Mit csinálnak másképp az okos nők a kapcsolatokban?

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikket.

Az okos nők függetlenek

Senki sem akar egy potenciálisan hátrányos helyzetű párthoz kötődni. És miről beszélünk, ma a legtöbben még ezt sem engedhetjük meg magunknak. Lehet, hogy még nem vagyunk teljesen tisztában vele, de egyszerűen elmúlt az az idő, amikor egy férfi kereste és eltartotta gyermekeit és feleségét. És ez nem csak a pénzről szól! Egy férfi nem fog tisztelni, ha a szereteten és a hűség ígéretén kívül mást nem hoz. Ezek a dolgok is fontosak, de manapság nem lehet egyedül rájuk kapcsolatot építeni.

Légy független. Legyen hobbija, érdeklődési köre, legyen olyan ember, akinek a léte nem pusztán azon múlik, hogy van egy férfi. Légy önmagad. Aztán amikor mindketten egyesítik erőiket, valószínűleg el tudjátok képzelni, mit tehetnének együtt.

Nem mondanak le a barátokról

Még mindig meglepően könnyen megfeledkeznek róla barátság, ha kapcsolatot találnak. Elsőre érthető, de semmiképpen ne vágja el magát a barátok és a család szeretetéért. Lehet, hogy egy kapcsolat a prioritásod, de ne hagyd, hogy minden mást helyettesítsen az életedben. Mindig találjon időt másokra. Az okos nők tudják ezt, és éppen ennek köszönhető, hogy kiválóan kiegyensúlyozott kapcsolataik vannak.

Legyenek a határaid

Ne légy olyan, mint a szél és a kabát a kapcsolataiddal. Vannak dolgok, amelyeket egyszerűen nem tesz meg, és ezt a partnere tudja. Hasonlóképpen nem fogja meggyőzni őt olyan dolgokról, amelyeket nem akar. Nem számít, milyen fényes szára. Természetesen megbocsáthat, ha partnere egyértelműen megbánja hibáit/viselkedését, vagy Ön hajlandó bizonyos mértékig tárgyalni a témában. De egy okos nő nem marad olyan kapcsolatban, ahol partnere nem tartja tiszteletben a határait, és megállítja, vagy akár meg is bántja.

Tisztában vannak az értékükkel, és ragaszkodnak önbecsülésükhöz

Az okos nőket nem fogja meg a gondolat, hogy a kapcsolat nélkül nem teljes. Szükségük van egy férfira (vagy valakire), aki befejezi őket. Az okos nők felismerik, hogy ők maguk is egy teljes és teljes lény. Természetesen szerencsés vagy, hogy megtaláltad a neked valót. De ugyanilyen szerencséje van. Szerencséje, hogy nálad van. Légy okos, és soha ne felejtsd el, hogy te és a párod egyenlőek. Csak akkor fog tisztelni téged, és nem lesz "az, aki csak takarít, és alkalmi szexre jó".


Hasonló cikkek

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják ki a férfiak és a nők partnereiket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.