ok nélkül visszahúzódik

Észrevetted, hogy minél fáradtabb vagy, annál kitartóbb a partnered? Gyakran előfordul, hogy bezárkózik a hálószobájába, és másnap szembesül a jelenettel? Ha fáradt vagy, mondd. A felesége békén hagy, és még boldogabb lesz, hogy megbízott benne.

5. Ön kritizálja őt

Az építő kritika természetesen egészséges és előnyös a kapcsolat szempontjából. De ha rendszeresen csak őt értékeli, és többnyire negatívan, akkor teljesen megfosztja az önbizalmától. Ha egyszer folyamatosan retteg a kritikádtól, annak csak kétféle lehet a vége. Vagy teljesen tönkreteszed, vagy életed leghisztérikusabb jelenetét éled át. Ráadásul minél többet kritizálsz, annál inkább rontod a helyzetet. Nem csak „kiszabadulhat” a kritika és az azt követő jelenetek ördögi köréből.


Hasonló cikkek

Elég gyakran találkozunk mentális zavarokkal a kapcsolatokban. A partnerek bizonyos problémákkal már a kapcsolatba kerülnek, más problémák csak az együttélés során merülnek fel. Bizonyos esetekben azonban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mikor mentális zavarról van szó, és mikor párkapcsolati problémáról. Melyek a leggyakoribb rendellenességek?

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.