5 legrosszabb férfi satu

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, hogy mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

1. Szakáll a mosogatóban

Borotválkoznod kell, semmi gond. De ha megteszed, tisztíts meg minden nyomot magadról. Ne feledd, te sem szereted a lefolyókból kihúzni a hosszú hajat. Ezért kerüljön el minden veszekedést, és egyszerűen öblítse le alaposan a mosogatót minden borotválkozás után.

2. Zokni

Nem számít, hová teszed/dobod, egy nőt mindig felzaklat a jelenlétük. Itt nem kell mást tenni, mint észrevenni, hogy a nő pontosan mikor ráncolja a homlokát és dühösen hagyja el a szobát. Hazaért a munkából, és a kanapén pihen? Valószínűleg a szennyeskosáron kívül hagyta a zokniját. Felháborodik, miközben a mosógépben válogatja a szennyest? Valószínűleg kifordítva hagytad őket, és neki meg kell fordítania őket. Megpróbálja összepárosítani őket, és egy pár helyett csak egy van? A másodikat nyilván gondosan tartottad valahol. És így tovább, és így tovább... Ha még mindig tanácstalan vagy, és fogalmad sincs, mi történik, addig kérdezz, amíg fel nem fedi csalódottságának pontos okát.

3. Hűtőszekrény

Hasonló tok, mint a zokni. Figyeld meg. Tipikus férfi "rossz szokás" az, hogy sokáig nyitva hagyják, és ezzel elpazarolják a hideget. Még rosszabb, ha közvetlenül a hűtőből eszel valamit anélkül, hogy az asztalra vennéd. Az utolsó buktató lehet a hűtőben hagyott üres élelmiszer-csomagolás, vagy az elfogyasztott hozzávalók, amelyeket fel kellett volna használni a ma esti vacsorához!

4. Kosz a frissen kitakarított lakásbútorokon

Épp most súrolta ki a padlót, te pedig a cipődben sétálsz be a nappaliba. A polírozott tükörön azonnal láthatóak az ujjnyomok és a fogkrém-fröccsenések. Nyitott vaj és zsemlemorzsa hever a fényes konyhapulton. Ha azonnal használ valamit, amit egy nő az imént gondosan kitakarított, azzal azt mutatja neki, hogy nem értékeli a munkáját. Változtasd meg. Nem kell lábujjhegyen, de mindig azonnal takarítsd fel magad után az összerakott rendetlenséget. Ne várja meg, hogy „egyedül” takarítson.

5. "Hogyan vezeted?!"

Az autók tisztán férfi domainként indultak. A férfiak még ma is nagyobb valószínűséggel végzik el az alapvető javításokat, mint a nők. De ugyanez nem mondható el a kormányról. Még a nők is ugyanolyan jól vezethetnek, mint a férfiak, és néha még jobban is. Ha tanácsot szeretne kapni arról, hogy mit és hogyan tegyünk étkezés közben, csak akkor adakozzon, ha szerelme kifejezetten kéri. A sóhajok, a fogantyúk megragadása vagy a „vigyázz” kiáltozások, és hová megy, csak dühös pillantásokat és ígéretet kapsz, hogy soha többé nem megy veled sehova.


Hasonló cikkek

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.