5 legrosszabb férfi satu

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, hogy mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

1. Szakáll a mosogatóban

Borotválkoznod kell, semmi gond. De ha megteszed, tisztíts meg minden nyomot magadról. Ne feledd, te sem szereted a lefolyókból kihúzni a hosszú hajat. Ezért kerüljön el minden veszekedést, és egyszerűen öblítse le alaposan a mosogatót minden borotválkozás után.

2. Zokni

Nem számít, hová teszed/dobod, egy nőt mindig felzaklat a jelenlétük. Itt nem kell mást tenni, mint észrevenni, hogy a nő pontosan mikor ráncolja a homlokát és dühösen hagyja el a szobát. Hazaért a munkából, és a kanapén pihen? Valószínűleg a szennyeskosáron kívül hagyta a zokniját. Felháborodik, miközben a mosógépben válogatja a szennyest? Valószínűleg kifordítva hagytad őket, és neki meg kell fordítania őket. Megpróbálja összepárosítani őket, és egy pár helyett csak egy van? A másodikat nyilván gondosan tartottad valahol. És így tovább, és így tovább... Ha még mindig tanácstalan vagy, és fogalmad sincs, mi történik, addig kérdezz, amíg fel nem fedi csalódottságának pontos okát.

3. Hűtőszekrény

Hasonló tok, mint a zokni. Figyeld meg. Tipikus férfi "rossz szokás" az, hogy sokáig nyitva hagyják, és ezzel elpazarolják a hideget. Még rosszabb, ha közvetlenül a hűtőből eszel valamit anélkül, hogy az asztalra vennéd. Az utolsó buktató lehet a hűtőben hagyott üres élelmiszer-csomagolás, vagy az elfogyasztott hozzávalók, amelyeket fel kellett volna használni a ma esti vacsorához!

4. Kosz a frissen kitakarított lakásbútorokon

Épp most súrolta ki a padlót, te pedig a cipődben sétálsz be a nappaliba. A polírozott tükörön azonnal láthatóak az ujjnyomok és a fogkrém-fröccsenések. Nyitott vaj és zsemlemorzsa hever a fényes konyhapulton. Ha azonnal használ valamit, amit egy nő az imént gondosan kitakarított, azzal azt mutatja neki, hogy nem értékeli a munkáját. Változtasd meg. Nem kell lábujjhegyen, de mindig azonnal takarítsd fel magad után az összerakott rendetlenséget. Ne várja meg, hogy „egyedül” takarítson.

5. "Hogyan vezeted?!"

Az autók tisztán férfi domainként indultak. A férfiak még ma is nagyobb valószínűséggel végzik el az alapvető javításokat, mint a nők. De ugyanez nem mondható el a kormányról. Még a nők is ugyanolyan jól vezethetnek, mint a férfiak, és néha még jobban is. Ha tanácsot szeretne kapni arról, hogy mit és hogyan tegyünk étkezés közben, csak akkor adakozzon, ha szerelme kifejezetten kéri. A sóhajok, a fogantyúk megragadása vagy a „vigyázz” kiáltozások, és hová megy, csak dühös pillantásokat és ígéretet kapsz, hogy soha többé nem megy veled sehova.


Hasonló cikkek

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.