Mit csinálnak másképp az okos nők a kapcsolatokban?

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikket.

Az okos nők függetlenek

Senki sem akar egy potenciálisan hátrányos helyzetű párthoz kötődni. És miről beszélünk, ma a legtöbben még ezt sem engedhetjük meg magunknak. Lehet, hogy még nem vagyunk teljesen tisztában vele, de egyszerűen elmúlt az az idő, amikor egy férfi kereste és eltartotta gyermekeit és feleségét. És ez nem csak a pénzről szól! Egy férfi nem fog tisztelni, ha a szereteten és a hűség ígéretén kívül mást nem hoz. Ezek a dolgok is fontosak, de manapság nem lehet egyedül rájuk kapcsolatot építeni.

Légy független. Legyen hobbija, érdeklődési köre, legyen olyan ember, akinek a léte nem pusztán azon múlik, hogy van egy férfi. Légy önmagad. Aztán amikor mindketten egyesítik erőiket, valószínűleg el tudjátok képzelni, mit tehetnének együtt.

Nem mondanak le a barátokról

Még mindig meglepően könnyen megfeledkeznek róla barátság, ha kapcsolatot találnak. Elsőre érthető, de semmiképpen ne vágja el magát a barátok és a család szeretetéért. Lehet, hogy egy kapcsolat a prioritásod, de ne hagyd, hogy minden mást helyettesítsen az életedben. Mindig találjon időt másokra. Az okos nők tudják ezt, és éppen ennek köszönhető, hogy kiválóan kiegyensúlyozott kapcsolataik vannak.

Legyenek a határaid

Ne légy olyan, mint a szél és a kabát a kapcsolataiddal. Vannak dolgok, amelyeket egyszerűen nem tesz meg, és ezt a partnere tudja. Hasonlóképpen nem fogja meggyőzni őt olyan dolgokról, amelyeket nem akar. Nem számít, milyen fényes szára. Természetesen megbocsáthat, ha partnere egyértelműen megbánja hibáit/viselkedését, vagy Ön hajlandó bizonyos mértékig tárgyalni a témában. De egy okos nő nem marad olyan kapcsolatban, ahol partnere nem tartja tiszteletben a határait, és megállítja, vagy akár meg is bántja.

Tisztában vannak az értékükkel, és ragaszkodnak önbecsülésükhöz

Az okos nőket nem fogja meg a gondolat, hogy a kapcsolat nélkül nem teljes. Szükségük van egy férfira (vagy valakire), aki befejezi őket. Az okos nők felismerik, hogy ők maguk is egy teljes és teljes lény. Természetesen szerencsés vagy, hogy megtaláltad a neked valót. De ugyanilyen szerencséje van. Szerencséje, hogy nálad van. Légy okos, és soha ne felejtsd el, hogy te és a párod egyenlőek. Csak akkor fog tisztelni téged, és nem lesz "az, aki csak takarít, és alkalmi szexre jó".


Hasonló cikkek

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

Fontos, hogy jó benyomást keltsen másokban. Ezzel nem csak új kapcsolatokat, jó barátokat, hanem élettársat is szerezhetsz. hogyan kell csinálni?

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.