Mit ne tegyél, ha a barátnőd mérges?

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Ezekkel igazán meg lehet főzni otthon.

Ne csinálj rendetlenséget

Ha van otthon egy dühös partnered, jobb, ha vigyázol. Ne hagyj magad mögött rendetlenséget. Mosd el az edényeket, vetd meg az ágyat, vedd fel a földről a piszkos ruhaneműt, és tedd a szennyeskosárba. Ha nem, lehet, hogy megint annyira feldühíted. Kétségtelenül valami nem megfelelő reakcióval tudatná veled.

Ne hagyd figyelmen kívül

Akar egy nő beszélni veled az érzéseiről? Próbáld meghallgatni és megérteni őt. A hölgyek érzékenyek, tudni fogják, ha figyelmen kívül hagyod őket. Ez még jobban feldühítené őket, és te elkapnád. És te ezt nem akarod. A megosztott "háztartás" senkinek sem kellemes.

Nem akarsz szeretkezni

Ha egy dühös nő után akarsz szexet, az öngyilkosság. Nem akarod, hogy az edények repkedjenek a házad körül. Ha azt látod, hogy aznap tényleg nincs kedve a szerelemhez, akkor semmiképpen ne menj utána a vágyaddal. Jobb, ha megpróbálja megérteni őt, és hagyja holnapra az ágyjátékot.

Ne kérdezze meg tőle, miért haragudott

Néhány nő dühös lehet többek között olyan banalitások miatt is, hogy a férfiak valószínűleg soha nem fogják megérteni. Valószínűleg te is ezt tennéd. Ha nem fogod megérteni a barátnődet, és tiltakozni akarsz a haragja ellen, jobb, ha csendben maradsz. Mindkettőtöknek jobb lesz. Ha a barátnőd meg akarta volna osztani veled haragja okát, már rég megtette volna.

Ne utasítsd el semmiben

A párod dühös, kér tőled valamit, de téged nem érdekel, nem akarja kétszer? Lelki és testi egészsége megőrzése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ezt minden kifogás nélkül tartsa be. És ez tényleg nem mulatság, uraim.

Ne tapsoljanak evés közben, ne csapjanak zajt

Az evés közbeni pofon még azokat is kikapcsolja, akik nem haragszanak. Ha azonban partnere tombol, javasoljuk, hogy nagyon csendesen étkezzen. Előfordulhat, hogy a leves az ingedre kerül. Ugyanez vonatkozik a taposásra és egyéb zajokra is a házban. A feldühödött partner bizonyos esetekben rosszabb, mint egy feldühödött bika. Ne feledje!


Hasonló cikkek

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

A „Szeretlek” sor az egyik legszebb, amit életében hallhat. Sajnos az is lehet, hogy titkon megkívánod, mert a párod "nem tudja" kiejteni! De ne ess kétségbe. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Honnan tudod szavak nélkül, hogy a másik szeret téged?

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.