Rossz szokások, amelyek miatt a partnered kirúghat

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre a párod.

Bitizálod-e párod családját

Gondolod-e férjed/feleséged családját, és állandóan emlékezteted őt/ őt ebből? Ezt most abba kellene hagynod. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hullámvölgyei és hullámvölgyei. Még a párod családja is. Vedd észre, hogy az ember nem választja ki a rokonait. Párod miattad nem fogja elhagyni családját, amely egész életében támogatta. Egy nap megtörténhet, hogy elege lesz abból, ha kritizálod a családját, és inkább téged hagy el, mint a "vérét".

Megpróbálod megváltoztatni a párodat

< p>Nem tetszik neki néhány dolog a partnerén? Megpróbálod megváltoztatni őket? Ne csináld. A másik személyt nem lehet megváltoztatni. El kell fogadnod a párodat olyannak, amilyen. Ha megpróbálod megváltoztatni a párodat, a kapcsolatod nem fog jól alakulni. Gyakran veszekszel, majd a szerelmed valószínűleg úgyis a vízbe küld.

Túlzásba viszed a féltékenységet

Attól félsz, hogy a barátod/barátnőd megcsal téged és téged hűtlenséggel gyanúsítja őt? Ne csináld. Inkább bízzon a partnerében. Kölcsönös bizalom nélkül a kapcsolat leáll. A közösségi oldalakon lévő fiókok ellenőrzése és a mobilon az SMS-ek átlépik a tolerancia határait. Partnere elveszítheti a türelmét, és elhagyhat.

Fenyegetőzik, hogy szakít a partnerével

Vannak problémái a kapcsolatában, és minden nézeteltérésre szakítással fenyegetőzik? Gondold meg kétszer, mielőtt hangosan kimondasz ilyen dolgokat, hacsak nem a szakításon gondolkozol. Egy nap lehet, hogy a partnere megfogadja a szavát, és tényleg szakít veled.

Nem tudsz megbocsátani

A legtöbb ember hibázik. Ön biztosan nem lesz kivétel. Ha a párod egy vita után képes bocsánatot kérni, megbocsátani és lerázni az incidenst, akkor neked is így kell tenned. Ha gyakoriak a veszekedéseid, mindig sokáig megsértődsz és nem tudsz megbocsátani, a kapcsolatodnak nincs értelme. A pároddal szembeni gyűlölet felhalmozódik benned, és ez meg fog látszani a vele szembeni viselkedéseden is. Végül elege lesz, és elhagy téged.


Hasonló cikkek

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.