Kifejezések, amelyekkel a férfiak mindig kedveskednek egy nőnek

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem

Ha nem rontod el ennek a mondatnak a jelentését azzal, hogy elkezdesz gondolkodni kedvesed hány partnerrel mondhatta már el neked, hogy te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt vele életében, nagyon kedves egy ilyen vallomás. Ki ne örülne, ha van mellette valaki, aki igazán törődik veled, és aki kedvel téged?

Nagyon jól nézel ki

És nem csak abban az értelemben, hogy szexisnek látszol. A nők az ilyen hízelgést inkább az ágyhoz kötik, mintsem azzal, hogy párjuk nagyon szereti őket. Minden nő hallani akarja, hogy ma jól érzi magát. És nem csak akkor, amikor bálba, színházba vagy valamilyen rendezvényre megy, és fokozottan vigyáz magára. Néha elég egy kevés is – egy új frizura, egy másik festmény, egy új szoknya vagy csak egy egyszerű mosoly, és máris lehetőség nyílik a gyónásra. Uraim, csak észre kell venni és akarni.

Kedvellek titeket

Ez a vallomás azt fejezi ki, hogy az illető szereti Önökkel tölteni a szabadidejét, hogy elégedett azzal a ténnyel, hogy nála vagy, és boldog életet élsz közös háztartásban. És pontosan ez a legfontosabb a nők számára. Ahhoz, hogy partnere jól érezze magát velük, és ne kelljen valaki másban keresnie a boldogságot és a szeretetet.

Megteheti

Bizonyára ismeri ezt az érzést, amikor teljesen kiegyensúlyozott. alul, nem tudod hol fáj a fejed, számtalan megoldandó problémád van, félsz egy nagy döntéstől, megbetegszel vagy más okod van arra, hogy pillanatnyilag teljesen tanácstalan vagy. Ha a partnered a megfelelő pillanatban támogat, és biztosítja, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy kezeld a helyzetet, higgy abban, hogy valóban segíteni fog. Nagyon fontos az Ön támogatása!

Sajnos

Még egy egyszerű bocsánatkérés is csodákra képes. Ha a partnered elismeri, hogy hibázott, és udvariasan bocsánatot kér, bocsáss meg neki. Néha sokkal nehezebb, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Kevesen ismerik be a tévedést. Ha úgy érzi, hogy ez egy őszinte bocsánatkérés, fogadja el, és húzzon vastag vonalat a probléma mögé. Ügyeljen azonban arra, hogy a bocsánatkérést ne vegye inkább úgy, hogy partnere megnyugtassa, így abbahagyta a hisztérikus sikoltozást és a helyzet még inkább dramatizálását. Néha a „bocsánat” szónak is lehet ez az oka.

Tudom, hogy nagyon jól kezeled az egészet

Egy nő is szívesen hallja ezt a vallomást. Miért? Mert ha ő vigyáz rátok, a gyerekekre, a háztartás vezetésére, iskolára, klubokra, főzésre, takarításra, mosásra, vasalásra, kirándulások tervezésére..., hidd el, örül, hogy észreveszed és néha segítesz neki, dicsérni fogod, és te is megköszönöd az odaadását!


Hasonló cikkek

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.