Kapcsolat egy öregemberrel

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Vessen egy pillantást a legszembetűnőbbekre.

"Nem, nem vagyok aranyásó"

Sajnos a partnerek közötti jelentős korkülönbség gyakran szálka a szemében. sok ember. Még ha mindketten szerelmesek vagytok is, a körülöttetek lévő emberek meglehetősen barátságtalanul fognak nézni rátok. Amikor egy lényegesen idősebb férfival randevúz, nagy valószínűséggel folyamatosan azt fogja ismételni, hogy nem csak a pénzét keresi. Az ismerősök elhiszik, másokkal nem fogsz mit kezdeni. Ezt vagy el kell viselned, vagy szakítanod kell.

Gyerekek

Talán felnőnek, és meg kell tanulnod kijönni velük. Vagy tinédzserek lesznek, és hirtelen a kamaszkoruk közepén találod magad. Akárhogy is, nem lesz könnyű. Ráadásul valószínű, hogy az "öreg" nem akar majd több gyereket. És ha gyermektelen volt, valószínűleg még a veled való kapcsolatban is ellenállnak. Eddig kibírta nélkülük, akkor most minek? Ha Ön családtag, akkor mielőbb tudassa meg, hogyan áll a partnere a közös család kérdésében.

A szokás vasing

A fiatalok még mindig képesek és különösen hajlandó változtatni. Persze nem mindet, de ha akarják, nem probléma, ha megtanulják például a szennyes kosárba dobni a koszos zoknit a padló helyett. Valószínűleg egy idősebb férfival lesz problémája. Egész életében ezt csinálta, és senkit sem érdekel. Akkor miért kellene "térden állva" átváltoznia valakiért? Röviden: nem lehet átdolgozni egy lényegesen idősebb férfit.

Beszélgetési témák

Valószínűleg sok megbeszélnivalótok van. De ha összejön a saját korú barátaival, akkor fennáll a kínos csend veszélye. Nem lesz mit hozzáfűzniük a forradalom előtti életről szóló történetekhez, és nem fog megérteni téged, amikor a legújabb okostelefon-alkalmazásokról kezdesz beszélni. Ráadásul mindannyian más-más korszakban nőttek fel, és így különböző emlékeik vannak.

Az idősebb férfival való kapcsolatnak a fent említett hátrányokon túl számos pozitívuma is van. De biztosan nagyon jól ismered őket.


Hasonló cikkek

Legalább egyszer tapasztaltad. Egy komolyan szép nő ártatlanul mondta el neked, milyen nagyszerű barát vagy. De nem akarsz barátok lenni. Ha beleszerettél ebbe a nőbe, egy ilyen "vallomás" fájdalmat okozhat. De minden rossz valamire jó. Szóval hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy nővel való barátságból?

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Ma már kevesen foglalkoznak vénlányokkal és öreglegényekkel. A mai idő más. Szinglinek lenni már nem olyan szégyen, mint régen. Sokan még egyedülálló életet is keresnek. Akkor miért szaporodnak manapság az úgynevezett „magányosok”?

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.