Rossz szokások, amelyek miatt a partnered kirúghat

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre a párod.

Bitizálod-e párod családját

Gondolod-e férjed/feleséged családját, és állandóan emlékezteted őt/ őt ebből? Ezt most abba kellene hagynod. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hullámvölgyei és hullámvölgyei. Még a párod családja is. Vedd észre, hogy az ember nem választja ki a rokonait. Párod miattad nem fogja elhagyni családját, amely egész életében támogatta. Egy nap megtörténhet, hogy elege lesz abból, ha kritizálod a családját, és inkább téged hagy el, mint a "vérét".

Megpróbálod megváltoztatni a párodat

< p>Nem tetszik neki néhány dolog a partnerén? Megpróbálod megváltoztatni őket? Ne csináld. A másik személyt nem lehet megváltoztatni. El kell fogadnod a párodat olyannak, amilyen. Ha megpróbálod megváltoztatni a párodat, a kapcsolatod nem fog jól alakulni. Gyakran veszekszel, majd a szerelmed valószínűleg úgyis a vízbe küld.

Túlzásba viszed a féltékenységet

Attól félsz, hogy a barátod/barátnőd megcsal téged és téged hűtlenséggel gyanúsítja őt? Ne csináld. Inkább bízzon a partnerében. Kölcsönös bizalom nélkül a kapcsolat leáll. A közösségi oldalakon lévő fiókok ellenőrzése és a mobilon az SMS-ek átlépik a tolerancia határait. Partnere elveszítheti a türelmét, és elhagyhat.

Fenyegetőzik, hogy szakít a partnerével

Vannak problémái a kapcsolatában, és minden nézeteltérésre szakítással fenyegetőzik? Gondold meg kétszer, mielőtt hangosan kimondasz ilyen dolgokat, hacsak nem a szakításon gondolkozol. Egy nap lehet, hogy a partnere megfogadja a szavát, és tényleg szakít veled.

Nem tudsz megbocsátani

A legtöbb ember hibázik. Ön biztosan nem lesz kivétel. Ha a párod egy vita után képes bocsánatot kérni, megbocsátani és lerázni az incidenst, akkor neked is így kell tenned. Ha gyakoriak a veszekedéseid, mindig sokáig megsértődsz és nem tudsz megbocsátani, a kapcsolatodnak nincs értelme. A pároddal szembeni gyűlölet felhalmozódik benned, és ez meg fog látszani a vele szembeni viselkedéseden is. Végül elege lesz, és elhagy téged.


Hasonló cikkek

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy az életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Amikor a bájról és a manipulációról beszélünk, gyakran csak nagyon vékony a határvonal közöttük. A legtöbb pszichopata és szociopata első pillantásra erősen elbűvölő volt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki, akinek vonzó személyisége, manipulatív természetű.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.