Rossz szokások, amelyek miatt a partnered kirúghat

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre a párod.

Bitizálod-e párod családját

Gondolod-e férjed/feleséged családját, és állandóan emlékezteted őt/ őt ebből? Ezt most abba kellene hagynod. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hullámvölgyei és hullámvölgyei. Még a párod családja is. Vedd észre, hogy az ember nem választja ki a rokonait. Párod miattad nem fogja elhagyni családját, amely egész életében támogatta. Egy nap megtörténhet, hogy elege lesz abból, ha kritizálod a családját, és inkább téged hagy el, mint a "vérét".

Megpróbálod megváltoztatni a párodat

< p>Nem tetszik neki néhány dolog a partnerén? Megpróbálod megváltoztatni őket? Ne csináld. A másik személyt nem lehet megváltoztatni. El kell fogadnod a párodat olyannak, amilyen. Ha megpróbálod megváltoztatni a párodat, a kapcsolatod nem fog jól alakulni. Gyakran veszekszel, majd a szerelmed valószínűleg úgyis a vízbe küld.

Túlzásba viszed a féltékenységet

Attól félsz, hogy a barátod/barátnőd megcsal téged és téged hűtlenséggel gyanúsítja őt? Ne csináld. Inkább bízzon a partnerében. Kölcsönös bizalom nélkül a kapcsolat leáll. A közösségi oldalakon lévő fiókok ellenőrzése és a mobilon az SMS-ek átlépik a tolerancia határait. Partnere elveszítheti a türelmét, és elhagyhat.

Fenyegetőzik, hogy szakít a partnerével

Vannak problémái a kapcsolatában, és minden nézeteltérésre szakítással fenyegetőzik? Gondold meg kétszer, mielőtt hangosan kimondasz ilyen dolgokat, hacsak nem a szakításon gondolkozol. Egy nap lehet, hogy a partnere megfogadja a szavát, és tényleg szakít veled.

Nem tudsz megbocsátani

A legtöbb ember hibázik. Ön biztosan nem lesz kivétel. Ha a párod egy vita után képes bocsánatot kérni, megbocsátani és lerázni az incidenst, akkor neked is így kell tenned. Ha gyakoriak a veszekedéseid, mindig sokáig megsértődsz és nem tudsz megbocsátani, a kapcsolatodnak nincs értelme. A pároddal szembeni gyűlölet felhalmozódik benned, és ez meg fog látszani a vele szembeni viselkedéseden is. Végül elege lesz, és elhagy téged.


Hasonló cikkek

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Egy éjszaka szakított veled? Hirtelen azt mondta neked, hogy ez neked nem megy? Eddig zökkenőmentesen működött a kapcsolatod? Hogy fogalmad sincs mi történt? Mit teszünk tudatlanul tönkre a partnerkapcsolatainkat? Olvassa el és megtudja.

Viszonylag rövid ideig volt szingli, és kezdi érezni a csípést? A házasságkötés nagy lépés. Százszor is elmondhatod egymásnak, hogy "ez csak papír", de a szimbolika még mindig olyan nagy, hogy a kapcsolat általában megváltozik a házasság után. Ez valós tény. Sok minden jobbá válhat, sajnos a legtöbb esetben a dolgok romlanak. Félsz, hogy ez a te eseted is? Szabadulj meg ezektől a rossz szokásoktól, és a házasságod tartós lesz!

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Minden nő vágyik arra, hogy néha hallja ezt a két varázsszót. Gyakran ő maga mondja ki először, remélve, hogy legalább olyan választ kap: „Én is.” Te is hiába várod, hogy a párod kimondja? Kezdsz aggódni, ha tényleg komolyan gondol téged? Felsoroltuk neked azokat az okokat, amelyek miatt a férfiak nem mondják ki olyan gyakran a „szeretlek” szót.

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.