Kapcsolat egy öregemberrel

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Vessen egy pillantást a legszembetűnőbbekre.

"Nem, nem vagyok aranyásó"

Sajnos a partnerek közötti jelentős korkülönbség gyakran szálka a szemében. sok ember. Még ha mindketten szerelmesek vagytok is, a körülöttetek lévő emberek meglehetősen barátságtalanul fognak nézni rátok. Amikor egy lényegesen idősebb férfival randevúz, nagy valószínűséggel folyamatosan azt fogja ismételni, hogy nem csak a pénzét keresi. Az ismerősök elhiszik, másokkal nem fogsz mit kezdeni. Ezt vagy el kell viselned, vagy szakítanod kell.

Gyerekek

Talán felnőnek, és meg kell tanulnod kijönni velük. Vagy tinédzserek lesznek, és hirtelen a kamaszkoruk közepén találod magad. Akárhogy is, nem lesz könnyű. Ráadásul valószínű, hogy az "öreg" nem akar majd több gyereket. És ha gyermektelen volt, valószínűleg még a veled való kapcsolatban is ellenállnak. Eddig kibírta nélkülük, akkor most minek? Ha Ön családtag, akkor mielőbb tudassa meg, hogyan áll a partnere a közös család kérdésében.

A szokás vasing

A fiatalok még mindig képesek és különösen hajlandó változtatni. Persze nem mindet, de ha akarják, nem probléma, ha megtanulják például a szennyes kosárba dobni a koszos zoknit a padló helyett. Valószínűleg egy idősebb férfival lesz problémája. Egész életében ezt csinálta, és senkit sem érdekel. Akkor miért kellene "térden állva" átváltoznia valakiért? Röviden: nem lehet átdolgozni egy lényegesen idősebb férfit.

Beszélgetési témák

Valószínűleg sok megbeszélnivalótok van. De ha összejön a saját korú barátaival, akkor fennáll a kínos csend veszélye. Nem lesz mit hozzáfűzniük a forradalom előtti életről szóló történetekhez, és nem fog megérteni téged, amikor a legújabb okostelefon-alkalmazásokról kezdesz beszélni. Ráadásul mindannyian más-más korszakban nőttek fel, és így különböző emlékeik vannak.

Az idősebb férfival való kapcsolatnak a fent említett hátrányokon túl számos pozitívuma is van. De biztosan nagyon jól ismered őket.


Hasonló cikkek

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Házas vagy, és van egy jó barátod? Nem látsz ebben semmi rosszat? De gyere és nézd meg, hogy egy ilyen barátság egy nagyszerű baráttal milyen hatással lehet a házasságodra.

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.