Rossz szokások, amelyek miatt a partnered kirúghat

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre a párod.

Bitizálod-e párod családját

Gondolod-e férjed/feleséged családját, és állandóan emlékezteted őt/ őt ebből? Ezt most abba kellene hagynod. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hullámvölgyei és hullámvölgyei. Még a párod családja is. Vedd észre, hogy az ember nem választja ki a rokonait. Párod miattad nem fogja elhagyni családját, amely egész életében támogatta. Egy nap megtörténhet, hogy elege lesz abból, ha kritizálod a családját, és inkább téged hagy el, mint a "vérét".

Megpróbálod megváltoztatni a párodat

< p>Nem tetszik neki néhány dolog a partnerén? Megpróbálod megváltoztatni őket? Ne csináld. A másik személyt nem lehet megváltoztatni. El kell fogadnod a párodat olyannak, amilyen. Ha megpróbálod megváltoztatni a párodat, a kapcsolatod nem fog jól alakulni. Gyakran veszekszel, majd a szerelmed valószínűleg úgyis a vízbe küld.

Túlzásba viszed a féltékenységet

Attól félsz, hogy a barátod/barátnőd megcsal téged és téged hűtlenséggel gyanúsítja őt? Ne csináld. Inkább bízzon a partnerében. Kölcsönös bizalom nélkül a kapcsolat leáll. A közösségi oldalakon lévő fiókok ellenőrzése és a mobilon az SMS-ek átlépik a tolerancia határait. Partnere elveszítheti a türelmét, és elhagyhat.

Fenyegetőzik, hogy szakít a partnerével

Vannak problémái a kapcsolatában, és minden nézeteltérésre szakítással fenyegetőzik? Gondold meg kétszer, mielőtt hangosan kimondasz ilyen dolgokat, hacsak nem a szakításon gondolkozol. Egy nap lehet, hogy a partnere megfogadja a szavát, és tényleg szakít veled.

Nem tudsz megbocsátani

A legtöbb ember hibázik. Ön biztosan nem lesz kivétel. Ha a párod egy vita után képes bocsánatot kérni, megbocsátani és lerázni az incidenst, akkor neked is így kell tenned. Ha gyakoriak a veszekedéseid, mindig sokáig megsértődsz és nem tudsz megbocsátani, a kapcsolatodnak nincs értelme. A pároddal szembeni gyűlölet felhalmozódik benned, és ez meg fog látszani a vele szembeni viselkedéseden is. Végül elege lesz, és elhagy téged.


Hasonló cikkek

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

Sok embernek vannak kapcsolati problémái. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tegyünk, hogy megküzdjünk a múlttal, és újra működni tudjunk a kapcsolatokban?

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, van olyan ajándékötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki.

A csók az egyik olyan dolog, amit manapság természetesnek tartunk. Csókolózó párok a parkban vagy a tömegközlekedési eszközökön senkit sem lepnek meg. Ez azonban nem mindenhol van így. nem hiszed? Nézz meg érdekes tényeket a csókolózásról, amelyeket biztosan nem tudtál!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.