Romantikus ötletek a közös időtöltéshez (még zárlatban is)

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Íme néhány randevúzási ötlet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Bújj hozzá az autó hátsó üléséhez

Emlékezz, hogyan "bújtál" az autóban, amikor gyerek voltál. tizenéves? Vagy talán csak ellopott egy pillanatot a házon kívül, miután hazajött az iskolából. A lényeg, hogy nem kell tinédzsernek lenned ahhoz, hogy élvezd ezt a tevékenységet! Csak egy autóra van szüksége, egy szép helyre, távol a forgalmas utcáktól, és ideális esetben jó zenére.

Játssza le újra az első randevút

Emlékezzen, milyen volt az első randevú, és játssza le neki. Ezt a zárlat alatt sem nehéz megtenni. Ahelyett, hogy étteremben vacsorázna, rendeljen haza ugyanattól az intézménytől, díszítse az étkezőt úgy, hogy az úgy nézzen ki, mint a kedvenc étterme, és élvezze az étkezést privátban. Ahelyett, hogy moziba mennél, nézz meg egy filmet otthon, és élvezd, hogy csak kettesben vagytok a nappaliban.

Készíts egy albumot az emlékekből

Vegyél be egy vastagot. jegyzetfüzet az emlékekhez. Írjon bele rövid üzeneteket, jegyzeteket, ragasszon fényképeket. Lehet, hogy a mai digitális korban elavultnak tűnik, de ez a romantikus benne! Ki törődik manapság fényképek előhívásával? Hát pontosan. Csak az, aki valóban meg akarja őrizni ezeket a képeket. Egészítsd ki őket egy rövid szöveggel, hol készült és miért, és van egy kiváló elfoglaltságod, amelyhez folyamatosan visszatérhetsz.

A Valentin-nap közeledtével önállóan is kezdheted. Valentin napon az első közös emlékeket adjátok kedvesének. Tekintsd az album üres lapjait annak jeleként, hogy nagyon-nagyon sokáig együtt akarsz maradni.

Készíts egymás lejátszási listáit

Milyen zenét hallgat az ember. hogy sokat mondjon magáról. Gyűjtsd össze kedvenc számaidat, és add át rendszeresen (többé-kevésbé) lejátszási listáidat. Mentheti őket egy flash meghajtóra, vagy elküldheti lejátszási listáját a Spotify-on keresztül. Sok lehetőség van. Vagy írjon CD-t a régi jó módon! Vásárolja meg kedvenc bandája lemezét. Ha beenged valakit arra, amit hallgat, az majdnem olyan, mintha beengedné egy titkos szobába, amelyhez egyébként csak Ön rendelkezik a kulcsokkal.

Rejtvényfejtés

A „rejtvényfejtés” egy kellemes pihentető tevékenység önmagában. Akkor miért ne pihenhetnénk együtt? Az együtt töltött csendes pillanatok nagyon fontosak egy kapcsolatban. Megerősítitek a köteléketeket, megtanultok együtt csendben lenni, és ezek a pillanatok a legromantikusabbak közé tartoznak. És ha nem a te kávéd? A nyugalom és a kötetlen beszélgetés is csodákra képes!

Táncolj együtt

A lassú tánc romantikus zenére – a jó öreg „csúszka” – az egyik legromantikusabb dolog valaha. Mi sem párosabb, mint átölelni kedvesét, és egyszerűen a lassú zene ritmusára ringatni. Csak vigyázz, nehogy rálépj a lábujjaidra (túl sokat).


Hasonló cikkek

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet ma a nem házas párok szemszögéből?

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért olyan vonzóak a szeretők és a hozzá kapcsolódó hűtlenség a férfiak számára?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.