Mit ne tegyél, ha a barátnőd mérges?

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Ezekkel igazán meg lehet főzni otthon.

Ne csinálj rendetlenséget

Ha van otthon egy dühös partnered, jobb, ha vigyázol. Ne hagyj magad mögött rendetlenséget. Mosd el az edényeket, vetd meg az ágyat, vedd fel a földről a piszkos ruhaneműt, és tedd a szennyeskosárba. Ha nem, lehet, hogy megint annyira feldühíted. Kétségtelenül valami nem megfelelő reakcióval tudatná veled.

Ne hagyd figyelmen kívül

Akar egy nő beszélni veled az érzéseiről? Próbáld meghallgatni és megérteni őt. A hölgyek érzékenyek, tudni fogják, ha figyelmen kívül hagyod őket. Ez még jobban feldühítené őket, és te elkapnád. És te ezt nem akarod. A megosztott "háztartás" senkinek sem kellemes.

Nem akarsz szeretkezni

Ha egy dühös nő után akarsz szexet, az öngyilkosság. Nem akarod, hogy az edények repkedjenek a házad körül. Ha azt látod, hogy aznap tényleg nincs kedve a szerelemhez, akkor semmiképpen ne menj utána a vágyaddal. Jobb, ha megpróbálja megérteni őt, és hagyja holnapra az ágyjátékot.

Ne kérdezze meg tőle, miért haragudott

Néhány nő dühös lehet többek között olyan banalitások miatt is, hogy a férfiak valószínűleg soha nem fogják megérteni. Valószínűleg te is ezt tennéd. Ha nem fogod megérteni a barátnődet, és tiltakozni akarsz a haragja ellen, jobb, ha csendben maradsz. Mindkettőtöknek jobb lesz. Ha a barátnőd meg akarta volna osztani veled haragja okát, már rég megtette volna.

Ne utasítsd el semmiben

A párod dühös, kér tőled valamit, de téged nem érdekel, nem akarja kétszer? Lelki és testi egészsége megőrzése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ezt minden kifogás nélkül tartsa be. És ez tényleg nem mulatság, uraim.

Ne tapsoljanak evés közben, ne csapjanak zajt

Az evés közbeni pofon még azokat is kikapcsolja, akik nem haragszanak. Ha azonban partnere tombol, javasoljuk, hogy nagyon csendesen étkezzen. Előfordulhat, hogy a leves az ingedre kerül. Ugyanez vonatkozik a taposásra és egyéb zajokra is a házban. A feldühödött partner bizonyos esetekben rosszabb, mint egy feldühödött bika. Ne feledje!


Hasonló cikkek

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Ha mindig boldogok lennénk, nem is tudnánk róla. Nem lenne mihez hasonlítani. De a kapcsolat olyan dolog, ahol a boldogságot kell keresnünk. Segít az életed során, ahol ugyanilyen gyakran megbotlik, elesik és felkelsz. Ezért 3 egyszerű lépést mutatunk be, hogy elérd a boldogságot egy kapcsolatban.

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Sok embernek vannak kapcsolati problémái. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tegyünk, hogy megküzdjünk a múlttal, és újra működni tudjunk a kapcsolatokban?

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.