Mit ne tegyél, ha a barátnőd mérges?

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Ezekkel igazán meg lehet főzni otthon.

Ne csinálj rendetlenséget

Ha van otthon egy dühös partnered, jobb, ha vigyázol. Ne hagyj magad mögött rendetlenséget. Mosd el az edényeket, vetd meg az ágyat, vedd fel a földről a piszkos ruhaneműt, és tedd a szennyeskosárba. Ha nem, lehet, hogy megint annyira feldühíted. Kétségtelenül valami nem megfelelő reakcióval tudatná veled.

Ne hagyd figyelmen kívül

Akar egy nő beszélni veled az érzéseiről? Próbáld meghallgatni és megérteni őt. A hölgyek érzékenyek, tudni fogják, ha figyelmen kívül hagyod őket. Ez még jobban feldühítené őket, és te elkapnád. És te ezt nem akarod. A megosztott "háztartás" senkinek sem kellemes.

Nem akarsz szeretkezni

Ha egy dühös nő után akarsz szexet, az öngyilkosság. Nem akarod, hogy az edények repkedjenek a házad körül. Ha azt látod, hogy aznap tényleg nincs kedve a szerelemhez, akkor semmiképpen ne menj utána a vágyaddal. Jobb, ha megpróbálja megérteni őt, és hagyja holnapra az ágyjátékot.

Ne kérdezze meg tőle, miért haragudott

Néhány nő dühös lehet többek között olyan banalitások miatt is, hogy a férfiak valószínűleg soha nem fogják megérteni. Valószínűleg te is ezt tennéd. Ha nem fogod megérteni a barátnődet, és tiltakozni akarsz a haragja ellen, jobb, ha csendben maradsz. Mindkettőtöknek jobb lesz. Ha a barátnőd meg akarta volna osztani veled haragja okát, már rég megtette volna.

Ne utasítsd el semmiben

A párod dühös, kér tőled valamit, de téged nem érdekel, nem akarja kétszer? Lelki és testi egészsége megőrzése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ezt minden kifogás nélkül tartsa be. És ez tényleg nem mulatság, uraim.

Ne tapsoljanak evés közben, ne csapjanak zajt

Az evés közbeni pofon még azokat is kikapcsolja, akik nem haragszanak. Ha azonban partnere tombol, javasoljuk, hogy nagyon csendesen étkezzen. Előfordulhat, hogy a leves az ingedre kerül. Ugyanez vonatkozik a taposásra és egyéb zajokra is a házban. A feldühödött partner bizonyos esetekben rosszabb, mint egy feldühödött bika. Ne feledje!


Hasonló cikkek

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

Nem minden partnerség működik mindig. Ha nem értitek meg egymást, természetes, hogy szakítanak, és máshol keresik a boldogságot. De mi van akkor, ha a párod azzal fenyeget, hogy bántani fog téged vagy önmagát, ha szakítasz? Hogyan lehet megoldani a helyzetet?

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.