5 legrosszabb férfi satu

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, hogy mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

1. Szakáll a mosogatóban

Borotválkoznod kell, semmi gond. De ha megteszed, tisztíts meg minden nyomot magadról. Ne feledd, te sem szereted a lefolyókból kihúzni a hosszú hajat. Ezért kerüljön el minden veszekedést, és egyszerűen öblítse le alaposan a mosogatót minden borotválkozás után.

2. Zokni

Nem számít, hová teszed/dobod, egy nőt mindig felzaklat a jelenlétük. Itt nem kell mást tenni, mint észrevenni, hogy a nő pontosan mikor ráncolja a homlokát és dühösen hagyja el a szobát. Hazaért a munkából, és a kanapén pihen? Valószínűleg a szennyeskosáron kívül hagyta a zokniját. Felháborodik, miközben a mosógépben válogatja a szennyest? Valószínűleg kifordítva hagytad őket, és neki meg kell fordítania őket. Megpróbálja összepárosítani őket, és egy pár helyett csak egy van? A másodikat nyilván gondosan tartottad valahol. És így tovább, és így tovább... Ha még mindig tanácstalan vagy, és fogalmad sincs, mi történik, addig kérdezz, amíg fel nem fedi csalódottságának pontos okát.

3. Hűtőszekrény

Hasonló tok, mint a zokni. Figyeld meg. Tipikus férfi "rossz szokás" az, hogy sokáig nyitva hagyják, és ezzel elpazarolják a hideget. Még rosszabb, ha közvetlenül a hűtőből eszel valamit anélkül, hogy az asztalra vennéd. Az utolsó buktató lehet a hűtőben hagyott üres élelmiszer-csomagolás, vagy az elfogyasztott hozzávalók, amelyeket fel kellett volna használni a ma esti vacsorához!

4. Kosz a frissen kitakarított lakásbútorokon

Épp most súrolta ki a padlót, te pedig a cipődben sétálsz be a nappaliba. A polírozott tükörön azonnal láthatóak az ujjnyomok és a fogkrém-fröccsenések. Nyitott vaj és zsemlemorzsa hever a fényes konyhapulton. Ha azonnal használ valamit, amit egy nő az imént gondosan kitakarított, azzal azt mutatja neki, hogy nem értékeli a munkáját. Változtasd meg. Nem kell lábujjhegyen, de mindig azonnal takarítsd fel magad után az összerakott rendetlenséget. Ne várja meg, hogy „egyedül” takarítson.

5. "Hogyan vezeted?!"

Az autók tisztán férfi domainként indultak. A férfiak még ma is nagyobb valószínűséggel végzik el az alapvető javításokat, mint a nők. De ugyanez nem mondható el a kormányról. Még a nők is ugyanolyan jól vezethetnek, mint a férfiak, és néha még jobban is. Ha tanácsot szeretne kapni arról, hogy mit és hogyan tegyünk étkezés közben, csak akkor adakozzon, ha szerelme kifejezetten kéri. A sóhajok, a fogantyúk megragadása vagy a „vigyázz” kiáltozások, és hová megy, csak dühös pillantásokat és ígéretet kapsz, hogy soha többé nem megy veled sehova.


Hasonló cikkek

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ne szenvedjen túl sokat.

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

A pénzügyek az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, amellyel egy kapcsolatban meg kell küzdened. Lesz közös fiókotok, vagy mindegyiknek lesz saját fiókja? Kinek a pénzéből vásárol háztartási cikkeket? Milyen drága? Ezek és sok más kapcsolódó kérdés megmérgezheti a legjobb partnerséget. Hogyan lehet megoldani a kapcsolat gyakorlati oldalát úgy, hogy az ne zavarja a romantikus oldalát?

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Annak ellenére, hogy Ön felnőtt, a családja egyértelművé teszi, hogy nem helyesli partnerét? Minden látogatáskor visszahúzódnak, és rendszeresen elmagyarázzák, hogy nem ő a megfelelő az Ön számára? A szemrehányásaik zavarnak, de nem fogsz lemondani a szerelemről. Szóval azon gondolkodik, hogyan változtassa meg családja véleményét?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.