Kapcsolat egy öregemberrel

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Vessen egy pillantást a legszembetűnőbbekre.

"Nem, nem vagyok aranyásó"

Sajnos a partnerek közötti jelentős korkülönbség gyakran szálka a szemében. sok ember. Még ha mindketten szerelmesek vagytok is, a körülöttetek lévő emberek meglehetősen barátságtalanul fognak nézni rátok. Amikor egy lényegesen idősebb férfival randevúz, nagy valószínűséggel folyamatosan azt fogja ismételni, hogy nem csak a pénzét keresi. Az ismerősök elhiszik, másokkal nem fogsz mit kezdeni. Ezt vagy el kell viselned, vagy szakítanod kell.

Gyerekek

Talán felnőnek, és meg kell tanulnod kijönni velük. Vagy tinédzserek lesznek, és hirtelen a kamaszkoruk közepén találod magad. Akárhogy is, nem lesz könnyű. Ráadásul valószínű, hogy az "öreg" nem akar majd több gyereket. És ha gyermektelen volt, valószínűleg még a veled való kapcsolatban is ellenállnak. Eddig kibírta nélkülük, akkor most minek? Ha Ön családtag, akkor mielőbb tudassa meg, hogyan áll a partnere a közös család kérdésében.

A szokás vasing

A fiatalok még mindig képesek és különösen hajlandó változtatni. Persze nem mindet, de ha akarják, nem probléma, ha megtanulják például a szennyes kosárba dobni a koszos zoknit a padló helyett. Valószínűleg egy idősebb férfival lesz problémája. Egész életében ezt csinálta, és senkit sem érdekel. Akkor miért kellene "térden állva" átváltoznia valakiért? Röviden: nem lehet átdolgozni egy lényegesen idősebb férfit.

Beszélgetési témák

Valószínűleg sok megbeszélnivalótok van. De ha összejön a saját korú barátaival, akkor fennáll a kínos csend veszélye. Nem lesz mit hozzáfűzniük a forradalom előtti életről szóló történetekhez, és nem fog megérteni téged, amikor a legújabb okostelefon-alkalmazásokról kezdesz beszélni. Ráadásul mindannyian más-más korszakban nőttek fel, és így különböző emlékeik vannak.

Az idősebb férfival való kapcsolatnak a fent említett hátrányokon túl számos pozitívuma is van. De biztosan nagyon jól ismered őket.


Hasonló cikkek

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Még mindig szemrehányást tesz neked a párod, hogy meg tudnád csinálni ezt-azt jobban? Vagy néha csak úgy mászkál, mint egy halom boldogtalanság, és ha megkérdezik, mi a helyzet, azt válaszolja, hogy "Semmi"? A nők nagyon bonyolultak tudnak lenni. Szerencsére tudjuk, hogyan válhatunk álompartnerré! Vele soha többé nem fog panaszkodni, hidd el.

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.