Romantikus ötletek a közös időtöltéshez (még zárlatban is)

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Íme néhány randevúzási ötlet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Bújj hozzá az autó hátsó üléséhez

Emlékezz, hogyan "bújtál" az autóban, amikor gyerek voltál. tizenéves? Vagy talán csak ellopott egy pillanatot a házon kívül, miután hazajött az iskolából. A lényeg, hogy nem kell tinédzsernek lenned ahhoz, hogy élvezd ezt a tevékenységet! Csak egy autóra van szüksége, egy szép helyre, távol a forgalmas utcáktól, és ideális esetben jó zenére.

Játssza le újra az első randevút

Emlékezzen, milyen volt az első randevú, és játssza le neki. Ezt a zárlat alatt sem nehéz megtenni. Ahelyett, hogy étteremben vacsorázna, rendeljen haza ugyanattól az intézménytől, díszítse az étkezőt úgy, hogy az úgy nézzen ki, mint a kedvenc étterme, és élvezze az étkezést privátban. Ahelyett, hogy moziba mennél, nézz meg egy filmet otthon, és élvezd, hogy csak kettesben vagytok a nappaliban.

Készíts egy albumot az emlékekből

Vegyél be egy vastagot. jegyzetfüzet az emlékekhez. Írjon bele rövid üzeneteket, jegyzeteket, ragasszon fényképeket. Lehet, hogy a mai digitális korban elavultnak tűnik, de ez a romantikus benne! Ki törődik manapság fényképek előhívásával? Hát pontosan. Csak az, aki valóban meg akarja őrizni ezeket a képeket. Egészítsd ki őket egy rövid szöveggel, hol készült és miért, és van egy kiváló elfoglaltságod, amelyhez folyamatosan visszatérhetsz.

A Valentin-nap közeledtével önállóan is kezdheted. Valentin napon az első közös emlékeket adjátok kedvesének. Tekintsd az album üres lapjait annak jeleként, hogy nagyon-nagyon sokáig együtt akarsz maradni.

Készíts egymás lejátszási listáit

Milyen zenét hallgat az ember. hogy sokat mondjon magáról. Gyűjtsd össze kedvenc számaidat, és add át rendszeresen (többé-kevésbé) lejátszási listáidat. Mentheti őket egy flash meghajtóra, vagy elküldheti lejátszási listáját a Spotify-on keresztül. Sok lehetőség van. Vagy írjon CD-t a régi jó módon! Vásárolja meg kedvenc bandája lemezét. Ha beenged valakit arra, amit hallgat, az majdnem olyan, mintha beengedné egy titkos szobába, amelyhez egyébként csak Ön rendelkezik a kulcsokkal.

Rejtvényfejtés

A „rejtvényfejtés” egy kellemes pihentető tevékenység önmagában. Akkor miért ne pihenhetnénk együtt? Az együtt töltött csendes pillanatok nagyon fontosak egy kapcsolatban. Megerősítitek a köteléketeket, megtanultok együtt csendben lenni, és ezek a pillanatok a legromantikusabbak közé tartoznak. És ha nem a te kávéd? A nyugalom és a kötetlen beszélgetés is csodákra képes!

Táncolj együtt

A lassú tánc romantikus zenére – a jó öreg „csúszka” – az egyik legromantikusabb dolog valaha. Mi sem párosabb, mint átölelni kedvesét, és egyszerűen a lassú zene ritmusára ringatni. Csak vigyázz, nehogy rálépj a lábujjaidra (túl sokat).


Hasonló cikkek

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Mindenki mindig azt kérdezi tőled, hogy mikor lesz gyereked? Felvetették már néhányan, hogy valószínűleg valamilyen egészségügyi problémája van, ha még mindig nincs gyermeke? De mi van akkor, ha gyermektelen akar maradni a párjával? Mi van, ha félsz bevallani magadnak, mert szinte mindenki gyerekes családra vágyik? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.