Mit ne tegyél, ha a barátnőd mérges?

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Ezekkel igazán meg lehet főzni otthon.

Ne csinálj rendetlenséget

Ha van otthon egy dühös partnered, jobb, ha vigyázol. Ne hagyj magad mögött rendetlenséget. Mosd el az edényeket, vetd meg az ágyat, vedd fel a földről a piszkos ruhaneműt, és tedd a szennyeskosárba. Ha nem, lehet, hogy megint annyira feldühíted. Kétségtelenül valami nem megfelelő reakcióval tudatná veled.

Ne hagyd figyelmen kívül

Akar egy nő beszélni veled az érzéseiről? Próbáld meghallgatni és megérteni őt. A hölgyek érzékenyek, tudni fogják, ha figyelmen kívül hagyod őket. Ez még jobban feldühítené őket, és te elkapnád. És te ezt nem akarod. A megosztott "háztartás" senkinek sem kellemes.

Nem akarsz szeretkezni

Ha egy dühös nő után akarsz szexet, az öngyilkosság. Nem akarod, hogy az edények repkedjenek a házad körül. Ha azt látod, hogy aznap tényleg nincs kedve a szerelemhez, akkor semmiképpen ne menj utána a vágyaddal. Jobb, ha megpróbálja megérteni őt, és hagyja holnapra az ágyjátékot.

Ne kérdezze meg tőle, miért haragudott

Néhány nő dühös lehet többek között olyan banalitások miatt is, hogy a férfiak valószínűleg soha nem fogják megérteni. Valószínűleg te is ezt tennéd. Ha nem fogod megérteni a barátnődet, és tiltakozni akarsz a haragja ellen, jobb, ha csendben maradsz. Mindkettőtöknek jobb lesz. Ha a barátnőd meg akarta volna osztani veled haragja okát, már rég megtette volna.

Ne utasítsd el semmiben

A párod dühös, kér tőled valamit, de téged nem érdekel, nem akarja kétszer? Lelki és testi egészsége megőrzése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ezt minden kifogás nélkül tartsa be. És ez tényleg nem mulatság, uraim.

Ne tapsoljanak evés közben, ne csapjanak zajt

Az evés közbeni pofon még azokat is kikapcsolja, akik nem haragszanak. Ha azonban partnere tombol, javasoljuk, hogy nagyon csendesen étkezzen. Előfordulhat, hogy a leves az ingedre kerül. Ugyanez vonatkozik a taposásra és egyéb zajokra is a házban. A feldühödött partner bizonyos esetekben rosszabb, mint egy feldühödött bika. Ne feledje!


Hasonló cikkek

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehet, hogy az alábbi hibák valamelyikét követi el.

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.