Mit csinálnak másképp az okos nők a kapcsolatokban?

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikket.

Az okos nők függetlenek

Senki sem akar egy potenciálisan hátrányos helyzetű párthoz kötődni. És miről beszélünk, ma a legtöbben még ezt sem engedhetjük meg magunknak. Lehet, hogy még nem vagyunk teljesen tisztában vele, de egyszerűen elmúlt az az idő, amikor egy férfi kereste és eltartotta gyermekeit és feleségét. És ez nem csak a pénzről szól! Egy férfi nem fog tisztelni, ha a szereteten és a hűség ígéretén kívül mást nem hoz. Ezek a dolgok is fontosak, de manapság nem lehet egyedül rájuk kapcsolatot építeni.

Légy független. Legyen hobbija, érdeklődési köre, legyen olyan ember, akinek a léte nem pusztán azon múlik, hogy van egy férfi. Légy önmagad. Aztán amikor mindketten egyesítik erőiket, valószínűleg el tudjátok képzelni, mit tehetnének együtt.

Nem mondanak le a barátokról

Még mindig meglepően könnyen megfeledkeznek róla barátság, ha kapcsolatot találnak. Elsőre érthető, de semmiképpen ne vágja el magát a barátok és a család szeretetéért. Lehet, hogy egy kapcsolat a prioritásod, de ne hagyd, hogy minden mást helyettesítsen az életedben. Mindig találjon időt másokra. Az okos nők tudják ezt, és éppen ennek köszönhető, hogy kiválóan kiegyensúlyozott kapcsolataik vannak.

Legyenek a határaid

Ne légy olyan, mint a szél és a kabát a kapcsolataiddal. Vannak dolgok, amelyeket egyszerűen nem tesz meg, és ezt a partnere tudja. Hasonlóképpen nem fogja meggyőzni őt olyan dolgokról, amelyeket nem akar. Nem számít, milyen fényes szára. Természetesen megbocsáthat, ha partnere egyértelműen megbánja hibáit/viselkedését, vagy Ön hajlandó bizonyos mértékig tárgyalni a témában. De egy okos nő nem marad olyan kapcsolatban, ahol partnere nem tartja tiszteletben a határait, és megállítja, vagy akár meg is bántja.

Tisztában vannak az értékükkel, és ragaszkodnak önbecsülésükhöz

Az okos nőket nem fogja meg a gondolat, hogy a kapcsolat nélkül nem teljes. Szükségük van egy férfira (vagy valakire), aki befejezi őket. Az okos nők felismerik, hogy ők maguk is egy teljes és teljes lény. Természetesen szerencsés vagy, hogy megtaláltad a neked valót. De ugyanilyen szerencséje van. Szerencséje, hogy nálad van. Légy okos, és soha ne felejtsd el, hogy te és a párod egyenlőek. Csak akkor fog tisztelni téged, és nem lesz "az, aki csak takarít, és alkalmi szexre jó".


Hasonló cikkek

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.